ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ! ΜΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…(ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    4680442f141c595c30b85d36da2b1296_XL

    Στο λιμάνι της Κω βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Δήμαρχος Κω μαζί με στελέχη της Δημοτικής Αρχής αλλά και πολίτες για να διαμαρτυρηθούν για τις νέες μετακινήσεις παράνομων μεταναστών προς το νησί, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, με τους μετανάστες που βρίσκονται στην Κω να φτάνουν τους 4500.

    20191101_224640 (1)

    Μετά τους 50 παράνομους μετανάστες που μεταφέρθηκαν από τη Σύμη στην Κω, υπήρξε η πληροφορία πως περίπου 60 ακόμη άτομα θα έφταναν στην Κω από το Καστελλόριζο γύρω στη 01:00 με το πλοίο της γραμμής.

    Το πλοίο της γραμμής έφτασε γύρω στη 01:00 στο λιμάνι της Κω με τον Δήμαρχο Κω πλαισιωμένο από πολίτες να ανεβαίνει στο καράβι και μετά από συνομιλία με τον καπετάνιο και τη διευθέτηση κάποιων εγγράφων οι περίπου 60 μετανάστες με τους αστυνομικούς που τους συνόδευαν συνέχισαν προς το λιμάνι του Πειραιά. Λίγο μετά τη 01:30 τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι πολίτες αποχώρησαν από το λιμάνι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Όταν ο συριζα τους καλοδεχοταν τους ελεγε ελατε φερτε και τις οικογενειες σας [Τσιπρας] ερχοταν κατά χιλιαδες και στα 4,5 χρονια ηλθαν 2 μυρια απ αυτους και γεμισε η Ελλαδα hot spot, δεν κουνηθηκε κανεις να διαμαρτυρηθεί,μολις βγηκε η νεα κυβερνηση αμεσως ξυπνησαν ολοι,σε λιγο θα φορτωθεί το πρόβλημα η νεα κυβερνηση και ο συριζα που είναι υπεύθυνος θα απαλλαγη από ευθύνες.

    2. Μπράβο, καλα κάνετε, αλλα αργήσατε ρε παιδια, αργήσατε πολυ. Αυτο επρεπε να είχε γινει εδω και χρονια. Να γλύτωνατε ολη την Ελλαδα. Επρεπε να κυρηξετε το νησί σας σε κατασταση έκτακτης ανάγκης να πετάξετε εξω όλες τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους, να πάρετε τα κινητά απο τους λαθρο και να τους μαντρωσετε. Τι θα εκαναν οι προδοτες πολιτικοι;;; Θα έστελναν τον στρατό η την αςτυνομια εναντιον Ελληνων πολιτών;;; Θα τολμούσαν να γινει εμφύλιος για τους λαθρο;;;; Δεν νομιζω.
      Θα ξεσηκώνοταν ολη η Ελλαδα. Αλλα τελος παντων, κάλλιο αργα παρα ποτε.

    3. Αυτο να γινει παραδειγμα για ολη την χωρα.Να μην εχουν τοπο να τους ξεφορτωσουν.

    4. ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

    5. Και τα δυο κομματα εχουν το ιδιο αφεντικο.Να γινει απολογισμος των χρηματων που δινει η ΕΕ.για τον καθε λαθρομεταναστη.Να μας πουν οι αρμοδιοι με ποιες διαδικασιες γινεται η αναθεση της προμηθειας των μεριδων του φαγητου.;Να μας ξεκαθαρισουν ποσα και απο ποιους λογαριασμους γινονται οι δαπανες για οικισκους και κλινοσκεπασματα;; Εδω υπαρχει μεγαλο φαγοποτι στο οποιο ειναι μπλεγμενοι απο τους μουτσους μεχρι τους καραβοκυρηδες των υπουργειων.Θα καταστραφει ο τοπος για να γεμιζουν τις τσεπες τους πενηντα απατριδες.

      1. Ετσι ακριβως!!! Ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη δεν εχουν;Το χρωμα αλλαζει …

    6. Ανοίξτε τις αγκαλιές σας στους λαθρο παλιορατσιστες Έλληνες.Βάλτε τους στα σπίτια σας παρέα με κόρες γαμπρους μανες αδερφες.Συριζα και Νδ δε ψηφίσατε?Σκασμός λοιπόν!Αγαπάτε αλλήλους άρα αγαπάτε και τους λαθρο ανήλικους25 χρόνους .Καλλους απογόνους να έχετε.

    7. Ειναι αργα για δακρυα!!Οι εκλογες περασανε!!

    Comments are closed.