ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΈΤΣΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ VOICE ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ «GUESS MY AGE». ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΑΤΖΟΥΝ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

    Κοινοποίηση:
    σκαι

    Έτσι μας ξεφτιλίζει ο Τούρκος με όχημα τον Αλαφούζο!

    Ανθελληνικό κρεσέντο στον ΣΚΑΪ με πρωτεργάτη τον Ατζούν!

    Δες τι γίνεται στις παραγωγές του: Του έχουν παραχωρήσει το εσωτερικό του Ζαππείου για να κάνουν πρόβες και να χαριεντίζονται οι παίκτες του Voice!

    Ξεφτιλίζουν για 40 ευρώ κι ένα ένσημο τους πεινασμένους Έλληνες στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του Λιάγκα «Guess my age».

    Ντροπιαστικά πράγματα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και μάλιστα δημόσια, μπροστά στα μάτια μας, αλλά παρόλα αυτά δεν κουνιέται φύλο!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει κατσικωθεί για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, βρίσκει πάντα τρόπους να μας ξεφτιλίζει με όχημα του κανάλι του Αλαφούζου στο οποίο είναι κυρίαρχος μιας οι μεγαλύτερες παραγωγές είναι δικές του.

    Χαριεντίζονται στο… Ζάππειο!

    Τι ακριβώς συμβαίνει; Καταρχήν, έχει καταφέρει κάτι που κανείς άλλος δεν κατάφερε: να του διαθέσουν το εσωτερικό του ιστορικού Ζαππείου για να κάνουν πρόβες οι παίκτες του μουσικού ριάλιτι “The Voice”. ΚΙ αυτό, ενώ σε άλλα αιτήματα για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων που αφορούσαν την ανάδειξη του πολιτισμού μας, η απάντηση των υπευθύνων ήταν αρνητική. Για τον Ατζούν, όμως, οι πόρτες του Ζαππείου άνοιξαν για να κάνει μέσα τα καραγκιοζιλίκια του ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος χαριεντίζεται με τις διαγωνιζόμενες γκομενίτσες και στον ίδιο ιστορικό χώρο να το παίζουν μεγάλοι διδάσκαλοι ο Ρουβάς, η Παπαρίζου και η Ζουγανέλη.

    ζαπ1 ζαπ2 ζαπ3 ζαπ4 ζαπ5

    Ξεφτιλίζουν τους πεινασμένους Έλληνες!

    Εκτός από αυτή την ιεροσυλία, πάλι σε παραγωγή του Τούρκου με όχημα τον Αλαφούζο και πιο συγκεκριμένα στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας «Guess my age», αναζητούνται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κατά βάση άποροι Έλληνες, άνεργοι, πρώην επιχειρηματίες και νοικοκυραίοι που σήμερα είναι πάμφτωχοι, άστεγοι ή τρέφονται από τα συσσίτια (κάποιοι το λένε κιόλας στον αέρα του τηλεπαιχνιδιού), οι οποίοι παίρνουν 40 ευρώ κι ένα ένσημο για να εκτεθούν και να πουν δημόσια την ηλικία τους στην εκπομπή του «γυμνοσάλιαγκα», ο οποίος συχνά-πυκνά τους χλευάζει κιόλας! Τους ντύνουν, τους στολίζουν, τους πετάνε το 40άρι και το ένσημο και τους διώχνουν κακήν-κακήν μην τυχόν και κολλήσουν… φτώχεια! Σε όλα αυτά, όμως, δεν είδαμε να παρεμβαίνει το ΕΣΡ και η ΕΣΗΕΑ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ , ΑΠΛΑ ΜΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ…ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ

    2. Καλα τωρα, καποιοι σιγουρα θα πηγαιναν και χωρις να παρουν το 40νταρι αρκεί να δουν την φάτσα τους στο γυαλί

    3. ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΑΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ! ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

    4. μια ξεφτυλισμενη χωρα δεν εχει πατο……. ολο και πιο κατω…. αντε και εις ανωτερα οταν οι τουρκοι θα κανουν teleios γενικο κουμαντο……..

    5. Καλά,δεν σκαβαν κιόλας…Εγώ έδινα 40,χωρίς ένσημο,σε Έλληνα για μάζεμα ελιάς κ του έβγαινε ο πάτος.Μην υπερβάλλουμε

    6. Ο Λιάγκας? Κι αυτός βενιζελικός! παλιός υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ!!!

    7. Ο βενιζελικός ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, κουμπάρου του Μητσοτάκη….

      Σε λίγο έρχεται και το νέο βενιζελικό Mega του Βενιζελικού Μαρινάκη!!

      Είναι τρομακτικό Στέφανε!!! ΑΝ καθίσεις και το σκεφτείς με προσοχή!

      Ποια οικονομική κρίση?? Η κρίση είναι για αυτούς που δεν έχουν τίποτα…

    Comments are closed.