ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΒΑΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ!

    Κοινοποίηση:
    soros-erdogan (1)

    Κλείνει το ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος στη χώρα, αφού ο πρόεδρος Ερντογάν καταφέρθηκε εναντίον του δισεκατομμυριούχου

    Το ίδρυμα Open Society του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος ανακοίνωσε σήμερα ότι τερματίζει τις δραστηριότητές του στην Τουρκία, αφού ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταφέρθηκε εναντίον του Αμερικανού μεγιστάνα την περασμένη εβδομάδα.

    Ο Ερντογάν κατηγόρησε τον Σόρος ότι στηρίζει τον Τούρκο φιλάνθρωπο Οσμάν Καβαλά, που φυλακίστηκε στην Τουρκία πριν από έναν χρόνο και πλέον, καθώς βαρύνεται με υποψίες ότι «χρηματοδότησε» τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις το 2013 και συνδέεται με το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, κατηγορίες που αρνείται κατηγορηματικά.

    «Ποιος κρύβεται πίσω από εκείνον (τον Οσμάν Καβαλά); Ο διάσημος Ούγγρος εβραίος Σόρος. Αυτό το πρόσωπο στέλνει ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο για να διχάσει και να διαλύσει τα έθνη και χρησιμοποιεί τα χρήματα που διαθέτει σε μεγάλες ποσότητες για αυτόν τον σκοπό» είχε πει ο Ερντογάν από την Άγκυρα.

    Σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε, το ίδρυμα του Σόρος περιγράφει μια «συντονισμένη προσπάθεια» να τον συνδέσουν με τις διαδηλώσεις του 2013 καταφεύγοντας σε «αβάσιμες καταγγελίες στα ΜΜΕ».

    «Η αύξηση του αριθμού των αθεμελίωτων κατηγοριών και των μεροληπτικών εικασιών στα ΜΜΕ σε βάρος του ιδρύματος Open Society τις τελευταίες ημέρες οδήγησαν το διοικητικό συμβούλιο να καταλήξει στην απόφαση ότι η συνέχιση της εργασίας του Ιδρύματος έχει καταστεί αδύνατη» τονίζεται στην ανακοίνωση.

    Εμμένοντας στο γεγονός ότι λειτούργησε πάντα σε συμφωνία με το τουρκικό δίκαιο, το ίδρυμα εξηγεί ότι θα καταθέσει «αμέσως» το αίτημά να κλείσει ενώπιον δικαστηρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    2. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ(ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΑΚΣΕΝΕΡ ΚΛΠ)ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ,ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.

    3. αφού η αποστολή του Σόρος είναι να τους φέρει όλους στην Ελλάδα και μετά στην Ευρώπη, ίσως επειδή τρώει το μεροκάματο της τουρκικής μαφίας…..

    4. Ο Σορος καταστρεφη την Ελλαδα και ο λαος και η κυβερνηση τον αφηνη……
      Ποτε θα βρεθη Ελληνας κυβερνητης..

      1. θα βρεθη Ελληνας κυβερνητης…

        όταν οι ραγιαδοψηφοφόροι ψηφίσουν έναν Ελληνα κυβερνητη !!!

    5. μπραβο του δεν μετραμε τα κακα μετραμε τα καλα τα κακα που καναν στην Ελλαδα ειναι πολι χειρότερα

    6. «Στέλνει κόσμο να διχάσει και να διαλύσει τα έθνη…». Βρε τι μου θυμίζει αυτό… Πόσοι «Σ-ωραίοι» πρέπει να έχουν έρθει εδώ… Πολύ χαρτί έχει σπρώξει ο μάγκας στην Ελλάδα… Ετσι εξηγούνται τόσα… Σε social media και όχι μόνο… Έτσι εξηγείτε γιατί ξαφνικά βλέπουμε διαθέσεις εμφυλίου στη χώρα μας (βέβαια εμφύλιος είναι με ανθρώπους της ίδιας φυλής και όχι με προδότες και με «εισερχόμενους»…). Ο Ερντογάν για τη χώρα του τελικά είναι μεγάλος μάγκας!

    7. Αν το επάγγελμά σου είναι μανάβης, μείνε σ’ αυτό και μη γράφεις την άποψή σου για θέματα που δε γνωρίζεις. Έχει φυλακίσει 160.000 αντιφρονούντες. Έχει διώξει δικαστικούς, εκπαιδευτικούς κ.ά. Έχει φυλακισμένο τον ηγέτη των Κούρδων, νόμιμα εκλεγμένο… Διοικεί δικτακτορικά μια χώρα, όπου στους 3 οι 2 ειναι ρουφιάνοι… (Κάτι δικό μας θυμίζει). Κι εξακολουθείς να τον θαυμάζεις;

      1. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΡΝΕΣ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ,ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ.ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ,ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ.ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΣΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ.ΜΑΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ,FORD ΦΟΡΤΗΓΑ,PEUGEOT,CITROEN,FIAT,MERCEDES ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ .

      2. Εχεις απόλυτο δικαιο και συμφωνω απόλυτα μαζι σου. Σιγα μην γυρίσουμε σε εποχές δικτατορίας.

        1. kυρα Βαγια μου, ποσων χρονων ησουν την εφταετια ?
          Θυμασαι καθολου αυτην την εποχη ?

      3. Εσυ που εισαι δημοκρατικος τυπος,μου λες εμενα επειδη ειμαι “μαναβης” να μη μιλαω.Πολυ δημοκρατη σε βρισκω.Λοιπον απο τους “δημοκρατες” τους δικους μας,τους απατριδες,τους ανθελληνες,τους ξεπουλημενους,100 φορες καλυτερος ο Ερντογαν,και 100000 φορες καλυτερος ο Γεωργιος Παπαδοπουλος (γιατι εκει το πας).Δεν ειδα παντως και ο λαος να επικροτει το αποτυχων πραξικοπημα του 2016,οποιος κι αν το οργανωσε.Ο λαος βγηκε στο δρομο να υποστηριξει τον Ερντογαν.Στην Ελλαδα το 1967,δεν ειδα να βγαινει κανας “δημοκρατης” να κανει “φου” να διωξει τα τανκς.

    8. Αυτος ειναι ηγετης Εθνους ! Οσο και να τον μισουμε οφειλουμε να το παραδεχτουμε…
      Αν τολμα κανεις ας διαμαρτυρηθει στην τουρκια…

    9. Μπραβο του!Μπορει ως Ελληνας να θεωρω το μογγολο Ερντογαν εχθρο μου,αλλα οφειλω να παραδεχθω οτι για τη χωρα του ειναι πατριωτης.Μακαρι να ειχαμε και στην Ελλαδα εναν Ελληνα Ερντογαν.

    Comments are closed.