ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ! Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ 33.999.999 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ! ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

    Κοινοποίηση:
    marinakis

    Στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη αντί 33.999.999 ευρώ, πέρασε η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega.

    H εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέθεσε την υψηλότερη πρόταση ύψους 33,999,999 εκ. ευρώ . Η δεύτερη πρόταση ήταν 33 εκ. ευρώ.

    Στην διαδικασία του πλειστηριασμού συμμετείχαν δύο εταιρείες. H Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και μια δεύτερη που αποτελούσε κοινοπραξία των τηλεοπτικών σταθμών Star – Alpha (Βαρδινογιάννης), ΑΝΤ1 – «Μακεδονία» (Κυριακού) και Open (Σαββίδης).

    Η ταινιοθήκη περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων). Τα σήματα αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του, όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα μεταβιβάστηκε ο διαδικτυακός ιστότοπος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

    Πλέον, το μεγάλο αγκάθι στο ζήτημα της ταινιοθήκης είναι αυτό των πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η διαδικασία καθυστέρησε αρκετά από τη στιγμή που η εταιρεία τέθηκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real έχουν επισυναφθεί σκαναρισμένες σχεδόν 4000 συμβάσεις με δημιουργούς που δηλώνουν αν επιτρέπουν ή όχι την παραχώρηση του υλικού.

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εφημερίδα υψηλόβαθμο στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού είναι σαν να αγοράζει κάτι και δεν ξέρεις αν θα έχεις το δικαίωμα να το μεταδώσεις. Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι μέσα στον Νοέμβριο του 2019 το Mega θα έκλεινε 30 χρόνια λειτουργίας. Το κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει μέσω της Digea τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου ενώ λίγο αργότερα σταμάτησε να μεταδίδεται το σήμερα και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

    2. παρακολουθουμε το μεγαλωμα του φιδιου…

    3. Στην φώτο… Όλη η κοζα νοστρα της Ελλάς.

    4. Μαζί με τις εκπομπές του Τσουκαλά θα έχει και τις εκπομπές του Mega

    5. είναι σαν να αγοράζει κάτι και δεν ξέρεις αν θα έχεις το δικαίωμα να το μεταδώσεις…..ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 500 ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΕΕΕ…ΓΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΚΛΕΠΑ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΣΠΡΩΣΧΝΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ….

      ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙ…ΓΙΔΙΑ

    6. Όλα στον υπόδικο-κατηγορούμενο πρεζέμπορα, γιά να μπορεί να εκβιάζει ακόμη περισσότερο το κράτος… εύγε σαΐνια… ΔΟΛ, ΟΣΦΠ, Δήμο Πειραιά (μην κρυβόμαστε!), ONE channel TV με άδεια Εθνικής Εμβέλειας και τώρα και τα περιουσιακά του Mega Channel… ντροπή & αίσχος!!!!!!!!!!!

      1. Καλώς τον σφουγγοκωλάριο του λαθρέμπορα!Όσο ο Μαρινάκης είναι πρεζεμπορας άλλο τόσο εσύ έχεις νοητικό επίπεδο μεγαλύτερο της αμοιβάδας!
        Τράβα να κάνεις παρέλαση με τις φίλες σου από τον τσύριζα,βαζελομπουγατσοχανουμάκι!
        ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ!
        ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΘΕΛΕΙΣ!

    7. Aρχοντα πάρ’ τους υπάρχοντα. Megaλη πετυχεσια των Τσιπρεσκου-Παπα φαγωθηκαν να κλεισουν το Mega και πηγε στον μεγαλυτερο εχθρο τους. Αμ ο αλλος το πιονι που ελεγε οτι ο Μητσοτακης δεν θα γινει ποτε πρωθυπουργος, αυτος που ελεγε οτι η ομιλια του Τσιπρεσκου στη βουλη του θυμισε τον Πουτιν παλι απετυχε ο λαγος ο Σαββιδης

    8. Αντί να βράζουν…..να έκαναν καλύτερη προσφορά οι τσιφουτιδες !!!!!

    Comments are closed.