ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; “ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ”. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΤΟ ΛΑΟ. ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    SINTAGMA6

    «Είναι μεγάλη μαγκιά να είσαι Έλληνας»

    Ο Τσίπρας τα κατάφερε, ένωσε όλους τους Έλληνες

    sintagma4

    Σας πόνεσε φασίστες μπαχαλάκηδες, γιατί είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί, και είστε μια χούφτα αλήτες. Είναι απόλυτα ανόητο να παίξουμε την κολοκυθιά με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Η ουσία είναι μία. Τόσο μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση έχουμε να δούμε πολλά χρόνια.

    Έχω κατέβει σε εκατοντάδες πορείες. Έχω βρεθεί στο Σύνταγμα με τους Αγανακτισμένους, έχω παρακολουθήσει πολιτικές ομιλίες, έχω βρεθεί στο συλλαλητήριο το 1992, έχω παρακολουθήσει τη λαοσύναξη του Μακαριστού Χριστόδουλου για τις ταυτότητες. Χθες περπάτησα από τη λεωφόρο Συγγρού μέχρι λίγο πριν τα Προπύλαια, από το Σύνταγμα μέχρι το Χίλτον, πήγα στη Σταδίου, την Ερμού την Καραγιώργη Σερβίας και τη Βουκουρεστίου, τέτοια πυκνότητα σε κόσμο και τόσο όγκο δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί.

    sintagma5

    Συγκλονιστικές και ιστορικές οι στιγμές που ζήσαμε σήμερα στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Μετά και το χθεσινό, η κυβέρνηση είναι και με τη βούλα… παράνομη και πρέπει να αποχωρήσει, είναι απέναντι στον ελληνικό λαό, αυτόν που σύσσωμος έδωσε χθες το «παρών», μικροί, μεγάλοι, όλοι ενωμένοι αδέρφια!

    Ίσως και να έχετε δίκιο, όσοι λέτε πως οι Έλληνες δεν κουνήθηκαν από τον καναπέ τους ούτε για τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ούτε για την κατάργηση των δώρων, ούτε για τις αυξήσεις σε φόρους. Κάποιοι Έλληνες πολίτες, χωρίς καμία κομματική ταυτότητα, οργάνωσαν ένα συλλαλητήριο που αφορά ένα εθνικό θέμα, μείζον κατά την ταπεινή μου άποψη, διότι διακυβεύονται κι άλλα πράγματα πέραν της ονομασίας ενός κράτους με κάλπικο όνομα.

    sintagma3

    Νιώθω περήφανος που οι Έλληνες δείχνουν πως μπορούν να ενωθούν όταν θέλουν.

    Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να πάνε. Ένα μόνο (πολύ μικρό) σχόλιο για τα απρόσωπα παιδιά με τις κουκούλες στα Προπύλαια. Μαγκιά δεν είναι να καταστρέφεις. Μαγκιά είναι να χτίζεις. Γιατί είναι πολύ πιο δύσκολο. Θάρρος δεν είναι να κάψεις την ελληνική σημαία. Θάρρος είναι να τη σηκώσεις ψηλά. Και επανάσταση κάνουν αυτοί που είναι στο Σύνταγμα, όχι αυτοί στα Προπύλαια. Υποκλίνομαι στον Έλληνα και την Ελληνίδα.

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ “ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Το πρωί στο περίπτερο όλο το θέμα, αλλά και άλλες 11 σελίδες αναλυτικού και εμπεριστατωμένου ΑΛΗΘΙΝΟΥ φωτορεπορταζ με αεροφωτογραφίες που δείχνουν το μέγεθος μιας τεράστιας συγκέντρωσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Δεν τους πηραξε καθόλου τους προδότες,θα κάνουν ότι έκαναν με το δημοψήφισμα!
      Θα γράψουν κανονικά τον “κυρίαρχο” λαό”!
      Κάψτε την βουλή, μόνο έτσι θα καταλάβουν οι θρασύδειλοι!

    2. Οι Συριζαιοι χθες το απογευμα στο Συνταγμα πηραν τα αρχειδια των Ελληνων.Ομοιως και τα μουνοπανα των ΑΝΕΛ.Ο Τσιπρας ειναι τελικα πολυ λιγος, φασιστας και μεγαλος καραγκιοζης.Το ιδιο και ο προδοτης Καμμενος,

    3. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΝΤΑΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ???

    4. ……………….Και σε μια στιγμή του καταμεσήμερου φύσηξε ένας άνεμος, άγγελος από μια άλλη υπερφυσική διάστασι, και ξεδίπλωσε την πελώρια κουρασμένη ελληνική σημαία, κι εμείς απέναντι απ’ την γωνία του Ζαππείου την είδαμε σαν αποκάλυψι ενός άχρονου ιερού πνεύματος κι ένας εκστασιασμένος φώναξε ¨Ωρέ κι ο άνεμος Έλληνας είναι¨ κι όλοι γύρω του σταμάτησαν να κραυγάζουν κι άρχισαν να κλαίνε από πατριωτική συγκίνησι, το ευγενέστερο είδος συγκινήσεως που δύναται να νιώση ένα υγιές ανθρώπνο όν, και μια συννεφοθηλιά τιμωρίας σχηματίστηκε πάνω απ’ την καταραμένη Βουλή των ξενόδουλων ανθελλήνων που λίγες ναν’ οι μέρες τους….

    5. Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ….ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑΤΑ

    6. ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΡΑΤΑ ΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΚΟ. ΖΗΤΑΤΕ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΩΚΕΤΕ, ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΡΟΓΩΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΤΡΟΓΩΣΑΣΤΕ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΦΙΖΕΤΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ..ΤΟ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΤΑΙΞΙΜΟ, ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΔΙΝΑΜΙΕΣ. ΑΠΛΑ……..

    7. Λογικό να υποβαθμίσουν το συλλαλητήριο όπως έκαναν και στην Θεσσαλονίκη..
      Το θέμα είναι ότι δεν έχουν ανοιχτούς ορίζοντες και φοράνε παρωπιδες.
      Επειδή ο κόσμος ανεχόταν όλα αυτά τα χρόνια την οικονομική εξαθλίωση και την ανοχή του στο μεταναστευτικό ρεύμα, νόμιζαν ότι θα έκαναν το ίδιο και γι’αυτό το ζήτημα.
      Πόσο λάθος πραγματικά.. μπορεί ο Έλληνας να έχει φιλότιμο, αλλά όταν του το καταπατας γίνεται αγρίμι…
      Ε, λοιπόν, ναι, δεν πρόκειται να τους περάσει… αυτή η κυβέρνηση θα πέσει…. πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

    8. …Αν δεν είδαν τη λαοθάλασσα που θα τους πνίξει και το σεισμό που θα τους γκρεμίσει. Όχι μόνο 1.500.000 ήταν αλλά πολλοί περισσότεροι που πέρασαν και έκατσαν για λίγη ώρα γιατί τη Δευτέρα έπρεπε να είναι στις δουλειές τους. Η κοινή λογική δεν λέει παραιτηθείτε και πάμε για εκλογές αλλά ξεκουμπιστείτε για πάντα.

    9. oι σημερινοι πολιτικοι ανεξαρτητως κομματων ασχολουνται με την πολιτικη γιατι εχει υψηλο μισθο δεν αγαπουν την πατριδα Ελλαδα ,γρηγορα καινουργιο κομμα με σοβαρα στελεχη ,με γνωσεις και πραγματικη αγαπη για την χωρα και τους Ελληνες εστω και απο το εξωτερικο ,ολο το πολιτικο συστημα εδω ειναι σαπιο και σιχαμενο

    10. ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΑΡΟΥΡΙΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ.
      ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.

      1. ΚΑΛΑΑΑΑΑ.
        Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΒΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…
        ΕΣΥ ΨΑΧΝΕ ΕΙΡΩΝΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

    11. Τα κνατ φυλαγαν παλι το κυνοβουλειο Στεφανακοοοο.

    12. ΑΙΝΙΓΜΑ: ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 283 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ; ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ. (τα λεωφορεια τα μετρησε η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ αριστερα).

    13. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ….ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ… , ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ…. ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟΙ.. . ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΙΑ.. ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ.. ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ.. ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. …ΓΙΑ ΠΑΤΟΥΛΗ.. κλπ.. ,EXΩ ΝΑ ΠΩ..ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ. (Καλα.. τα σχολια.. εδω , για ναζι και για Κουμμουνιστες …μην τα χαρακτηρισω τωρα) ,ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ… . ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.. ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ..ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ…

    14. εξω ολα τα κομματα..τελος τα κομματα…αναδιοργανωση του συνταγματος..ελληνικο πολιτευμα και ενα ΓΕΡΟ ΦΟΡΜΑΤ του ελληνικου κοινοβουλιου, με ελληνα ηγετη..νεα μυαλα φωτεινα .τι τα θελουμε τοσα κομματοσκυλα για να γινεται κατασπαταληση και εκμεταλευση του δημοσιου χρηματος οταν η χωρα πειναει..!!!!…η χωρα θελει μοναρχια να χτυπηθει το ψαρι στο κεφαλι, αλλα οχι μοναρχια τυπου γλυτσμπουργκ….κατι καθαρα αγνο και οχι διεφθαρμενο που να αγαπαει το λαο και να τιμωρει τους σκατοψυχους και τους ανθελληνες…ολα τα αλλα θα Γινουν μονο οταν θα σταματησει αυτος ο λαος να αλληλοσπαραζεται μεταξυ του…οποιος θελει να το καταλαβει εχει καλως, ειδαλλως ας γινει η χωρα κρανιου τοπος…

      1. Μήπως τα τσούζουμε βραδυάτικα; Δεν χρειάζεται μοναρχία. Ο λαός αλληλοσπαράζεται επείδη έχει κάτι τέτοιους σαν και σένα, που τον έχουν τρελλάνει και δεν τον αφήνοιυν να κατασταλάξει σε ένα κόμμα, την ίδια ώρα που καταστρέφεται η χώρα και αφανίζεται ο ίδιος.
        Δημοκρατία χρειάζεται με αποφασιστική-ετθνικιστική (εθνικιστής = αυτός που αγαπά την πατρίδα του και τους συμπατριώτες του) κυβέρνηση, Δηλ, Χρυσή Αυγή, με την πολιτική βούληση να επαναφέρει την αξιοκρατία, την ευημερία και την ασφάλεια στην χώρα και ταυτόχρονα να αποπέμψει τους προδότες-όργανα της νέας τάξης πραγμάτων και των τραπεζιτών.

        1. Άσε ρε φίλε, συγνώμη κιόλας δηλ, το έχουμε ξαναδεί το έργο πολλές φορές, μια χαρά τα λέει ο συνανθρωπας Βλάντ. Ελληνόψυχη ηγεσία χρειάζεται και αρχ****ια. Το άν η χρυσή αυγή μπορεί να το κάνει αυτό… μένει να αποδειχτεί ΕΜΠΡΑΚΤΑ σε αντίθεση με ότι έχουν κάνει ΟΛΑ τα ψευτοπατριωτικά κόματα μέχρι σήμερα

        2. το μυαλο σου και μια λυρα…ακομα να καταλαβεις οτι και ΧΑ ειναι οπως ολα τα κομματα;;;;ποσο μυαλο θελει δηλαδη;;ΞΥΠΝΑΤΕ..ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ..ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ

          1. Επειδή είναι “σαν όλα τα άλλα κόμματα”, γιαυτό διώκεται από ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Με αυτά που γράφετε, καταλαβαίνω ότι δεν έχει ελπίδα αυτή η χώρα. Ίσως πρέπει τελικά να καταστραφεί και μαζί της και εσείς (δεν εύχομαι και θα ήθελα κάτι τέτοιο, αλλά εκ των πραγμάτων με αυτά που λέτε, είναι φυσική επιλογή), για να την ξαναχτίσουμε εμείς οι νεώτεροι πάλι από την αρχή, με ψηφοφόρους που δεν θα τα έχουν χαμένα και δεν θα σχηματίζουν φασιστικές κυβερνήσεις, με τις επιλογές τους (ή με την αποχή τους από την εκλογική διαδικασία).

      2. Σου έχω έτοιμες και τις ποινές Βλάντ. Για αρχή ο τσίπρας να αλλάζει νερά στους ομιλητές στη καινούργια Βουλή, στο καινούργιο κτίριο. Ο Γιωργάκης “νταού” παπανδρέου στη καντίνα να μοιράζει τυρόπιτες

    15. ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ “ΦΑΣΙΣΤΕΣ”. ΕΤΣΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΛΟΙ ΜΑ@@ΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗ ΘΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!

      1. Μήπως παίρνεις ναρκωτικά; Εκτός από αμόρφωτος φαίνεσαι και τσομπάνης. Μιας και από ότι φαίνεται δεν ανοίγεις κανένα βιβλίο, δες αυτό το video να πάρεις μία ιδέα:
        https://www.youtube.com/watch?v=m6bSsaVL6gA
        Πολύ σωστά (και επιπλέον “ετοιμολογικά” σωστά) αποκαλέι το makeleio τους μπαχαλάκηδες, φασίστες.

        1. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ (ετοιμολογικά χα,χα) ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΠΑΝΗΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΤΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ Κ@ΛΟΜΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ετοιμολογικε;

        2. Ο αμορφωτος σε θεματα κοινωνικοπολιτικης αποκαλει αλλους “αμορφωτους”…..

          Μας βγηκαν οι δημοκρατες να παριστσνουν τους τιμητες του Εθνους.
          Τραβα στον “εθναρχη” σου ‘η στην πολιτικη πουτανα τον θεωδορακη, δημοκρατη.

          ΟΥΣΤ χαμαιλεοντες….

      2. Ευστοχη η παρατηρηση.

        makeleio, φοβασε να τους αποκαλεσεις με την ταυτοτητα τους;;

        makeleio μηοως ξεχνας πως αυτη η ιδεολογια του κομμουνισμου ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ την Ελλαδα, ωθησε τον διαμελισμο του Ελληνικου Εθνους;;;

        ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
        ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    16. Αυτά το Γραφείο του Πρωθυπουργού!

      «Το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα.

      Ο «σεισμός» και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη, που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι. Ας λύσουν μεταξύ τους τα εσωκομματικά τους.

      Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες, ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία.

      Γνώμονας της κυβέρνησης είναι το πατριωτικό συμφέρον, η μετριοπάθεια, η σύνεση και η επιμονή σε καθαρές θέσεις με στόχο τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την συνανάπτυξη.

      Αυτή την στάση θα τηρήσει αταλάντευτα η ελληνική κυβέρνηση με πατριωτική ευθύνη γιατί κάθε άλλη μόνο σε εθνικές ήττες μπορεί να καταλήξει»

      Ειναι για πολυ γαμισι η κυβερνηση συριζα, απο αυριο το πρωι κιολας.

    Comments are closed.