ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

    Κοινοποίηση:
    1

    Με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ελεύθερος ο 73χρονος κοσμηματοπώλης
    Ελεύθερος αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 73χρονος κοσμηματοπώλης της οδού Γλάδστωνος, μετά τη μαραθώνια απολογία του.

    Στον 73χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

    Ο κοσμηματοπώλης είχε πάρει χθες προσθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί και νωρίς σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιόν του και απολογούνταν επί ώρες.

    Εξω από το κτίριο στο οποίο είχε οδηγηθεί ο κατηγορούμενος είχαν συγκεντρωθεί περίπου πενήντα άτομα, φίλοι και γνωστοί του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ποτε, θα το καταλαβετε ολοι η αποστολη εξετελεστη το 666 κυριαρχει προς το παρον, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

    2. για να έρθεις στην θέση του κοσμηματοπωλη πρέπει να σου εχει τυχη καποιο πρεζόνι με μια σύριγγα στο χερι να σου λεει τα λεφτα σου η στην καρφώνω και εαν εχεις και κανένα παιδάκι μαζι σου να το εχει πιάσει απο τον λαιμό και να σε απειλη.
      Και μετά να ακούς του αλληλέγγυους να σου λενε γιατί τον σκότωσες

    Comments are closed.