ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ! “ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ!

    Κοινοποίηση:
    1025858159

    Σε εικονική αερομαχία ανάμεσα στη Λέσβο και τη Λήμνο οφείλεται ο εκκωφαντικός θορύβος που προκάλεσε την αναστάτωση των κατοίκων της Λέσβου κατά τις 9 το βράδυ.


    Η αερομαχία σημειώθηκε όταν έξι τούρκικα μαχητικά F-16, τα οποία συμμετείχαν σε άσκηση παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο. Αμέσως σηκώθηκαν ελληνικά F-16 και επακολούθησε αερομαχία. Ο εκκωφαντικός θόρυβος οφείλεται στο ότι τα αεροσκάφη έσπασαν το φράγμα του ήχου.

     Ο εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε σε όλο το νησί της Λέσβου περίπου στις 21.15 βράδυ της Πέμπτης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ηταν 2 ισχυρότατα μπαμ χειρότερα κι απο κεραυνό (οταν πέφτει κοντά σου), τα σπίτια σείστηκαν σαν σεισμός, σε μερικές περιοχές έσπασαν και πολλά τζάμια. Ανάστατος ο κόσμος βγήκε στους δρόμους να μάθει τι συμβαίνει !! …και καπάκι στις 3 τα ξημερώματα ρίχνει κι εναν σεισμό (4,1) και ισιώσαμε.
      Κατά τα άλλα, όλα μια χαρά, το νησί ζει ιστορικές στιγμές !!
      … γεμάτο με λαθροεισβολεις, γιουφταριά και αλβαναριά να παίρνουν απλόχερα επιδόματα και να κάνουν οτι γουστάρουν χωρίς να τους αγγίζει ο νόμος!!
      Ανομία κάργα, κλεψιές, ναρκωτικά, ….. και η Αστυνομία…. “Αγρόν ηγόραζον” ,
      ειδικά στην περιοχή τις “Γέρας” το υπάρχον Αστυνομικό τμήμα, το χειμώνα ξεκούραση και το καλοκαίρι διακοπές, προκλητική αδιαφορία για τα πανταόλα !!

    2. “Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμήδια”; Οι πολιτικοί μας κλείνουν το μάτι στους Τούρκους να εισβάλλουν όπου, όποτε, και όπως θέλουν.
      Τέτοια εντολή λαμβάνουν από τους διεθνείς επικυριάρχους, κι αυτήν εκτελούν. Από εκεί και πέρα ό,τι κι αν κάνουν οι στρατιωτικοί μας, η τρομοκρατία θα αγγίζει τον λαό. Έτσι ο πολίτης κρατείται υπό έλεγχο.
      Η αποστολή (και των δυο πλευρών) εκπληρώνεται προς το παρόν.

    3. Ισχυει.βρισκομαι σε αδεια στην λεσβο.και το ακουσα.2 πολυ ισχυρα μπαμ ακούστηκαν και ρωτουσε ο κοσμος στους δρομους τι ηταν αυτο που ακουστηκε.

    Comments are closed.