ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ! ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ «ΚΙΜΑ» ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ – NA ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ –ΞΕΣΠΑΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ… (BINTEO & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    aimata pak exo

    Aλήθεια δεν μας είπε ο πρόεδρος των Πακιστανών γιατί τελικά συνελήφθη  και Πακιστανός μαζί με τον άντρα που έβριζε τον Αλλάχ; Ισχύει ότι εκτός ότι τον ξυλοφόρτωσαν και τον έκαναν μέσα στα αίματα οι Μουσουλμάνοι, του έβγαλαν και μαχαίρι;

    Δείτε καταρχήν τι δήλωσε εκείνη την ημέρα ο πρόεδρος των Πακιστανών:

    Το πραγματικό ιστορικό του περιστατικού σύμφωνα με δημοσιεύματα και αναφορές:

    «Συγκέντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ -ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ στο ΑΤ Ομονοίας την Τρίτη (3-11-19) επειδή ένας έλληνας πολίτης «εβρισε το Ισλαμ, τον Μωάμεθ και το κορανι» όπως δλδ έκανε και ο Καραϊσκακης. Είκοσι φιλοτουρκοι Πακιστανοί τον χτυπούσαν μανιασμένα στη Σοφοκλέους στο κέντρο της Αθήνας.
    Αυτό έγινε επειδή ένας μουσουλμάνος έκλεψε πρώτα το πορτοφόλι του Έλληνα και όταν τον πήρε χαμπάρι προσπάθησε να πάρει πίσω το πορτοφόλι του μάταια.

    Έτσι άρχισε να βρίζει τον Αλλάχ και τους μουσουλμάνους, όχι χωρίς λόγο…και αφού συνέβη αυτό του την έπεσαν τα πακιστάνια σιγά σιγά όλα που άκουγαν να βρίζει και στην ουσία τον γλίτωσε η αστυνομία τον Έλληνα που έφτασε στο σημείο.”

    Δείτε επίσης: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΤΟ Α.Τ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ. ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ. ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα στην φωτογραφία βλέπουμε τον συγκεκριμένο άντρα γεμάτο αίματα από το ντού που του είχαν κάνει οι Μουσουλμάνοι:

    78283717_430375531200258_1460910779019558912_n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    75 Σχόλια

    1. αν με κλεψει εμενα καποιος λαθροπιθηκος απο τα βαθη της Ανατολιας, δεν θα προλαβει να βγαλει μαχαιρι….θα το βγαλω εγω πρωτος και αλιμονο του μετα!
      και ας ερθει η καθε αριστερη λουγκρα να μου ζητησει τον λογο μετα!

    2. Ενα έγκλημα στό Πακιστάν πού έδειξε ή τηλεόραση.Εφριξε όλη η Γερμανία.Οί βάρβαροι πακιστα-
      νοί τιμώρησαν απάνθρωπα ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι γιατί πρόσβαλε τόν προφήτη.Τό έγκλημα:
      Τό κορίτσι φορούσε κοντή φούστα.Τού έκοψαν τό δεξί χέρι.Τό κορίτσι ούρλιαζε καί οί υπάνθρω-
      ποι τά κτήνη οί απαίσιες σκυλομουσούδες τό διασκέδαζαν.Ολο γέλια καί χαρές γιατι σακάτεψαν
      τό άμοιρο κορίτσι.Οί πακιστανοί είναι η ποιό σιχαμερή φυλή τής Ασίας αλλά οί πακιστανοί πού
      ζούν στήν Ελλάδα είναι τά αποβράσματα,τά απόβλητα,τά σαρίδια τού Πακιστάν όπως ο πρόε-
      δρός τους στήν Ελλάδα.Εξω οι βάρβαροί πίσω στούς βόθρους τού Πακιστάν.
      Γιάννης Λάκων

      1. Ναι οκ καλα σε πιστεψαμε, ναι αυτό το ειδες μονο εσυ κανεις άλλος…οκ JANNIS IT IS FAKE!!!!

    3. Και χεις και καποιους πανηλιθιους που λενε ε και τι να κανομεν,οποιος και να ανεβει ελαχιστα θα αλλαξει η εισροη λαθροορκ στην ελλαδα,γιαυτο παμε κατα διαολου με τετοια ουφομυαλα που ψηφιζουν.

    4. Καλα να παθουμε.δεν θελαμε χριστο.θελαμε παολα μπουζουκια μυκονο πηδ@μα, παρα φυσιν,εκτρωσεις εδω στην χωρα μας.χτυπαει η καμπανα στην εκκλησια κι εμεις ειμαστε στα μπουζουκια.αντε γ@μηθ@τε λοιπον μερικοι εδω μεσα,που διαμαρτυρεσται τωρα δηθεν για την κατασταση στην χωρα μας!!!!!!!!!!!!!

    5. Στην χώρα μας θα γίνουμε αιχμάλωτοι;
      ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΤΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ!

    6. Ολοι οι Πακιστανοι αμεση απελαση γιατι δεν υπαρχει πολεμος.
      Αμεση απελαση ολων των Λαθροεποικων απο Μαροκο,Αλγερια,Πακιστν, και απο Αφρικανικες χωρες γιατι ειναι Λαθροεισβολεις.Αμεση απελαση ολων των Ανεπαγγελτων Πολιτικων Επαγγελματιων και αφαιρεση της Ελληνικης Ιθαγενειας και Υπηκοοτητας
      Αντε για να ξεβρωμισει η Ελλαδα απο τους Μουσουλμανους και Ανθελληνες Ψευτες και Προδοτες Πολιτικους

    7. γαμω τον αλλαχ και ολους τους προφητες σας…να πατε απο εκει που ηρθατε γαμω το πακισταν μαλακες αλλα δεν φταιτε εσεις οι μπασταρδοι σαν τον κωνσταντινου που σας υποθαλπτουν αυτα τα λαμογια θελουν πρωτα κρεμασμα.τα iphone που τα βρηκατε ρε?

    8. Αααχ παλιόπαιδα αααχ παλι κακες λεξούλες λετε βρε ; πιπερι στο στομα θα σας βαλω αααχ !

    9. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…

      πολυ συντομα θα σας σφαξουν και το κεφαλι σας θα πεσει κατω και τα αιματα θα τρεχουν ποταμι.

      ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    10. Και 1000 σχόλια να γράψουμε εδώ μέσα αν δεν μαζευρουμε 1000αδες στους δρομους να αντιδρασουμε δεν θα κανουμε τιποτα.
      Ακους ολο απειλες οτι θα δειρουμε τους αλλοδαπους, οτι θα τους διωξουμε κλπ. Προς το παρον αυτοι μας δερνουν και μας διωχνουν απο την χωρα μας.

      1. Σε εδειρε και σε εδειωξε κανενας από εδώ; ηρθε κανενας αλλοδαπος και με το ζορι σου απαγορεψε να πηγαίνεις στην εκκλησια; σου ειπε κανενας να μην τρως χοιρινο; όχι ,τοτε τι; εκτος και αν ησουν πρωην μελος των ταγματων εφοδου της χ.α. αλλαζει το θεμα .

    11. Makari oli esis i grekouliakes na ihate esto ke kounoupidi mialo anti tis afodefsis pou ehete tora.

      1. Μαθε να γραφεις ελληνικα και οταν εχεις κατι αξιο να εκφρασεις ελα

    12. Αποψε ειδα λαθροεισβολεα μεσα σε λεωφορειο στη Θεσσαλονικη φορωντας αστυνομικο πηληκιο με ελληνικο εθνοσημο.
      Δυστυχως δε τα καταφερα με φωτο ..

      1. Και εγω αποψε ειδα τον χριστο μεσα σε λεωφορειο στην θεσσαλονικη φοροντας αστυνομικο πηληκιο με ελληνικο εθνοσημο . Δυστηχως δε τα καταφερα με φωτο..

    13. Αυτα θα τα εχουμε σε καθημερινη βαση απο δω και εμπρος.
      Τους λαθρομουσουλμανους δεν τους πιανει ο αντιρατσιστικος νομος;
      Οταν επιτιθεντε με εγκληματικες διαθεσεις ,γιατι δεν τους απελαυνει η κηβερνηση εκτος Ελλαδος .
      Δεν φτανει που τους ταιζουμε θα μας σκοτωσουν κιολας.
      Γιαυτο ανοιξαν τα συνορα και τους μπασανε μεσα τα πουλημενα τομαρια.
      Θα ρθει και στο κεφαλη τους.

      1. Τι; ποιους δεν πιανει ο αντιρατσιστικος νομος; κανεις λαθος μεγαλε ,πριν ξανα πεις της κοτσανες σου κανε τον κοπο να διαβασεις τι λεει ο αντιρατσιστικος νομος,για ολους είναι !!

    14. Πακια δεν σας θελησαμε εδω, μονοι σας μας φορτωθηκατε.
      Γουσταρετε δε γουσταρετε τον πουλο απο δω να τελειωνουμε.

    15. Ο Μωαμεθ ειχε μελετησει τους αρχαιους ελληνες κλασικους.Το κορανι ειναι μια συραφη απο βιβλικες παραστασεις και αρχαιαελληνικα γνωμικα.Στην εποχη του,ηταν πολυ προχωρημενος σε σχεση με τους συντοπιτες του και σιγουρα ειχε μια αυρα ξεχωριστη.Ο Ιησους ηταν απολυτα σεβαστος για τον Μωαμεθ και για τους μωαμεθανους ως μεγας προφητης.Ολοι αυτοι οι λεχριτες τζιχαντιστες του ΙΣΙΣ,απομονωσαν καποιες φρασεις απο το κορανι και εχουν τραβηξει το δρομο της ακραιας τρομοκρατιας.Ο Μωαμεθ εξαπλωσε μεν το χαλιφατο του με πολεμους,δεν εδωσε ποτε ομως το δικαιωμα να τον πουν σφαγεα.Σε γενικες γραμμες,αυτα που γραφετε για τον προφητη του ισλαμ γυρω απο παιδεραστιες κλπ,ειναι μπουρδες.Υπηρχε τοτε ενα συγκεκριμενο εθιμικο δικαιο.Μην κρινετε τις εποχες εκεινες με το τωρα.Η ισλαμικη θεολογια ειναι πολυ αξιολογη,αν και υπολειπεται της ορθοδοξης πατερικης που ειναι πραγματικα μοναδικη.Τελος,ο καθε πακιστανοταλιμπανος που χρησιμοποιει την θρησκεια για να κερδισει ποντους και δικαιωματα,πρεπει να λαμβανει μια ψυχραιμη και μελετημενη απο εμας απαντηση.Το ισλαμ δεν ειναι το προβλημα.Αυτοι που το προβαλλουν σαν αλλοθι ειναι..Και διαφωνω απολυτα με την εξυβριση του Ιησου,της Παναγιας,του Μωαμεθ,της Φατιμα κλπ.Ειναι ντροπη και ονειδος τετοιες συμπεριφορες,απο οπου και αν προερχονται..

      1. Μπραβο ΦΑΕΘΩΝ το πιο σωστο και ωριμο σχολιο εδώ μεσα με απλη λογικη!!! ευγε παλικαρι μου!

      2. Nτροπη και ονειδος ειναι που παραβιαζουν καθε μερα τα συνορα μας και τις ζωες μας!Και το κανουν χωρις ιχνος σεβασμου προς τη χωρα και σε εμας!!Ενω ειμαστε οι μοναδικοι που τους δεχεται.Ντροπη και ονειδος ειναι οτι πετανε την τροφη και τον ρουχισμο που τους προσφερεις …προσφατα ειδαμε να μας πετανε και στα μουτρα ενα no good no good …στην προσφορα που τους εκαναν να μεινουν σε μοναστηρι…Ντροπη και ονειδος ειναι οτι εχουν κανει πολλα ξωκλησια τουαλετες επιτηδες, και εχουν καταστρεψει τα μικρα εκκλησακια του δρομου, αυτο κανουν στα νησια!!Και μαλιστα το κανουν και με μεγαλο μισος!!!Ντροπη και ονειδος ειναι το ισλαμ το ιδιο και οσοι τους υπερασπιζονται!! Και μη μου πεις οτι σου διαφευγει τι ειδους συμπεριφορα εχουν οι περισσοτεροι που εχουν ασπαστει αυτο το θρησκευμα η για το πως συμπεριφερονται στις γυναικες για παραδειγμα …η το γεγονος το να βιαζουν γυναικες και μικρα παιδια για αυτους ειναι κατι σαν δεκατιανο!! Οποτε ας αφησουμε το τι ηταν και το τι δεν ηταν ο μωαμεθ…και κοιτα λιγο την πραγματικοτητα γυρω σου το τι κανουν ολοι αυτοι στο σημερα στο ονομα του μωαμεθ!!Και με τι τροπο θελουν να επιβαλλουν τα πιστευω τους, και το πως συμπεριφερονται στους μη μουσουλμανους και ναι δεν ειναι καθολου καινουργιο φαινομενο λογω isis !!! Αυτη ειναι η πραγματικοτητα που βλεπουμε γυρω μας δυστυχως δεν υπαρχει καμια αλλη!!!

      3. ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΑΠΕΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ!Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΛΔ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΑΡΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΥΡΗΞΕΙ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΘΑΣΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ…ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΙΣΜΑΗΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ…ΑΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ…ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ν ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΧ ΤΟ ΚΚΕ,ΑΝΤΙΦΑ,ΚΕΕΡΦΑ,ΛΟΑΤΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΛΔ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΥΦΛΩΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΛΔ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ…ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ(ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΡΜΟΝΟΥΣ) ΑΡΑ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΑΡΑ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ…ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ…Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ…ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΑΝ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ

      4. Εδώ το 80% των Ελλήνων βρίζουν το Χριστό και την Παναγία. Τον Αλλάχ θα σεβαστουν;

    16. Για πείτε μας τώρα ορε κομμουνιστές τί κερδίσατε που πολεμησατε τον εθνικισμό μαζί με τους καπιταλιστές; Η μόνη σας κληρονομιά είναι ένα αποσυντιθεμενο πτώμα με έτος θανάτου το 1989 και μερικά εν ζωή τριτοκοσμικά καθεστώτα στη λατινική Αμερική. Σας την έφερε ο καπιταλισμός άλλο που δε θέλατε βέβαια…

      1. Συγνωμη ρε φιλε αλλα εδώ που κολλαει ο κομμουνισμος με αυτό το περιστατικο; και δευτερον τι σχεση εχει ο κομμουνισμος με τον καπιταλισμο, ολοι ξερουμε ότι οι κομμουνιστες μισουν τον καπιταλισμο,ετσι δεν είναι ;για ξανα ψαξου!

        1. Είναι οι ίδιοι οι αριστεροί γιαλαντζί καπιταλιστές ή όπως λέει ο λαός αριστεροί με δεξιές τσέπες!!!!

        2. Σαφώς και μισώ τον καπιταλισμό σύντροφε ως γνήσιος κομμουνιστής.Βεβαια δεν έχει σημασία ότι μένω Εκάλη,έχω οικιακή βοηθό από το πρώην ανατολικό μπλοκ,δύο πολυτελή αυτοκίνητα,εξοχικό στο Πόρτο Χέλι,και πολλά κας σε οφ σορ ανά τον πλανήτη!!!!!

    17. Στον τοπο τους αληθεια ρε παιδια δεν ισχυει ο Ισλαμικος νομος που λεει οτι οποιος κλεβει του κοβουν το χερι?
      Γιατι δεν τιμαμε τα εθιμα τους? Λιγο σεβασμο ρε ακοινωνητοι Ελληνες !
      Φερθειτε τους οπως θα εκανε καθε μουσουλμανος δικαστης.
      Στην κεντρικη πλατεια ενας δημιος ενα τσεκουρι και ολοι ευχαριστημενοι .
      Και εμεις που δεν θα ξανακλεψει κανενας και αυτοι που επιτελους θα δειξουμε οτι τους σεβομαστε σαν πολιτισμο και σαν Μουσουλμανους

    18. προσέξατε τι είπε το ανθρωποειδές εκπρόσωπος των Πακιστανών που είναι και λαθροδιακινητής γνωστός; Φωτιά…. Φωτιά εάν δεν τον τιμωρήσουμε τον “ρατσιστή και φασίστα”… Τον έχει δασκαλέψει καλά το ελληνοφοβικό απόβλητο Πέτρος Κωνσταντίνου να μιλάει για ρατσιστές και φασίστες… Θα μας κάψουν και θα μας σφάξουν δηλαδή εάν τυχόν τολμήσουμε και μιλήσουμε και βρίσουμε κανένα Πάκι εάν μας ληστέψει… Απειλούν ευθέως… Αυτούς φέραμε στην χώρα μας και τους ανεχόμαστε ακόμη…

    19. OHOI MONO LGIA PATRIOTES KAI ERGA AN EISTE TOLMIRI KAI ORGANOMENEI HA TOUS PETAXETE EXO APO TIN HRISTIANIKI PATRIDAMAS POLI EUKOLO KAI EIPARHOUN POLI TROPI AKONISETE TO MIALO SAS MIN MENETE ERMEO TON EBREON POLITIKON SAS NINA THERMOS ADELADA

    20. Ποιο βρωμερή χώρα από το Πακιστάν, πολύ λίγες..σκουπιδότοπος… κοίτα κάτι σκστοφατσες,

    21. Μπορει να μειναμε λιγοι οι πραγματικοι Ελληνες και οι υπολοιποι να ειναι απλα μεταπολιτευτικοι νεοελληνες αλλα ακομα και εμεις οι λιγοι οι πραγματικοι Ελληνες πατριωτες οταν φτασει ο κομπος στο χτενι θα σας παρουμε σβαρνα και εσας ολους και τους νεοελληνες ραγιαδες…

      1. Παρε φορα με την οπισθεν και ελα να μας τα κλασεις βλακα με πατεντα,η ελλαδα ηταν ανέκαθεν χωρα κοσμοπολιτικη και πολυπολιτισμικη απ τα αρχαια χρονια λογω της θαλασσας λιμανιων και εμποριου μας κατεστρεψε το βυζαντιο και η τουρκοκρατια και μετα το παπαδαριο,τωρα τελειωνει και αυτό και προχωράμε μπροστα να ζησουμε και να δουλεψουμε ολοι μαζι ελληνες και μετανάστες χριστιανοι,μουσουλμανοι αθεοι και δωδεκαθειστες , σ αρεσει η όχι αυτό θα γινει αμα θες μεινε αμα θες αντε και χωσου στον ταφο του ηγετη σου του παπαδοπουλου κρετινοφασιστα!!!

        1. Αυτό που Λες ΔΕΝ Μπορεί ΠΟΤΕ να Γίνει, Διότι οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Είναι Άνθρωποι που ΔΕΝ Προσαρμόζονται στις Αξίες, στα Ήθη, στα Έθιμα, στις Παραδόσεις και τον Πολιτισμό της Χώρας που τους Φιλοξενεί !!!

          Όπου Έχουν Πάει στην Ευρώπη, Δημιουργούν ΣΥΝΕΧΩΣ Προβλήματα στις Τοπικές Κοινωνίες. Για Αυτό το Λόγο η Ευρώπη Έκλεισε τα Σύνορα στη Μετανάστευση από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ στο Ευρωπαικό Έδαφος.

          Στην Ελλάδα Βέβαια Αυτό τα Κανάλια ΔΕΝ το Λένε, για να ΜΗΝ Ξεσηκωθεί ο Κόσμος, Όμως Αυτή η Στιγμή ΔΕΝ θα Αργήσει να Έλθει, να Είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΣ !!!

          Άγγελος από Μιλάνο

        2. Ελλας Ελληνων Μεταναστων
          Η ανθελληνικη δικτατορια σου δεν περναει ΗΔΗ.
          Υπαρχουν Ελληνες που εχουν ματια που βλεπουν και αυτια που ακουνε και ειναι ετοιμοι για ολα

      2. Prosexe ke pali prosexe min sou shisti o zourlomandias sou afou o kompos ine pia sto hteni,aomate anihtomati.Theli aretin ke tolmin I eleftheria ke esis koprites you have neither.

        1. γράφε πρώτα ελληνικά ρε βρωμιάρη λαθρο και μετά μιλα, έχεις και γνώμη…

    22. Ωραίος ο ΜΑΛΙΣΤΑ. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΟΥ

    23. σκ@τ@ στον ταφο καθε μουλσουμανικου @ρχιδιου

    24. Ενώ εσύ Χεστεα πως τα Λέρνας γουστάρεις ΕΕ;;; Σου τρίβουν το κωλαρακι και δεν τη παλεύεις δίχως πακια ρεε μουχριτσα

      1. Ναι εεε; ξεχασες όταν ησουν μικρος στο χωριο σου που σε στριμωξε ο Βαγγελας ο Φατσεας και σε γαργαλησε στον πρωκτο; και πως να τρεξεις βρε τρελο αγορι μες της λασπες και τα χορτα με τα γοβάκια που φορουσες !!!!

      1. τρολακι παρε τον βρώμικο κωλο σου και στα τσακιδια

    25. ποσο θα χαρω να πανε τα λαθρο και να κοιμουντε
      στο κρεβατι του αλε6, της τασιας, του μουζαλα, κλπ…..

    26. Αντε ρε θρασυτατε ξεκουμπισου απο την χωρα που εμαθες και συ απο τους κατσαπλιαδες και μιλας για ρατσισμο κα φασισμο, βρομιαρη, τραβα στο Πακισταν που εισαι καταζητουμενος και παρε μαζι σου ολα τα κατακαθια να ξεβρομισει η χωρα!!!!!!!! Για την κλεψια δεν λεει τιποτα, ηρθαν εδω να κλεβουν και να πουλουν ναρκωτικα, λαθραια τσιγαρα κλπ και θα μας κανει και μαθημα ο βρομιλος!!!!!!!!!!

    27. Κ κερατας κ δαρμενος😡 μονο για τον αλλαχ νοιαζοντε οι Ζαιοι; Μουσουλμανοι ειναι; Ας ξεκουμπιστουν τοτε στο πακισταν μαζι μ τους δολοφονους αυτους

    28. Να φύγετε να πάτε αλλού. Στα τσακίδια για την ακρίβεια. Πάρτε μαζί σας και αυτούς που σας υποστηρίζουν να κάνετε αλαξοκολιες γιατί αυτοί σας θέλουν και στα τσακίδια.

    29. δυστυχως σ αυτο το μ@@@ρδελο ετσι και βρισεις αριστερο…φουστη…και μεταναστη,….Εισαι τελειωμενος…Ετσι μας καταντησαν

      1. Αυτό για να πάρετε χαμπάρι τι περιμένει τον Έλληνα μελλοντικά…και πως τα σκουλήκια αυτά που αυξάνονται θα θελήσουν να επιβληθούν στον Έλληνα και τη θρησκεία του.

    30. Καλά τον έκαναν δεν βρίζεις Θεό και άλλα σεβόμαστε τα πιστεύω του άλλου,,, και τι φταίει ο Θεός εάν σε έκλεψαν, να βρίζεις αυτόν τον ίδιο όχι Θεό και θρησκεία

      1. Τι λες ρε γελοιε
        Αντε χαπακωσου να μη ξερεις τι συμβαινει γυρω σου και ασε καλυτερα τα σχολια

      2. Κυριε George οταν οι αγαπημενοι σου Μουσουλμανοι, καινε και βεβηλωνουν τις εκκλησιες μας δεν ιδρωνει το αυτακι σας.Θα ερθει η ωρα σας ομως και σ° εσας και στα λαθροσκουπιδα σας

        1. Ποτε και ποια εκκλησια βεβηλωσαν και εκαψαν ; εχεις αποδειξεις η απαλ το διαβασες στην ιστοσελιδα της χρυσης αυγης;

          1. Έχουμε απόδειξη που θα σε χώσει μέσα για τα καλά πακιστανοσκυλο.

      3. Θα βρίζουμε όσο γουστάρουμε τον φανταστικό σου φίλο, το αλλάχ…πάρε τον φανταστικό σου φίλο, και πίσω στην πατρίδα σου στην έρημο, φανατικό αλλοδαπό σκουλήκι….

    31. Δεν καλέσαμε κανεναν σας, δεν σας χρωςταμε τιποτα. Αν δεν σας αρεσει, ξεκουμπιστείτε. Πάρτε μαζι σας και ολους τους λαθρολαγνους πολιτικους και πολίτες. Οι μεν πρωτοι, προδοτες, οι δε δεύτεροι, ηλίθιοι. Δεν χρειαζόμαστε κανεναν απο αυτους.

    32. Η κατάσταση έχει φτάσει σε τραγικό σημείο, αν φτάνει ένας άνθρωπος, ένας νόμιμος πολίτης της χώρας, να του κλέβουν το πορτοφόλι, να τον δέρνουν, και μετά να έχει και τραβήγματα με τις διάφορες ανταρσίες. Είναι απαράδεκτο να υπάρχει κάποιο πολιτικό κόμμα το οποίο στην ουσία υπερασπίζεται εγκληματικά συνδικάτα, και να το κάνει χωρίς νομικές συνέπειες.

      Κοιτάξτε βρωμιάρηδες της κυβέρνησης να επιβάλλετε το νόμο και τη τάξη και να καθαρίσετε αυτές τις καταστάσεις, γιατί δεν απέχουμε πολύ από την εποχή που νέοι πατριώτες Έλληνες όπως εγώ θα οργανωθούμε και θα αρχίσετε να βρίσκετε πτώματα πακιστανών συμμοριτών και “αλληλέγγυων” δεξιά κι αριστερά. Δε θέλει και πολύ να μας γυρίσει το μάτι. Αν δεν επιβάλλετε τη δικαιοσύνη εσείς θα την επιβάλλουμε εμείς.

      1. Οπα ρε αντρα εσυ Μπομπ μαστουρα την ειδες τσαρλς μπρονσον ; κατουρα και λιγο,ευτηχως που εισαι ηλίθιος και αυτό σε σωνει γιατι αν δουν τι εχεις γραψεις θα επρεπε κανονικα να σε χωσουν μεσα.

        1. Μαλλον εσυ εχεις θεμα με τον ανδρισμο σου Βαγγελα και δεν αντιλαμβανεσαι τι σημαινει πολεμος και υπαρασπιση της χωρας που εισαι θρεμα

          Εθελοτυφλεις και δεν εχεις αισθηση του τι πραγματικα συμβαινει γυρω σου

        2. Γιατί Θείχθηκες Εσύ;

          Αυτό που Λέει ο Μπομπ ο Μάστορας, Κάποια Στιγμή θα το Δεις και στην Πράξη. Και Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ !!!

          Με Όλο Αυτό που Συμβαίνει στην Ελλάδα με το Λαθρο-Μεταναστευτικό, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Είναι προ των Πυλών.

          Αν Συνεχιεθεί Αυτό, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ !!!

          Άγγελος από Μιλάνο

        3. Να με χώσει μέσα ποιός και γιατί; Απείλησα κανέναν; Μια πρόβλεψη έκανα. Δεν είπα πως εγώ προσωπικά θα κάνω κάτι ούτε απείλησα κάποιον. Αλλά η αλήθεια είναι πως η κατάσταση είναι εκρηκτική και αν συνεχίσει η ατιμωρησία των λαθρομεταναστών θα υπάρξουν αντιδράσεις από το λαό. Όταν δεν υπάρχει νόμος, παίρνουν οι πολίτες τους στα χέρια τους το νόμο.

          Κοίτα να δεις όμως, πόσο εύκολα λες πως εγώ κανονικά θα έπρεπε “να χωθώ μέσα”, αλλά δε λες το ίδιο για τη συμμορία πακιστανών που λήστεψε και έδειρε αυτόν τον άνθρωπο στο άρθρο. Ωραίες προτεραιότητες έχεις.

          1. Πολύ Σωστά Είπες και Λίγα Μάλιστα…

            Και Αυτό που έγραωες ΔΕΝ Ισχύει Μόνο για τους Λαθρο-Μετανάστες, Αλλά και για τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

            Όταν θα Βλέπει Όλους Αυτούς τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ, να τους Τσακίζει ο Κόσμος, που από Αυτούς Ξεκίνησε Όλο το ΈΓΚΛΗΜΑ με το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, τότε θα Καταλάβει τι Σημαίνει να Υπερασπίζεσαι την ΠΑΤΡΙΔΑ σου !!!

            Άγγελος από Μιλάνο

    33. Θέλουνε λέει να ζήσουν στην Ελλάδα!!! Να ρωτήσουν άν τους θέλει ο Ελληνικός λαός!! Εχουν έλθει με το ζόρι και λαθραία οι περισσότεροι από αυτούς, κάνοντας στην ουσία εισβολή και κατάληψη σε ξένο έδαφος, πόσοι άραγε από αυτούς είναι παραβατικοί, και για άλλους λόγους, ή είναι και πράκτορες του Πακιστάν και των Τούρκων αφού γνωρίζουμε οτι αυτοί οι δύο είναι σύμμαχοι και συνεταιράκια!!!!
      Και η μεγάλη ντροπή, διάφοροι αριστεροί πχ Συριζα και ανταρσία, σαν γνήσιοι άθεοι και αντιχριστιανοί που είναι, τους υποστηρίζουν απροκάλυπτα!!!! Δυστυχώς δεν μπορούμε να ζήσουμε ήσυχα, ειρηνικά και με ασφάλεια στη χώρα μας!!!!

    34. Χεσμενο τον εχουμε τον ψευτοπροφητη σας τον αρρωστο παιδεραστη!!! Παρτον και βαλτον στον αποπατο σου και ξεκουμπησου και εσυ και ολες οι σκυλομαιμουδες που μπηκατε παρανομα στη χωρα μας!! Εδω θα βριζουμε οποιον θελουμε και εσας δεν σας πεφτει λογος !!!Απο τα αρχαια χρονια ο ελληνας εβριζε οτι δεν του αρεσε, αυτη ειναι η αληθεια!! Αν θες ψευτικες ευγενεις τραβατε στα λονδινα σκυλομουρηδες γυμνοσαλιαγκες!!!

      1. πεστα συμφωνώ σε όλα η πιο βρομιάρικη φυλή αυτή το πακισταν και ο πετροσ κωσταντινου που τούς υποστηρίζει νομίζω είναι με τούς πούστηδες να πάνε όλοι τους μαζί στον αγύριστο

      2. Ούτε αγγλικά δεν ξέρεις να γράφεις ηλίθιε πακιστανε, ουστ απο εδώ ρε που θας μάθεις και ιστορία!!!

    Comments are closed.