ΦΡΙΚΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ… ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»… ΠΡΟΣΟΧΗ(!) ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! (+18)

    Κοινοποίηση:
    lathro-exofillo

    ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ… ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

     

    ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟΥ…

    ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ISIS) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΧΡΟΥΣ ΤΟΥΣ….

    Ένα μυστικό εγχειρίδιο έχει ανακαλυφθεί από το Ίδρυμα (με έδρα τη Βρετανία) think-tank Quilliam στα σχολεία κατάρτισης ISIS. Quilliam. Ο διευθύνων σύμβουλος της Χαράς Ραφίκ, αποκάλυψε πως ο κανιβαλισμός ήταν στο πρόγραμμα σπουδών.

    Μέσα στο φυλλάδιο, οι σελίδες δείχνουν πόσο οι μελετητές του ISIS έχουν αναπτύξει ένα θρησκευτικό επιχείρημα που δικαιολογεί τον κανιβαλισμό – εάν οι προμήθειες είναι χαμηλές κατά τη διάρκεια της τζιχάντ ή σε θρησκευτικό πόλεμο.

    Ο Χαράς Ραφίκ είπε: «Βρήκαμε το πρόγραμμα σπουδών που Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί για να κατηχήσει μαχητές και τον γηγενή πληθυσμό σε περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχό του».

    1

    2

    3

    4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αριστεροί δείτε να μαθαίνετε ποιούς φέρατε στο σπίτι μας παλιοξεφτίλισμένα ελληνόφωνα δίποδα

    2. Να τα βλέπουν οι ανοητοι αριςτεροι. Και να τα βλεπει και ο Πακη, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που μας είπε πως ερχονται για να μπολιάσουν τον πολιτισμό μας. Αν ειναι δυνατόν!!! Οι κανίβαλοι αυτοι θα μπολιάσουν τον Ελληνικό πολιτισμό.
      Ε ρε σφαλιάρα που θελουν καποιοι!!

    3. ΡΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;;;;;
      ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΕΞΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ.

    4. Ολα γινονται κατα γραμμα ανοιξτε τα αυτια και τα ματια σας μην τους λυπαστε αυτοι δε θα μας λυπηθουν θα μας τσακισουν οταν ερθει η ωρα

    5. Ξυπνηστε Ελληνες!!!Ο εχθρος ειναι μεσα στη χωρα μας!Αυτο ειναι το ρεμπελο που ελεγε ο Αγιος Κωσμας!Ενα ντουφεκι 100 ψυχες θα σωζει!Ολοι αυτοι ειναι διποδα κτηνη,ανθρωποφαγοι & βρισκοντε διπλα μας!Καλοτρωνε τσαμπα,ξεκουραζοντε & μαζευουν δυναμεις για το μεγαλο μπαμ!Δεν εχουμε μερες!Μην κοιμαστε αλλο!!!!!

    6. Τα ανθρωπόμορφα τέρατα Πακια κτλ Όταν δε θα έχουν τι να φάνε θα τρώνε τους Έλληνες.Εδω κόβουν κεφαλια δε θα τρωνε κιολας ανθρώπους?Αφού αυτός είναι ο πολιτισμός τους

    Comments are closed.