ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ: ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ…

    Κοινοποίηση:
    1

    Μία ημέρα μετά την αποχώρηση του εκλεγμένου ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού, την παραίτησή του από τη Χρυσή Αυγή υπέβαλε και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

    «Υπήρξα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής εδώ και δεκαετίες. Τότε που δεν υπήρχε η παραμικρή προσδοκία για προνόμια και αξιώματα», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

    «Έκτοτε, με σκληρό αγώνα και θυσίες πετύχαμε πολλά και υπέστημεν ακόμα περισσότερα:
    Δολοφονίες, 18 μήνες άδικης φυλάκισης, αποκλεισμούς και διώξεις. Ακόμη και τα ανήλικα παιδιά μου δέχτηκαν επίθεση από παρακρατικούς αναρχικούς στο κέντρο του Βόλου!

    Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις μου στο Κίνημα – οικονομικές και ηθικές. Πραγματοποίησα εκατοντάδες ομιλίες στη βουλή και ακόμα περισσότερες σε ολόκληρη την Ελλάδα και υπερασπίστηκα τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου με αυταπάρνηση.

    Αγωνίστηκα σε ένα δύσκολο Νομό, όπως αυτός της Μαγνησίας και κατάφερνα διαχρονικά να τον κρατάω σε ποσοστά ανώτερα από τα πανελλαδικά, με σκληρή δουλειά και υποδειγματική οργάνωση. Αποχωρώ από το Κίνημα χωρίς να έχω αποκομίσει το παραμικρό οικονομικό και προσωπικό όφελος.

    Όμως, το να βλέπω παθητικά την Χρυσή Αυγή να αποσυντίθεται, συνεπεία αλλεπάλληλων λαθών, είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μου και δεν αρμόζει στις θυσίες μου.

    Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσει αυτός ο κύκλος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους ανιδιοτελείς Εθνικιστές, για τους Αγώνες που δώσατε και θα δώσετε.

    Προσωπικά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια μακριά πλέον από το Κίνημα στο οποίο ανδρώθηκα πολιτικά, στο πλευρό χιλιάδων Άξιων Πατριωτών και ενός νέου Φορέα που εδραιώνεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα», καταλήγει στη δήλωσή του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, πρώην βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσή Αυγής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Παναγιωτη σε παμε με 1000 αλλα θεωρω λαθος που φευγεις τωρα απο το μονο γνησιο εθνικιστικο κινημα!!Λαθοι εχουν γινει παρα πολλα απο την ηγεσια και πρεπει να διορθοθουν!!Οι πορτες τις ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα ειναι παντα ανοιχτες για σενα!!
      Αγωνας για Ελλαδα Ορθοδοξια στους δρομους και τις γειτονιες.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

    2. Οι Έλληνες πατριώτες έχουν κίνημα να ακουμπήσουν επάνω του, την Ελληνική Λύση,όσο για του αβανταδόρους και αμετανόητους Χαβγίτες του Μιχαλολακιστάν ,ένα έχω να τους πω, ελάτε στην ελληνική λύση, πιστέψτε με και εγώ ήμουν επιφυλακτικός, αλλά ο πόλεμος πού έγινε στον Βελόπουλο μετά την είσοδο στην ευρωβουλή ,είναι ανελέητος από το καθεστώς του ζαβού της Μαρίκας και του Κώστα, τον Βελόπουλο θα τον κρίνουμε από τις πράξεις του ως αρχηγό κόμματος, ελάτε να μιλήσετε μαζί του,είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, στην πραγματικότητα τελείως απλός, τον πνίγει το δίκιο για ότι κακό κάνουν στην χώρα και στους πολίτες όλοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που τα αρπάζουν από παντού.

      ΥΓ. Ακόμα και τον Χίο θα ψήφιζα εάν είχε δημιουργήσει έναν πατριωτικό φορέα.

    3. Σιγα σιγα ολοι με το…νεο πατριωτικο κομμα μη σκισετε κανενα καλσον. Ιστορια ξερουμε και η ιστορια εχει δειξει πως αυτος που παραμενει πιστος στις ιδεες του δικαιωνεται.Δεν εμποδισε κανεις κανεναν…πατριωτη να κατεβει στις εκλογες τα παλαιοτερα χρονια (οταν κατεβαινε η ΕΠΕΝ,το ΕΝΕΚ κτλ).Αυτα τα δυο κομματα δεν ηταν…σκληρα σαν τη Χρυση Αυγη,ηταν…πατριωτικα,ετσι οπως τα θελετε ολοι εσεις,αλλα στο πρωτο ο κοσμος γυρισε την πλατη και ψηφισε ΝΔουλα και το αλλο,το ΕΝΕΚ(οι ανθρωποι του οποιου κουνουν το δαχτυλο στον Μιχαλολιακο και την Χρυση Αυγη)δεν κατεβηκε στις εκλογες του 1990 γιανα βγει η ΝΔουλα!!!Αντιθετως η Χρυση Αυγη κρατησε την σημαια του Εθνικισμου ψηλα.Που ησασταν ολοι εσεις οταν συις πορειες για τα Ιμια ημασταν 1500 ατομα???Στις πορειες εναντια στους ξενους 500???Κι εσας κυριε Χιο,που κοπτεστε για το μελλον της Χρυσης Αυγης δεν σας ειχα δει πουθενα.Γιατο????Α ξεχασα,ειχατε δλτιο ειδησεων στον ΑΝΤ1…Ειμαι 39 χρονων και απο το 2001 πηγαινω στις πορειες της Χρυσης Αυγης.Θεωρω οτι ειναι σκληρη αλλα τιμια και αληθινη.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    4. Όλοι μαζί οι Εθνικιστές και Πατριώτες πάμε για ένα καινούργιο φορέα στα πρότυπα Σαλβινι μακριά από ΝΔ Χρυσές Αυγές και Βοριδηδες.Ποτε δεν είναι αργά!Η τώρα η ποτέ!

    5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

      1. ενω οι δικοι σου την βοηθησαν την ελλαδα μια και καλη την πουλησαν και την προδωσαν

    6. ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ , ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΑΝΑΙΟΜΕΝΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ , ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΝΙ , ΛΕΠΕΝ ,ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΛΛΥΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    7. Εγω που παρακολουθουσα απο ιντερνετ η στην βουλη τον κ ηλιοπουλο οπως κ τον κ γερμενη η τον κ κουζιλο σε ομιλιες
      δεν ειχαν καποια εφραδια λογου να παρακολουθησεις μεχρι τελους μια ομιλια.
      Εχουν δυνατο λογο αλλα οχι κατι να συγκλονησει τον θεατη.
      Οι πορειες ζωης σε καθε τομεα της ζωηςω ετσι ειναι εκανε τον προσωπικο του κυκλο και αποχωρησε,
      Ε και; Σταματησε η ζωη στην Χ.Α η στους εθνικιστες κ πατριωτες ψηφοφορους της Χ.Α; (Δεν το νομιζω.)
      Αλλα στελεχη νεα που διψανε θα μπορεσουν να αντικαταστησουν τα οποια πρωην στελεχη,!
      Προσφερε στο κομμα της Χ.Α τα “πατσισε” με την αδικη προφυλακιση ,(αποψη μου) και εφυγε. σε ολα αψογος τον εβλεπα!
      Ευκαιρια για επιλογη εκ νεου στελεχη απο τον κ μιχαλολιακο οπως καποιοι που αποχωρησαν(αν οχι ολοι) ηταν επιλογη του ιδιου (οποιοι ηταν)!

      Και η ζωη συνεχιζετε!

    8. Nα παρει και την πορτα ο ΜΑΛΑΚΑς ΣΤΟ ΤΕΛΟς γιατι απτην πολλη μάσα δεν χωραει να περασει.

    9. Οσοι διαβαζαν και εψαχναν λιγο παραπερα απο τη σελιδα και τις εφημεριδες της ΧΑ που το μονο που εκαναν ηταν να λιβανιζουν την εθνικιστικη “διανοια” του αρχηγου,ηξεραν τι παιζει στη ΧΑ και τα περιμεναν ολα αυτα και τα αλλα που επονται.Και οι “αποχωρησαντες” καλα θα κανουν να κατσουν σπιτι τους και να μην πανε σε κανενα νεο φορεα,μπας και ξαναβγουν στη βουλη,Καλομαθε η γρια στα συκα λενε στο χωριο μου.Ο κοσμος βαρεθηκε να ψηφιζει εν γνωσει του ποινικους και νταβατζηδες,αγραμματους και στρατιωτακια αρχηγων.Ολοι τους και ο αρχηγος τους περισσοτερο καταφεραν σημερα ο εθνικιστης να εχει την ταμπελα του μαχαιροβγαλτη ουγκανου στην Ελλαδα.Και μην ακουσω παλι για αγωνες και αδικες φυλακισεις,γιατι αυτες οι φυλακισεις ηταν και ο μοναδικος λογος που ξαναμπηκαν στη βουλη το 2015,γιατι τους λυπηθηκε ο κοσμος.Ουτε για ναζι δεν κανανε οι χαυγιτες.Και οι ναζι ακομα ειχαν επιπεδο και μορφωση.

    10. Ο Μιχαλολιάκος φάνηκε από το 2015 και τρεις μέρες πριν τις εκλογές πως είχε συμφωνήσει με το σύστημα να εξαφανίσει τον ΧΑ με αντάλλαγμα τα φράγκα των κρατικών επιχορηγήσεων που θα ελευθερωθούν σε λίγο και θα τα βάλει στην τσέπη, κάπου 10 εκατομμύρια και φυσικά να μη μπει και στη φυλακή. Είχε πει τρεις μέρες πριν τις εκλογές πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας φύσσα… Καταλάβαμε όλοι τότε τι έπαιζε ο κύριος αυτός και θέλαμε από τότε την αλλαγή της ηγεσίας με τον Κασιδιάρη. Δεν είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα 3 μέρες πριν τις εκλογές όταν ξέρεις πως πολιτικά εγκλήματα δεν προβλέπονται από τον ποινικό κώδικα παρά μόνο ποινικά. Κασιδιάρη τι κάνεις; Όλοι φεύγουν… Με τον προδότη θα μείνεις;

      1. εγω για συμφωνιες δεν ξερω..οσο για την πολιτικη ευθυνη, την ερμηνευσα ως πολιτικο κοστος και δεν ειχε αδικο..απλα μετα την αποφυλακιση, ηταν καταφανως σοκαρισμενος και παθητικος και ακαταλληλος να χειριστει το μελλον της χα

        1. Άλλο πολιτική ευθύνη ενός εγκλήματος και άλλο πολιτικό κόστος από ένα γεγονός. Δεν είναι τόσο βλάκας ο Μιχαλολιάκος για να πει όσα είπε. Ήξερε τι έλεγε εκτός εάν ξεμωράθηκε τελείως.

    11. ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ…………….. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    12. Ο Κασιδιάρης πότε θα βγάλει την φουστίτσα που φοράει και να φορέσει παντελόνια; Περιμέναμε πρώτος να φύγει και να φτιάξει αυτό το νέο που περιμένουμε να σώσει την πατρίδα αλλά μάλλον και αυτός κότα είναι σαν τον αρχηγό του. Τι φοβάται; Μην τον πει προδότη ο προδότης που μας πρόδωσε όλους για τα φράγκα και κότεψε και διέλυσε το κόμμα του μετά από συμφωνία με το ανθελληνικό τόξο, μη τυχόν και τον χώσουν μέσα;

      1. ισως σκεφτεται διαφορετικα..ισως περιμενει να τελειωσει η δικη πρωτα, να αθωωθει για να μην τον λενε υποδικο

    13. με Κασιδιάρη αρχηγό και μόλις το Κούλι ναυαγήσει από τα μνημόνια και τα εγκαίνια τζαμιών θα μπει στην βουλή το κόμμα με κάνα 10% και θα βγάζουν αφρούς από ακροαριστερά έως ακροδεξιά.

    14. Ο βατραχομούρης έπρεπε να είχε παραδώσει την Ηγεσία του κόμματος στον Κασιδιάρη τον Σεπτέμβρη του 2015 όταν έκανε το λάθος θα βγει και να αναλάβει την πολιτική ευθύνη του αναρχοκατσαπλιά.
      Τώρα πάει και το κόμμα και ο πατριωτικός χώρος και η Ελλάδα εξαιτίας του.

      1. το λαθος το κανανε οι οπαδοι που πιστεψαν απο το 2015 και μετα, οτι υπηρχε περιπτωση να παραδωσει ο νικολας την αρχηγια σε αλλον..

    15. στο στοιχημαν δινουν επομενη αποχωρηση απο χα για παναγιωταρο στο 1,45 κ κασιδιαρης στο 1,60..

    16. ο ”Τηλέμαχος” που είναι ρε παιδιά να μας πει για τα καρπούζια και τα κολοκύθια;;;……
      Πες μας Τηλέμαχε τι έχεις να πεις για τον Ηλιόπουλο;;;

    17. Ποσο ειναι ο μισθος του συμβουλου του βουλευτη στην ευρωβουλη?

    18. Μέρες μετράτε ρε καλυμμένο τατουάζ.

      1. οι ψευδομάρτυρες στην δίκη, οι κατηγορίες για τηλεφωνήματα σε νηπιαγωγεία και οι μάρτυρες που λένε ότι διαβάζανε για τάγματα εφόδου στις εφημερίδες αλλά οι ίδιοι δεν έχουν δει κάτι τέτοιο.

      2. αυτο εχεις να πει1 εσυ? κι εγω λεω, οτι τωρα ειναι που δεν πανε φυλακη με τιποτα..το συστημα τους ηθελε εκτος…τι λογο εχει τωρα να τους ξανακανει ηρωες?

    19. ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ………….

    20. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ”Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ”

    21. Ο/Η μεγαλα πραγματα ετοιμαζονται οπως φαινεται αλλα... λέει:

      Παντα συμπαθης και αξιοπρεπης ο παναγιωτης, αφου στηριξε τη χα τοσα χρονια και υπεστη τα πανδεινα,(μεχρι που τον προφυλακισαν με παιδι νεογεννητο) , αποχωρει αξιοπρεπεστατα, αφου ειδε οτι πλεον δεν υπαρχει μελλον , οχι για τον ιδιο αλλα για το κομμα….εντυπωση μου εκανε αυτο για τον νεο φορεα που λεει..ξερει κατι? μαλλον..θα δουμε…
      Θα ακολουθησουν κι αλλοι, κι ετσι δυστυχως παει να κλεισει ο κυκλος του κινηματος που συγκινησε και συνταραξε πολλες εκατονταδες χιλιαδες ελληνων πατριωτων, για 7 ολοκληρα χρονια, δυσκολα χρονια..εκτος αν γινει κανα θαυμα, ποτε δεν ξερει κανεις αλλα για θαυματα δεν ταιριαζουν συζητησεις…
      Αναρωτιεμαι μονο, ποτε θα καταλαβει την αξια του και θα ακολουθησει τους υπολοιπους αλλα και την απαιτηση του κοσμου ο ηλιας ο κασιδιαρης.. ενω ολοι φευγουν, αυτος χτες βραδυ, απ οτι ειδα στο σαιτ της χα, ηταν σε βραδινη εκδηλωση της χα, μαζι με μιχαλολιακο, παππα , ζαρουλια και γρεγο, οπου εβγαζε πυρινους λογους για αδικια, δεν τελειωσαμε, ειμαστε εδω και αλλα λογια της παρηγοριας…
      Αναρωτιεμαι γι αυτο το παιδι..συναισθηματικος ειναι η ανασφαλης που δεν θελει ν αφησει τον κυρ νικολα και το σοι του? δεν εχει καταλαβει την αξια του ακομα? δεν ξερει οτι τον ζηταει ο κοσμος να ηγηθει νεου φορεα? δεν ξερει οτι η χα με αρχηγο τον κ. μιχαλολιακο, δεν προκειται να ξαναδει δυστυχως ποσοστα ανω του 1,5%?(και πολυ λεω)…δεν θελει να κανει κατι μεγαλο? δεν ξερω, ισως δεν θελει..θα περιμενω ακομα να δω στο προσεχες αμεσο μελλον τι θα κανει…θα κανει αυτο που του αξιζει η θα τραβολογιεται ξανα στους δρομους και τις πλατειες στα 37 του να παιζει τη ζωη του κορωνα γραμματα με το καθε καρυδιας καρυδι και αποβρασμα ? μακαρι να δει το συμφερον του…

    22. Αφου διαλυσανε τον πατριωτικο χωρο , τωρα πλεον δεν χρειαζονται αλλο. δουλεια εγινε.2012-2019.2012 μπηκανε στην βουλη με το πρωτο μνημονιο , 2019 βγαινουν με ξεπουλημενη Ελλαδα.Βγαλτε συμπερασματα.

      1. δεν ειναι οπως τα λες…οι ανθρωποι τραβηξαν τα πανδεινα..ισως καλυτερα που δεν μπηκαν στη βουλη..θα ηρεμησουν…ετσι κι αλλιως τους ειχαν σαν να μην υπαρχουν…

    23. Καλα λεει ο λαος πως οταν βουλιαζει το καραβι τα ποντικια φευγουν πρωτα

    24. “Προσωπικά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια μακριά πλέον από το Κίνημα στο οποίο ανδρώθηκα πολιτικά, στο πλευρό χιλιάδων Άξιων Πατριωτών και ενός νέου Φορέα που εδραιώνεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα”

      Κανε μας το μεγαλο μπαμ να σε δουμε μαζι με Περιανδρο σε αυτον τον νεο φορεα και τι αλλο στον κοσμο μεγαλε μου!

      1. Δεν υπάρχει λόγος για Περιανδρο… Είναι κομμένο χαρτί, λόγω φυλακής! Άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να επιθυμεί κάτι τέτοιο. Μόνο για “επίτιμος” μπορεί!!!!!

        1. Εντάξει παιδιά αρκετά το τρολλάρισμα με τον ”Περίανδρο”…..
          Δεν κολλάει πουθενά ο κάθε Περίανδρος με το κόμμα που θα προκύψει….
          Πρέπει επιτέλους στο να διαχωρίσουν εντελώς τη θέση τους από αυτούς που πιστεύουν στην Αρία φυλή και είναι θαυμαστές των SS και της Βέρμαχτ….

    25. Όπως πάντα, η νίκη έχει πολλούς πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή. – Γκαλεάτσο Τσιάνο

    Comments are closed.