26/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    “ΒΡΑΖΕΙ” Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ – ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΛΑΘΡΟ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    silipsi-algerinou-metanasti

    Oι Έλληνες παίρνουν τη κατάσταση πλέον στα χέρια τους. Αφού το κράτος δεν μπορεί, αφού οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εγκαταλείψει τους πολίτες, τότε μοιραία κάποιοι αναλαμβάνουν δράση.

    Οι εικόνες καταγράφηκαν από κινητό περαστικού έξω από το παλαιό δημαρχείο Μυτιλήνης μέρα μεσημέρι..

    Το περιστατικό έγινε στην Προκυμαία Μυτιλήνης και συγκεκριμένα έξω από το Παλαιό Δημαρχείο Μυτιλήνης.

    Όπως ακούγεται στο βίντεο μετανάστης νεαρής ηλικίας έκλεψε κινητά ψαράδων μέσα από τα αυτοκίνητα τους και στην προσπάθεια του να διαφύγει τον έκαναν τσακωτό περαστικοί και καταστηματάρχες της γύρω περιοχής, όπως αναφέρει το lesvospost.com

    Οι περαστικοί έχοντας ξαπλώσει κάτω τον μετανάστη, δεν τον αφήνουν να φύγει παρά την προσπάθεια που κάνει ο νεαρός ενώ όπως ακούγεται η αστυνομία που την έχουν φωνάξει έχει καθυστερήσει 10 λεπτά…

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά με αρκετή καθυστέρηση στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι παρέλαβαν τον νεαρό μετανάστη, ενώ πάρθηκαν και μαρτυρίες από τους εμπλεκόμενους.

    Στο βίντεο επίσης ακούγεται ο νεαρός να λέει «No Police»…

    Δείτε το βίντεο:

    «Να κλείσουν τώρα τα hot spots στη Μόρια και σε όλη τη χώρα» – Τι λένε στην ανακοίνωση τους

    Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου για το Προσφυγικό την Τρίτη 23 Οκτώβρη στις 19.00 στην Πλατεία Σαπφούς

    Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της Λέσβου και των άλλων νησιών πρέπει να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στην ύπαρξη των “στρατοπέδων συγκέντρωσης” hot spot, να δυναμώσουν την αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες, στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, να απομονώσουν ρατσιστικές και ακροδεξιές φωνές που καλλιεργούν το μίσος και τη μισαλλοδοξία. Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες τόσο, για τον εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο και στα άλλα νησιά, και για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, όσο και για τους κατοίκους των νησιών αφού σφυρίζει αδιάφορα στα προβλήματα των κατοίκων γύρω από τα hot spots χωρίς να κάνει λόγο ούτε για προστασία, ούτε για αποζημίωση για τις ζημιές που έχουν προκληθεί.

    Διαδηλώνουμε ενάντια στις αποφάσεις της Κυβέρνησης που έχει μετατρέψει τα νησιά μας σε αποθήκες ψυχών, ενάντια στην απαράδεκτη συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας που εγκλωβίζει πρόσφυγες και μετανάστες κάτω από άθλιες συνθήκες, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που ξεριζώνουν τους λαούς.

    Καλούμε τα σωματεία και τους φορείς της Λέσβου να συνεδριάσουν, να πάρουν θέση για το κλείσιμο τωνhot spots, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο.

    Διεκδικούμε :

    · Κλείσιμο των hot spots και να μην δημιουργηθεί κανένα νέο.
    · Απεγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών. Να μετακινηθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα σε κέντρα ταυτοποίησης και φιλοξενίας, με ανθρώπινες συνθήκες διαμονής, και να μεταβαίνουν άμεσα στη χώρα επιλογής τους με ασφάλεια και ευθύνη του κράτους.
    · Να απορροφηθούν όλοι οι εργαζόμενοι των «hot spots» ως μόνιμο προσωπικό σε κρατικές δομές, δήμους και Περιφέρειες, με βάση και τον τόπο κατοικίας τους.
    · Να δοθούν αποζημιώσεις σε όσους έχουν υποστεί ζημιές γύρω από τα «hot spots»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Αν θυμάμαι καλά 19500 στη Λέσβο ψηφίσατε τους άχρηστους. Τι μιλάτε τώρα τα θέλατε.

    2. Καραμπίνες και φυσίγγια άπαντες οι ΈΛΛΗΝΕΣ.
      ¨Ερχεται η ώρα της εθνοκάθαρσης
      Πρώτα τους αντίΧρηστους προδότες και μετά τα λαθροπιθήκια.
      Ετοιμαστείτε…

    3. μπαρδόν… αλλά εγώ αυτό που κατάλαβα είναι οτι τώρα πρέπει και να διαδηλώνουμε για τους βολέψουνε σε δημόσιες θεσούλες?????

      ποιοί είναι οι επόμενοι υποψήφιοι για διορισμό τέλος πάντων ? Οι “υπάλληλοι” των “ΜΚΟ” οι μιζαδόροι που τα πήραν χοντρά απο τους λαθρο………..ΠΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΙΙΟ??????!!!! ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!! ????????

    4. Όταν λαδωνονται Μπάτσοι κ τα παίρνουν στη λαθροδιακινηση ισλαμοτζιχαντιστων, τότε η χώρα μας είναι και με βούλα ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΗ

    5. Ο κωλο ιταλός έβγαλε ένα βίντεο που τα έχει πάρει ο αστυνομικός… Χωρίς να τον ρωτήσει γιατί την έβρισε… το πόσο κουραστικοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν μαζευτεί εκεί… κανείς δεν το ξέρει αν δεν τους ζήσει… σίγουρα δεν αντέχει κανείς με τόσους άθλιους ψεύτες τριγύρω του… Αλλά τον καταδίκασαν μην στεναχωρησουν τα λαθροπηθικια

    6. Δυστυχώς αδέλφια μου συνέλληνες εμείς (δια της ψήφου μας) την καταντήσαμε έτσι την αγαπημένη μας και πολύπαθη Ελλάδα.Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια μα τω Θεώ.

    7. Βορειοαφρικανος , κλασικο βαπορακι ναρκωτικων με βαμμενα κοκκινωπα τα μαλλια. Σας φαινονται αυτοι για προσφυγες η εστω λαθρομεταναστες ;;;; τα εγκληματικα σκουπιδια των νεγροειδων του τριτου κοσμου ειναι.

    8. Το εχω γραψει ξανα ..,.,

      η επομενη κινηση στο νησι θα ειναι η εμφανιση κου κλουξ κλαν .,.,.,

      Δεν υπαρχει αλλη ελπιδα με ολη αυτη τη σαβουρα που πεταξαν στο νησι

    9. Οταν μερικοι δημοσιογραφοι πριν αρκετο καιρο σας φωναζαν και σας ελεγαν προσοχη αριστεροκομμουνια Μυτιληνιοι θα ελθει ο καιρος που ολος αυτος ο απλυτος συρφετος δα σας πνιξει θα ερχεται μεσημεριατικα και θα σας ληστευει,θα σας βιαζει τις γυναικες σας και τα παιδια σας και γενικα η ζωη σας θα γινει κολαση,εσεις ολους αυτους τους δημοσιογραφους τους περνουσατε γενεες δενατεσσερης τους βριζατε, φασιστες .ρατσιστες,και οτι αλλο σας κατεβαινε στο αριστεροκουλτουριαρικο κεφαλακι σας,γιατι μια ζωη ΠΑΣΟΚ και και κουκου ψηφιζατε και ψηφιζετε ,λοιπον Ηθελεστα και Παθεστα…..που λεει και ο λαος,τωρα οποιον νομο και να παρετε στα…….χερια σας,αργα για δακρυα Στελλα και τριχες κατσαρες με….απλα και…..ολιγα λογια

    10. Αυτο το εργατικό κέντρο, τι ρόλο βαράει;;; Πανε καλα;;; Μιλάνε για μεταφορά των λαθρο στην ηπειρωτική Ελλαδα, λες και η ηπειρωτική Ελλαδα δεν ειναι πατριδα τους. Βρε ανεγκέφαλοι, γιατι δεν μιλάτε για επαναπροώθηση πίσω στις πατρίδες τους;; Βρωμερα πλασματα, που στον κόρακα θα τους βάλουμε και πόσους ακομα θα …φιλοξενήσουμε;;;…Και οταν αδειάσουν τα νησιά σας, τι θα γινει;;; Θα έρθουν αλλοι κι αλλοι κι αλλοι;;; Και μετα τι;;; Αντε να χαθείτε ανοητοι. Γιατι αλλη λύση δεν υπάρχει. Η ειστε ανοητοι η πληρωμένοι. Δεν ντρέπεστε καθόλου;;; Δεν σκεφτεστε το μελλον των παιδιων σας;;; Τι σόι γονεις ειστε ρεεεε!!!!

    11. Αρθρογράφε δεν μας τα λες καλα. Ξέμειναν απο λεφτά οι κακόμοιροι λαθρο και αναγκάζονται να κλέψουν;;; Αληθεια;; Φαφητο και στέγη εχουν τζαμπα, χαρη στα κορόιδα τους Ελληνες. Τα έξτρα λεφτά τι τα θελουν;;; Για να πανε στις πουτ@@νες;;; Και αυτο εμεις θα το πληρωςουμε;;;

    12. Στον τίτλο το σώσατε – στο κείμενο ξεφτίλα…

    13. Καλα να πάθουν τα αρχιδια!!! Συριζα δεν ψήφισαν? Δεν ήξεραν τι πρεσβεύει η αριστερά? Τωρα θα πάρουν και το βραβείο Νόμπελ να το βάλουν στον κωλο τους!!!
      Ας πρόσεχαν…..

    14. Επιτηδες ουρλιαζει ενω απλα τον κρατανε μονο, ξερει οτι με το βιντεο θα αρχισουν ολες οι ΜΚΟ και οι αναρχοαριστεροι να τον υποστηριζουν και μετα θα λενε τον απλο κοσμακη φασιστα,ρατσιστη. Προσεξτε καλα τι θα ψηφισετε εκει στα νησια, σε ολα τα νησια!! Χρ,Αυγη για να ξαναβρουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    15. Ωραια ανακοινωση το εργατικο κεντρο. Γαμω και το εργατικο σας κεντρο, και τα βρομοκουμουνια που βγαζουνε τετοιες ανακοινωσεις. Μπασταρδα του Σταλιν, στο Γραμμο εγινε η μιση δουλεια. Το νου σας

    16. Λαθροκομουνιστικο ιδεολογημα το αρθρο.Λες και ειναι Συλλαλητηριο απο το λαθροκκε.Tι λέει?Να πανε σε ολη την Ελλαδα οι λαθρο..Οχι κομουνες.ΑΠΕΛΑΣΗ.Αλλιως να πανε στα σπιτια σας οι λαθροεισβολεις.Τι?Οχι?

    17. Τώρα στέλνω ξανθό γένος. Μισό λεπτάκι

    18. εγω τι πιστεύω , κανένα κόμμα δεν πρόκειται να διώξει όλους αυτους που εχουν μαζευτεί ΕΚΤΟΣ εαν η Χ.Α. πάρει κανενα 25% + και φοβηθούν μην και την επόμενη φορά παει στο 50%+ και πουν κάτσε να τους διώξουμε πριν είναι πολύ αργά

    19. Σε μια ακυβέρνητη χώρα όπως η Ελλάδα που δεν προστατεύει τους Έλληνες πολίτες. μας αναγκάζουν να περνούμε τον νόμο στα χέρια μας, για να προστατέψουμε την ζωή μας και την περιουσία μας, από τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    20. Ο/Η ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΚΟΥΜΟΥΝΑ? λέει:

      ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΛΑΘΡΟΚΟΜΟΥΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΛΕΝΕ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΡΕ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ?.ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ?ΛΑΘΡΟΚΟΥΜΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ..ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ..ΤΕΛΟΣ..

    Comments are closed.