ΤΑ «ΠΕΤΑΞΑΝ» ΟΛΑ ΤΑ «ΚΑΜΑΡΙΑ» ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!- ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΦΤΕΡΟΥΔΩΝ & ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΩΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ!- «ΕΛΑ ΚΑΛΕΕΕ…!!!» (ΔΕΙΤΕ LIVE)

    Κοινοποίηση:
    ATHENS PRIDE 2014 ӔǠЋTʼn`ʋUȌٍϓ (EUROKINISSI/ÅّÉ`Ё́ÏЏՋϕ)

    Για μια ακόμα χρονιά, τη δωδέκατη συνεχόμενη, η πολύχρωμη γιορτή του Athens Pride, πραγματοποιείται στην Αθήνα, για πρώτη φορά, όμως, στην «καρδιά της πόλης», στην πλατεία Συντάγματος. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν φυσικά την πολύχρωμη πορεία των εκπροσώπων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά και μια σειρά από εκδηλώσεις καλλιτεχνών που δέχτηκαν να συμμετέχουν και φέτος στη γιορτή.AdTech Ad

    Από τις 12.00 το μεσημέρι, οργανώσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, μεταξύ αυτών, των ΛΟΑΤΚΙ ΑΜΕΑ, η Atlas, που υποστηρίζει ΛΟΑΤΚΙ πρόσφυγες, οι οικογένειες «Ουράνιο Τόξο», η ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ άνω των 50 χρονών, «Περήφανοι Πρεσβύτεροι» (Proud Seniors) και πολλές άλλες, βρίσκονται στα περίπτερά τους, με έντυπο υλικό και δώρα, συνομιλώντας με τους επισκέπτες και τους περαστικούς για το δικαίωμα των ανθρώπων στον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ελευθερία της έκφρασης, τον ρατσισμό, τον κοινωνικό αποκλεισμό, κλπ.

    Το «παρών» δίνουν πολιτικές ομάδες και κόμματα, όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΣΕΚ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, η Φιλελεύθερη Συμμαχία και το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, Ελλάδας. Επίσης, το «Pride» στηρίζουν με την παρουσία τους φοιτητικοί σύλλογοι, όπως από τη Νομική Αθηνών, αλλά και οι αστυνομικοί.

    Ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε τους ΛΟΑΤΚΙ αστυνομικούς οι οποίοι βιώνουν την καταπίεση

    O εκπρόσωπος των αστυνομικών ανέφερε: “Ήρθαμε να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας σε κάθε μορφή ρατσισμού. Δεν ήρθαμε για να ξεπλύνουμε θερμούς. Ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε τους ΛΟΑΤΚΙ αστυνομικούς οι οποίοι βιώνουν την καταπίεση”. Δείτε το βίντεο:

    Ουρές κόσμου περιμένουν να βαφτούν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου -σύμβολο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας- με τη «ζωγραφική προσώπου» (face painting). Πιο δίπλα, άλλοι τυπώνουν πλακάτ, μπλουζάκια και τσάντες με φράσεις, όπως «Ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι απλώς άνθρωπος», «Δεν είναι μια φάση», «Είμαι γκέι και σας καίει». Ετοιμάζονται για την καθιερωμένη παρέλαση του Athens Pride που θα ξεκινήσει στις 19.00.

    Το φετινό σύνθημα του «Pride», «Θέμα Παιδείας», «αναδεικνύει τις δυσκολίες κοινωνικής αποδοχής που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στην Ελλάδα. Ο όρος “παιδεία” “εμπεριέχει, με την ευρύτερή του έννοια, τη σχολική εκπαίδευση, την αγωγή, τη δια βίου μάθηση και τον εκπαιδευτικό πολιτισμό μιας κοινωνίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.

    Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της ελευθερίας και της δημοκρατίας

    “Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Υπερασπίζεται το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και καταδικάζει κάθε διάκριση. Ήδη από το 2011 θέσαμε το Athens Pride υπό την αιγίδα του δήμου -είχα αναλάβει αυτή τη δέσμευση προεκλογικώς- και είμαι υπερήφανος που από τότε, κάθε χρονιά, κηρύσσω την έναρξή του” αναφέρει σε δήλωσή του με αφορμή του Athens Pride 2017, o δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

    “Φέτος κάνουμε ένα ακόμη, πιο συμβολικό, βήμα: με χαρά ικανοποιούμε το αίτημα και το Athens Pride 2017 πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία της Αθήνας και της χώρας, στο Σύνταγμα. Στέλνουμε σαφές και αποφασιστικό μήνυμα ότι ο σεβασμός στον διπλανό μας και τα δικαιώματά του είναι ζήτημα παιδείας, όπως πολύ σωστά επισημαίνει το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης, αλλά και ζήτημα πολιτισμού και εκπαίδευσης. Το μέτωπο αντίθεσής μας με τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία -που ευνοείται και από την άγνοια- είναι διαρκές και συστηματικό», επισημαίνει ο δήμαρχος Αθηναίων.

    Δείτε και: Athens Gay Pride στο Σύνταγμα: «Γιατί πρέπει να το δείξουμε ότι είμαστε περήφανοι;» – Αντιδράσεις από την GAY κοινότητα για την «Παρέλαση Υπερηφάνειας»

    Τζανακόπουλος:”Ανοιχτά, Δυνατά, Περήφανα”

    «”Ανοιχτά, Δυνατά, Περήφανα”. Απέναντι στις προκαταλήψεις, τα στερεότυπα και τον συντηρητισμό» αναφέρει σε μήνυμά του στο Facebook ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και σημειώνει: «Στην Ελλάδα του 2017, η Πολιτεία κάνει επιτέλους τα απαραίτητα βήματα, τόσο για την #LGBTQκοινότητα αλλά με επίδραση και πέραν αυτής. Mέτρα όπως η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια και η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αποτελούν αυτονόητη υποχρέωση μιας πολιτείας που θέλει να μεριμνά για την ισονομία και την υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Και αυτό είναι θεμελιώδες σε μια σύγχρονη, δημοκρατική, ευρωπαϊκή χώρα. Συνεχίζουμε».

    Δείτε σε ζωντανή σύνδεση:

    Δείτε τι έκαναν όλο το βραδύ στο Σύνταγμα για να είναι έτοιμο το Athens Gay Pride

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    75 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ? ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΜΑΡΙ ? ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ? ΠΛΗΡΟΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΑΙΟ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ “ΒΛΗΜΑ” ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΠΟΣΕΣ “ΓΚΟΜΕΝΕΣ” ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ

    2. Στο διάολο η “αγία” ελληνική οικογένεια και οι ομοφοβικοί εξουσιαστές κάθε είδους.

      1. Στο διάολο οι τρυπιοι οι λεσβίες και ο κάθε ανώμαλος!!μπάσταρδοι το δικό σας δεν θα περάσει και θα εφαρμοστεί η ποινή που είχαν οι αρχαίοι Έλληνες για τους κυναιδους……….

      2. Όταν θα σου κάνουνε το αγαπημένο σου πρωκτικό σεξ με την κάννη του g3 θα ήθελα πολύ να σε ακούσω να βογγάς κυριούλα.Να εύχεσαι μόνο το όπλο να μην τελειώσει.Αδέρφω!

      3. Στα ξερονησια σε βλεπω αναρχοαπλυτο σκουπιδι του κερατα παρεα με τον λαθροεραστη σου.

    3. Τουλαγιστον επί Αντώνη Σαμαρά δεν βλέπαμε τετοια αίσχη !!!!!
      Ας προσέχατε ρε βλήματα…..

    4. Η ΠΕΤΡΟΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΛΙΓΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΚΟΛΙΚΟΤΕΡΑ;
      ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;

    5. Υπερηφανη ανωμαλια.Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχουν ετεροφυλλα ζευγαρια γιατι θα διωκοντε απο τον νομο των ανωμαλων σε ολο τον κοσμο…

    6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΟΙ…Κ ΕΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Μ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ Μ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ Μ..

    7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Η ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ Η ΜΟΓΓΟΛΟΠΗΔΗΓΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ;

      Υ.Γ.: ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΣΑΠΙΟΣΟΥΦΡΗ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΣΕΣ;

    8. Λογικο το βρησκω στελεχη του συριζα να βρισκονται στην πουστογιορτη. Τροικα , ΔΝΤ , τραπεζιτες και ξενα φαντ σε καθε γιουρογκρουπ πηδανε τους συριζαιους ορθιους. Ενας συριζαιος μετα τα ξεφτιλικια και τις πιπες που εχει παρει στον Σοιμπλε λογικα να μετεχει σε τετοιες εκδηλωσεις. Ο Γιουνκερ εχει κανει την κολοτρυπιδα των στελεχων του συριζα σαν την σηραγγα του Αρτεμισιου πριν την τριπολη ! Στο γιουρογκρουπ οι τραπεζιτες περιμενουν να ξεκολιασουν αριστερα συριζαιικα κολαρακια.. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ.. χαχαχαχαχαχα. Οταν ο Σοιμπλε ζηταει μνημονιο θα σκυβετε το μνημονιο θα ψηφιζετε οτι σας πει η τροικα και θα κανετε και πιπες.. Ετσι αριστερες πουτανες , βεντουζα βεντουζα..

    9. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΣΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΔΡΑΚΟΥΛΑ ΣΟΡΟΣ, ΞΕΦΤΙΛΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ!!!! ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΑΣΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ!!

    10. Μην ασχολειστε με τα ανωμαλα ερμαφροδιτα σκουπιδια.Συντομα θα ψωφανε σαν τα ποντικια απο τις τοσες αρωστιες που κουβαλανε και θα περασουν καλα αργα και βασανιστικα στην κολαση που θα πανε.ΚΑΚΟΣ ΨΟΦΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ.

    11. ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΒΡΩΜΟΚΟΠΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΧΥΣΙΑ……ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΣΦΗΚΤΗΡΕΣ!!!!
      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΑζΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ πφφφφ!!!!!
      ΕΝΩ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΚΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙζΑΝ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ!!!!!!
      ΚΑΤΑΝΤΙΑ……!!!!!!!!!!

    12. Ήταν και ο Λιάκος εκεί? Η ντράπηκε να παει

        1. Δεν ξερω ο λιακος που ηταν αλλα η Πετρουλα κωνσταντινου ανταρσυα κεερφα πρωτη μουρη με τους προσφυγες λαθροεραστες τους

    13. Βαλανε και πανο οχι στην ισλαμοφοβια????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τα τζιχαντια θα σας λυπηθουν και θα σας κανουν τη χαρη να σας βαλουν απο μια βομβα στους αντιρατσιστικους σας πρωκτους.

    14. ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

      1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΓΚΕΙ ΠΡΑΙΝΤ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

    15. Τα δικα μου δικαιωματα ποιος θα τα προστατεψει;;; Και εγω εχω το δικαιωμα το παιδι μου να μην τα βλεπει αυτα!

    16. Ο ένας μιλάει για την σωτηρία της Ελλάδος, ο άλλος μιλάει για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός και τα συνδέσατε μαζί γιατί; Επειδή είστε Έλληνες και θέλετε να είστε ενωμένοι…
      Όποιος καθήσει και διαβάσει όλα αυτά που έχουν σχολιαστεί θα καταλάβει ότι η Ελλάδα πάει κατά διαόλου γιατί δεν είμαστε ενωμένοι σαν Ελληνες…ο καθένας για την πάρτη του.

    17. Οι νόμοι στην αρχαία Ελλάδα ήταν ξεκάθαροι. ( ΣΟΛΩΝ)
      «Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω. Εάν δε ταύτα τις ποιή, καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω».
      Δηλαδή:
      Αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
      1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
      2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
      3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
      4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
      5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
      6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)
      7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
      8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
      9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
      όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!

    18. Συνελληνες αν δε σας αρεσουν αυτα να πατε στο Ιραν ή στη Σ. Αραβια. Στην ευρωπη ετσι ειναι τα πραγματα.

      1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ

    19. Ψινακης ηταν εκει με τη στηριξη της Λστςι ζωγραφησμενες και οι δυο τους σαν λεσβιες…δεν ντρεποντε πια οι γαμημενες οι πουστογριες με τις χειρες. Ουστ βρωμιαρες.

    20. η ελλαδα ηνε η χωρα τησ δημοκρατιασ και ασ δεν αρεση σε μερηκα σκηβαλα δεν ηνε η χωρα τον φουστηδον υπαρχει χωρα τον φουστηδον νομηζο δεν θα την ονομασο ασ πανε εκει η καροτακηδεσ ασ κανουμε σε κατη εξαγωγη βρε μαγκεσ

    21. Νέο νομοσχέδιο αρπάζει τα παιδιά από τους γονείς στον Καναδά! ΒΙΝΤΕΟ

      Σάββατο, 10 Ιούνιος 2017 21:45
      Νέο νομοσχέδιο αρπάζει τα παιδιά από τους γονείς στον Καναδά! ΒΙΝΤΕΟ
      Θα έρθει και στην Ελλάδα όπως φαίνεται.

      Η καναδική κυβέρνηση θα μπορεί νόμιμα να απομακρύνει τα παιδιά από τις οικογένειες που αρνούνται να δεχθούν την ταυτότητα φύλου που επιλέγει το παιδί τους, χάρη σε ένα νέο νομοσχέδιο.

      Το νομοσχέδιο 89: “Δράση Υποστήριξης παιδιού, νεολαίας και οικογενειών 2017”, εγκρίθηκε την 1η Ιουνίου με ψήφους 63 προς 23. Ο υπουργός Παίδων και Νέων Michael Coteau, ο οποίος εισήγαγε το νομοσχέδιο, δήλωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι η αποτυχία των γονέων να αναγνωρίσουν και να υποστηρίξουν τον αυτοπροσδιορισμό του φύλου του παιδιού τους είναι μια μορφή κακοποίησης παιδιού και ένα παιδί σε αυτή την περίπτωση πρέπει να απομακρυνθεί από το καθεστώς αυτό και να τεθεί υπό προστασία.

      “Θα το θεωρούσα μια μορφή κακοποίησης, όταν ένα παιδί αυτοπροσδιορίζεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αυτός που το φροντίζει λέει όχι, πρέπει να το κάνεις αυτό διαφορετικά”, δήλωσε ο Coteau. “Εάν πρόκειται για κακοποίηση και υπόκειται στον ορισμό, τότε ένα παιδί μπορεί να απομακρυνθεί από αυτό το περιβάλλον και να τεθεί υπό προστασία όπου η κακοποίηση σταματά.”

      Το νέο νομοσχέδιο αντικαθιστά το παλαιότερο νομοσχέδιο 28, περί παιδιών και οικογενειών, το οποίο διέπει την προστασία των παιδιών, την υγειονομική περίθαλψη και την υιοθεσία.

      Ενώ η «ταυτότητα φύλου» και η «έκφραση του φύλου» συμπεριλαμβάνονται στη νέα νομοθεσία ως σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για τον προσδιορισμό “του καλύτερου συμφέροντος του παιδιού”, η θρησκευτική πίστη με την οποία οι γονείς αναθρέφουν το παιδί -κι υπήρχε σε προηγούμενους νόμους – έχει αφαιρεθεί και δεν λαμβάνεται υπ’όψιν για την εκτίμηση των καλύτερων συμφερόντων του παιδιού.

      Ο προηγούμενος νόμος δήλωνε ότι ο γονέας ενός παιδιού που το φροντίζει έχει το δικαίωμα να «ορίζει την εκπαίδευση του παιδιού και τη θρησκευτική του ανατροφή». Ο νέος νόμος έχει καταργήσει αυτή την αντίληψη λέγοντας ότι οι γονείς μπορούν να κατευθύνουν την εκπαίδευση και την ανατροφή του παιδιού ” σε συνάρτηση με το δόγμα του νεαρού προσώπου, η ταυτότητα της κοινότητας και την πολιτιστική ταυτότητα.”

      Κάποιοι Χριστινοί αντέδρασαν έντονα στο νέο νομοσχέδιο αποκαλώντας το παραβίαση των δικαιωμάτων των γονέων να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους και ευθεία επίθεση στις Χριστιανικές πεποιθήσεις.

      “Με το νόμο 89, έχουμε εισέλθει σε μια εποχή ολοκληρωτικής εξουσίας από το κράτος, όπως ποτέ στο παρελθόν στην ιστορία του Καναδά”, δήλωσε ο Jack Fonseca, ανώτερος πολιτικό στρατηγικό μέλος της οργάνωσης Εκστρατεία Συνασπισμού Ζωής “Μην κάνετε κανένα λάθος, ο νόμος 89 αποτελεί σοβαρή απειλή για τους Χριστιανούς και όλους τους ανθρώπους της πίστης που έχουν παιδιά ή που ελπίζουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με υιοθεσία”.

      Οι καναδικές υπηρεσίες προστασίας του παιδιού πολλές φορές παρεμβαίνουν με τακτικές μικροπολιτικής στην ανατροφή παιδιών σύμφωνα με διάφορα περιστατικά.

      Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ένα ζευγάρι Χριστιανών κατέθεσε αγωγή εναντίον της Κοινωνίας Παιδικής Βοήθειας Hamilton μετά την απομάκρυνση δύο παιδιών από την φροντίδα τους, επειδή αρνήθηκαν να πουν στα παιδιά τους ότι το λαγουδάκι του Πάσχα είναι πραγματικό!!!

      «Έχουμε μια πολιτική μη-ψεύδους», δήλωσε ο Derek Baars, ένας από τους γονείς, ως κίνητρο για την ανυπακοή του σε έναν υπάλληλο υποστήριξης παιδιών, ο οποίος διέταξε τον ίδιο και τη σύζυγό του να ενημερώσουν τα δύο κορίτσια που είχαν στη φροντίδα τους, ηλικίας 3 και 4 ετών αντίστοιχα, ότι το λαγουδάκι του Πάσχα είναι πραγματικό.

      “Εξηγήσαμε στην υπηρεσία ότι δεν είμαστε έτοιμοι να πούμε στα παιδιά ένα ψέμα. Εάν τα παιδιά ρωτούσαν, δεν θα τους λέγαμε ψέματα, αλλά δεν θα το αναφέραμε το θέμα από μόνοι μας», είπε ο Baars.

      Πρώτο μέλημα του κράτους και της δικαιοσύνης πλέον είναι το παιδομάζωμα, όταν οι γονείς αρνούνται να παραδώσουν τα παιδιά τους στο εκπαιδευτικό σύστημα της υποταγής και του ελέγχου του νου τους. Οι νόμοι περνάνε για το καλό μας, χωρίς να μας ρωτάει κανείς. Όταν ξυπνήσουμε θα είναι αργά! https://youtu.be/XkBiA9kdB7g

    22. Τώρα αν σας πω ότι αυτό το έκανα γιατί έγραψα μία λέξη όπως Π**στης σε ένα σχόλιο θα το πιστέψετε; και όμως έτσι είναι αν πιστεύετε ότι είναι τύχη κάνετε μεγάλο λάθος. Οι αριστεροί θέλουν σύγκρουση όπως λέει και ο Στέφ να το πετάξουν το μπαλάκι αλλού αυτό θέλει ο ΤΣΙΠΡΑΣ το κωλόπαιδο γιατί η αριστερά εκεί βασίζεται. Εγώ θα ήθελα ο κόσμος να είναι πιο σοβαρός και να καταδικάσει όλα αυτά που κάνει η αριστερά και προωθεί τον εκφυλισμό με παρελάσεις τέτοιου είδους. Βλέπετε ότι ακολουθούν ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο δεν αλλάζει κάνουν τα ίδια πάντα. Δεν θέλουν ποτέ αυτή η χώρα να κάνει κάτι σωστό ή να πάει μπροστά και ήταν αυτοί οι ίδιοι που όταν έχασαν έβγαλαν όπλα και σκότωσαν για να πάρουν την εξουσία. Θαυμάστε τους. Ντροπή στο ΤΣΙΠΡΑ και στην αριστερά και εύχομαι μία μέρα όσα κακά κάνατε να τα δείτε μπροστά σας. Εγώ ντρέπομαι γιατί βλέπω έναν λαό εκφυλισμένο. Θα ήθελα λοιπόν να μας πει ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ τι έχει να πει για όλα αυτά; Μιας και λέτε ότι οι Κομμουνιστές είναι αγωνιστές και θέλουν το καλό της χώρας ρωτήστε τον τι έχει να πει για αυτά τα χάλια; Αυτό δεν είναι πολιτισμός όχι βλέπετε και οι αστυνόμοι τώρα πουλάνε πνεύμα βγήκαν και αυτοί στο δρόμο να κάνουν παρέλαση. Αν πιστεύετε ότι έτσι θα κάνετε κάτι για την ζωή σας κάνετε μεγάλο λάθος απλά σκάβετε το το τάφο σας γιατί θα είσαστε νεκροί. Η Αριστερά είναι όλοι ένα έκτρωμα και όπως βλέπετε κάνει απαίσια πράγματα τα βλέπετε εάν δεν τα βλέπετε τότε έχετε σοβαρό πρόβλημα. Η Παρέλαση δεν έχει καμία σχέση να προστατέψει τους διαφορετικούς όπως σας λένε αλλά είναι μία παρέλαση για να προκαλέσει θέλει να φέρει οργή και μίσος γίνεται με δόλο. Βλέπετε πήγαν εκεί οι πολιτικοί Φϋλης και ο υπ. Οικονομικών. Λυπάμαι γιατί αυτή η χώρα δεν έχει δημοκρατία εάν είχε τίποτα απο αυτά δεν θα γινόντουσαν. όταν έλθει το ΙΣΛΑΜ λοιπόν στην Ελλάδα δεν θα λέτε γιατί ήλθε.

    23. Οι πολιτικοι ανα τον κοσμο που εχουν αποδειξει οτι δεν ενδιαφερονται για τον λαο τους αφου συνεχεια παιρουν αποφασεις που μειωνουν το βιοτικο τoυ επιπεδο και περιοριζουν τις ελευθεριες του.Κοπτονται συστηματικα για τα δικαιωματα και τις ελευθεριες των ομοφιλοφυλων.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

    24. Και μια φωνή ηκούσθει:ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗΗΗ!!!

    25. ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΗ Κ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ……ΕΜΕΤΟΣ Κ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    26. Λιγες εκατονταδες ανωμαλαρες χερι χερι με την δουλαρα πρωθυπουργο και τις κοτες βουλευτες του που εχουν δωσει κωλο σε τροικανους και τραπεζιτες. Λογικο να βρισκονται εκει. Στο Μενιδι κατοικοι φωναζαν να ερθει καποιος κυβερνητικος να συμπαρασταθει στην οικογενεια του 11χρονου παιδιου που βρηκε τον θανατο,, Φυσικα οι βουλευτες και τα στελεχη του συριζα και των Ανελ εγραψαν στα αρχιδια τους την μνημη του μικρου παιδιου και προτιμησαν να δωσουνε το παρων με τις αδερφες στο συνταγμα.. Για εναν συριζαιο ποιο σημασια εχει η πρωκτικη ευχαριστηση παρα η ζωη ενος μικρου παιδιου. Που φτασαμε και που θα φτασουμε ακομα.

    27. Οταν ο ανθρωπος χαίρεται & το φωναζει χωρις ντροπη, οτι απο εκεί που χέζει τον περνει, τοτε δεν υπαρχει σωτηρια!!!!! Ριξε φωτια Θεε μου & καψε μας! Να γλυτώσει αυτος ο βασανισμενος πλανήτης απο τα βρωμερά σκουπιδια!!! Οχι δεν θέλω τα παιδια μου να μεγαλώσουν σε αυτο το μπουρδελο! Ποτεεεεε!!!! Φωτια τωρα να μη μείνει ρουθούνι!

    28. Προς όλους τους Έλληνες…
      Αν δείτε άτομα που ειρωνεύονται ή βρίζουν τους Αρχαίους Έλληνες κ τον Μέγα Αλέξανδρο, να ξέρετε ότι είναι Εβραίικα τρολάκια …Πριν πρόλαβα να διαβάσω ένα μήνυμα από κάποιον που παρίστανε τον χρυσαυγίτη (με όνομα Χ.Α.) κ ειρωνευόταν τους Αρχαίους Έλληνες, τώρα το μήνυμα δεν υπάρχει επειδή μάλλον το έσβησαν (εύγε σε όποιον το κατάλαβε κ το έσβησε) …Να έχετε το νου σας όλοι…
      Όσο για τα τρολάκια, με όποιο όνομα κ να μπείτε προσωπικά θα σας καταλάβω από αυτά που γράφετε, σας έχω καταλάβει τι ρόλο βαράτε…

    29. Και τίθεται το εξής ερώτημα: Σε μερικά χρονάκια που θα έχουν εγκατασταθεί για τα καλά όλοι οι μουσουλμάνοι, θα δέχονται αυτές τις παρελάσεις (π)αιδ(ο)ίας; Ας έχουν υπ όψιν τους όλοι αυτοί οι άνετοι και προοδευτικοί ότι στις μουσουλμανικές χώρες, όπου κυριαρχεί η σαρία, οι ομοφυλόφιλοι θανατώνονται δια λιθοβολισμού!
      Να δω τι θα κάνετε όταν έρθει εκείνη η στιγμή (γιατί νομοτελειακά θα έρθει)ρε φούστηδες…

    30. Η ιστορια αλλαξε τερμα ο αδαμ και η ευα ηρθε ο αδαμ και ο μητσος να δουμε τι θα πουνε στα παιδια μας πατριοτες ντροπη.

    31. Λοιπον το δικα μου δικαιωματα ποιος θα τα υποστηριξει ρε λαμογια ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΕΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΕΡΓΟΣ ΖΗΤΩ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ

    32. που εισαι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ να δεις τα χαλια της ΑΘΗΝΑΣ……τριζουν τα κοκκαλα του κολοκοτρωνη και του ανδρουτσου……ΧΑΡΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ….

    33. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ …ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ…ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ……ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

    34. Και μετά λέμε τι στράβωσε στην Ελλάδα, ειδικά στην Αθήνα, μα εκεί μόνο μαχαιροβγάλτες και τρύπιες κωλοτρυπηδες κυκλοφορούν και περιμένετε Έλληνες να δείτε καλό??? Ψηφίστε ρε κουτορνίθια
      τον Ηλία Κασιδιάρη να ξεβρωμίσει όλη η χώρα. Εγώ δεν είμαι Χρυσαυγίτες, δεν μένω στην Ελλάδα, μένω πολλά χρόνια στο εξωτερικό αλλά δεν παύω ν’ αγαπώ την χώρα μου και είμαι περήφανος που κατάγομαι από την Ελλάδα και ειδικά από τη Σπάρτη. Δεν έχετε ιδέα πως μας βλέπουν εμάς τους Έλληνες οι ξένοι ειδικά οι άνθρωποι που κατέχουν λίγες γραμματικές γνώσεις. Πρέπει να ντρέπεστε όλοι εσείς που στηρίζεται αυτούς τους ψεύτες, τους κλέφτες και απατεώνες που σας έγδυσαν και θα σας κατασχέσουν της περιουσίες σας και θα μένετε άστεγοι στους δρόμους. Ξυπνήστε και ενωθείτε όλοι και αφήστε τα κόμματα κατά μέρος πριν είναι πολύ αργά. Όση δύναμη έχει ο κόσμος δεν την έχει καμία εξουσία. Όλες οι εξουσίες είναι πουλημένα τομάρια.

    35. Μην τσακωνόμαστε. Ολοι έλληνες είμαστε κι ας τον παίρνουμε. Έχουμε το ιχώρ βαθιά μέσα μας. Πολύ βαθιά όμως. Ζήτω οι απόγονοι του Μ.Αλέξανδρου του καβαλητή

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΚΟΛΟΤΡΙΠΙΔΗ ΤΡΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ, ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ.
        ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ Κ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ.

      2. Μην πιανεις τον Μεγα Αλεξανδρο στο στομα σου αναρχοαπλυτο σκουπιδι του κερατα.

      3. Εβραιοτρόλ, οι Αρχαίοι ήταν Φυσιολογικοί Άνθρωποι… Αυτά που γράφετε στα παραχαράγματά σας, είναι επειδή δεν χωνεύατε ποτέ τους Έλληνες …Άσε που την δικιά σας ιστορία ούτε εσείς την πιστεύετε κατάβάθος…

      4. ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΓΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ;;;
        ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ;;;
        ΕΙΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ………….

      5. Πλυνε το βρομόστομα σου ρε αριστερέ βρωμιαρη που θα μιλήσεις για τον Μ Αλέξανδρο

    36. Έρχεται η φωτιά και θα μας κάψει, η ανοχή του Κυρίου θα τελειώσει που θα πάει.

    37. H κοτα ο χιος τα σβηνει μονο αυτο θα περασει,ανοιχτα ολομερια ,δυνατα οπισθενχτυπηματα,περηφανα στησιματα,ηταν και ο θακελλαριδης εκει,καλε αγγουρια καλυβιωτικα καλεεε.

    38. Κάτι παρατήρησα αλλά δεν ξέρω αν κάνω λάθος…
      Οι Αναρχικοί Του Συστήματος έχουν ρεπό από τους μασόνους σήμερα κ δεν τα σπανέ στο σύνταγμα…?
      Όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει αν οι Αναρχικοί Του Συστήματος έχουν χαλάσει κάποια παρέλαση ομοφυλόφιλων, όπως κάνουν σε πορείες που είναι κατά του συστήματος…

      1. Ειχαν αλλου δουλεια,παρεισφρησαν στην διαμαρτυρια του κοσμου για τους γυφτους στις Αχαρνες και τα καναν τανα για να διαλυσουν την συγκεντρωση τα παρακρατικα σκουπιδια του Σφυριζα.

    39. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ……

      ΕΜΕΙΣ ΟΙ <> STRAIGHT , ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

    40. Το πιο παράλογο είναι ότι αυτοί είχαν ανεβάσει πανό που έγραφε: “Όχι στην ισλαμοφοβίᔨ, ενώ οι ισλαμιστές είναι που τους σφάζουν, τους κρεμάνε και τους πετάνε από ταράτσες. Παρανοϊκοί.

    41. Ρε Ένα πολυβόλο με άπειρες σφαίρες μπας και γλυτώσουμε από τους αρσενοκοιτες και τις πλακομουνες που θέλουν και ελευθερία έκφρασης??τι παραδείγματα δίνουν στα παιδιά μας??

      1. Σκατά να φας.Σου εύχομαι τα παιδιά σου να γίνουν κραγμένες αδερφάρες.

        1. ΣΚΑΣΕ ΛΟΥΓΚΡΑ.ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

    42. Ποιος είναι ο χρηματοδότης όλων αυτών των σκηνικών συμπεριλαμβανομένου και των αφισών.

    43. Για πολλα σουτια…!
      ΛΟΑΤΚΙ: λεσβιες, ομοφυλοφιλοι, αμφιφυλοφιλοι, τρανς, κουηρ, ιντερσεξουαλ(ερμαφροδιτοι).
      Εχουν βαλει και την λεξη “queer” που στην ουσια ειναι οι ανωμαλοι.
      Ξυλο που θελετε κοπροσκυλα…

    44. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ………. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΠΙΟΚΩΛΑΚΗΔΕΣ………….

    45. ξεκινησε ο προεκλογικος αγωνας του συριζα??? ξερουμε ποτε θα γινουν οι εκλογες???

    46. Αι σιχτίρια ξεφτιλισμένοι πισωγλέντηδες ανώμαλοι…

    47. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΝΑ ΓΕΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΑΦΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    48. Η ξεφτιλα του ανθρωπινου γενους σε ολο της το μεγαλειο.Προσοχη μονο μην το παρακανετε και θελετε μετα παμπερς για μια ζωη λουγκριτσες.

    49. Αν ρωτήσεις έναν “καλό επιστήμονα ” γενετιστη θα σου πει πως σε 50 χρόνια το κυρίαρχο φύλο θα είναι το αφυλο…γιατί??? Γιατί χλαπιακαζουμε τεράστιες ποσότητες μεταλλαξιογονων που κάνουν τιλτ στις ορμόνες…όλα καλά λοιπόν για τα συμφέροντα της βιομηχανίας τροφίμων …γιατί μετά από τόση διαφήμιση της ανωμαλίας, ποιος γονιός θα τολμήσει να στραφεί εναντίον των κερδοσκοπών για τη μετάλλαξη του παιδιού του?

    50. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ….

    Comments are closed.