ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ Ο ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΤΗΝ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΑΝ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! «ΠΟΛΥΦΕΡΝΗ ΝΥΦΗ – ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ»

    Κοινοποίηση:
    1

    Η… ανακοίνωση, ουσιαστικά, της υποψηφιότητας της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα κατά την χθεσινή του ομιλία στο «Παλέ ντε Σπορ» της Θεσσαλονίκης, «πυροδοτεί» τις πρώτες αντιδράσεις από τουτς συνυποψηφίους της και δίνει το έναυσμα για την έναρξη της προεκλογικής μάχης.

    Την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα σχολίασαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος και Κωνσταντίνος Ζέρβας.

    «Η ωριμότητα των Θεσσαλονικιών, παρά τα μικρής έκτασης παρατράγουδα που προκάλεσαν μερικοί έφηβοι, παρασυρμένοι από την “γοητεία” των άκρων, διέψευσε στην πράξη το ψευτοδίλημμα που επιχείρησε ο πρωθυπουργός να εισαγάγει στο προεκλογικό τοπίο της πόλης» ανέφερε ο «εκλεκτός» της ΝΔ, κ. Ταχιάος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
    «Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία χωρούν τους πάντες και τα πάντα, αλλά απαιτούν αλήθειες και σεβασμό. Είναι τόποι φιλόξενοι και δημοκρατικοί. Προπάντων όμως περήφανοι. Κι έτσι θα μείνουν. Μέχρι τις εκλογές θα μιλάμε μόνο για το μέλλον τους. Όπως το θέλουν οι ίδιοι οι Μακεδόνες και οι Θεσσαλονικείς. Όχι για τα φαντάσματα του Τσίπρα. Κι έτσι λοιπόν γνωρίσαμε την πολύφερνη νύφη, χωρίς να χρειαστεί να ζήσουμε έναν “ματωμένο γάμο”» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

    «Θα ήταν καλό κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης να αφοσιωθεί στα θέματα του Δήμου, αφού παραιτηθεί από το αξίωμά του (της), όποιο και αν είναι αυτό» τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, πρώην… πουλέν, κατά πολλούς, του Γιάννη Μπουτάρη.

    Ο κ. Ζέρβας καλωσορίζει την Κατερίνα Νοτοπούλου στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, της εύχεται καλή επιτυχία και καλό αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι «οι ταυτόχρονες αρμοδιότητες και καθήκοντα υποτιμούν τους Θεσσαλονικείς και φανερώνουν μια περιστασιακή και αποσπασματική ενασχόληση με τα θέματα του Δήμου».

    «Οι δημότες άλλωστε θα εκτιμήσουν όποιον ή όποια εγκαταλείψει με ουσιαστική ειλικρίνεια υπουργικό, βουλευτικό ή ευρώ-βουλευτικό θώκο για χάρη της πόλης» επισημαίνει ο κ. Ζέρβας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Μπράβο μπαγάσα Αλέξη! Για εσένα είναι η ζωή! Εύγε!

    2. Μερικά καλά τσιμπουκια από ότι ακούγεται με καλό γλύψιμο στα μπαλάκια της έφτασαν εδώ .. ούτε 10% δε θα πάρει ο Ψωμιάδης θα βγει δήμαρχος ουσιαστικά με το λάθος Τσίπρα κλείδωσε

    3. Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΒΛΟΣΠΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ..ΜΕ ΧΑΡΑΔΡΕΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑΣ….

    4. Πως ειναι ετσι το μπαζο.Με ανοιχτα δοντια απο τα πολλα τσιμπουκια.Στην Θεσσαλονικη φημες λενε οτι η καθαριστρια Νοτοπουλου ειναι πρωτη στο στεγνο καθαρισμα.Σταγονα δεν αφηνει να παει χαμενη.

    5. Στην φωτο αυτή η τσιμπούκο ξανθιά με το κόκκινο φόρεμα ποια είναι;

    6. ΑΜΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ , ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΛΗΤΗΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ .

    7. ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ , ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ , ΑΛΟΙΜΟΝΟ
      ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ , ΑΣ ΛΟΓΗΚΕΥΤΟΥΝ Η
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ , ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ

    8. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΑΛΕΚΟΥΚΟ , Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ & ΤΣΟΥΖΕΙ
      ΠΡΟΣΕΧΕ

    9. ΌΣΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΜΈΡΙΣΜΑ, ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΉ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΈΕΤΕ…
      ΈΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΏΡΑ, ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΏΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΜΕΤΆ ΤΟ ΘΕΌ…

      ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ, ΔΙΆΜΕΣΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΦΑΝΤΑΖΜΑΤΩΝ
      ΚΙ ΕΦΙΑΛΤΏΝ “ΔΗΜΟΣΊΩΝ” ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΆΚΙ ΤΟΥΣ(ΑΛΛΆ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΆΚΙΑ ΤΟΥΣ) …

      Ο ΔΕ ΣΤΡΆΤΟΣ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ ΚΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΓΟΥΡΑΣ, ΑΝΤΊ ΝΑ ΣΏΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ

      ΚΡΊΜΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΌΣ ΔΕΝ Μ’ ΈΚΑΝΕ ΠΙΛΌΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΎ, Η ΕΣΤΩ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ…

      ΟΜΩΣ ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΌΛΟΙ

    10. Η καυτη κιλοτα εκανε τον απλυτο να ξεχαση την αξυριστη δεκαοχτουρα

    Comments are closed.