ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΤΥΝΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”! Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 21:00! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ” ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    bourgkes

    Αυτό δεν ξανάγινε! Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 9.00 το βράδυ το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού πραγματοποιεί εκδήλωση-παράσταση…
    υπέρ των “προσφύγων” (από 77 φυλές του κόσμου έχουν έρθει στην Ελλάδα και τους ονόμασαν όλους “πρόσφυγες”)!

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές και μαθήτριες της 2ου Δημοτικού θα ντυθούν ισλαμιστές και με μπούργκες (αντίστοιχα), ενώ θα υπάρχουν και ντυμένοι “στρατιώτες” για να δείξουν τα βάσανα που υποφέρουν!

    Παράλληλα θα υπάρχει και video wall οθόνη που -προφανώς- θα δείχνει σκηνές από τους πολέμους στη Συρία.

    Όλα γίνονται υπό τη διεύθυνση και οργάνωση της Διεύθυνσης του σχολείου, ενώ υπάρχουν αντιδράσεις μεταξύ των γονέων.

    Υπήρξαν μάλιστα γονείς που είπανε για ποιο λόγο δεν κάνουν μια παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες!

    Αυτό που προκαλεί εντύπωσιακή αντίθεση είναι ότι μετά από λίγες ημέρες το 3ο Δημοτικό σχολείο (το οποίο συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο) πραγματοποιεί παράσταση, αλλά με την ιστορία του Τρωικού πολέμου.
    Όσοι θέλουν να ανατριχιάσουν και να δουν τι θα γίνει αύριο βράδυ μπορούν να επισκεφθούν το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού. Μοιάζει να καλλιεργείται το έδαφος υποδοχής “προσφυγόπουλων” στον Χολαργό….

    Υ.Γ. Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από γονείς. Μάλιστα, μία γονέας μας τηλεφώνησε επώνυμα, (τα στοιχεία της είναι στη διάθεσή μας) και μας είπε ότι η ίδια πρότεινε να γίνει “παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και αντ’ αυτού ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες”.

    Από το πρωί αναζητάτε  η διευθύντρια του σχολείου επιδιώκοντας να υπάρχουν δηλώσεις της, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί. Το σχολείο είναι κλειστό λόγω της αποψινής εορτής.

    indobserver.blogspot.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Και στο τέλος της εκδήλωσης,ζωσμένοι με εκρηκτικά,θα ανατιναχτούνε όλοι μαζί να φανταστώ;

    2. Εδώ λέμε να απαλλαγούμε από τις θρησκείες και κυρίως το χριστιανισμό,και μας φορτώνουν και τους μουσουλμάνους από πάνω;Μου φαίνεται θα ρίξει φωτιά και δε θα την έχει ρίξει κανένας θεός!

    3. Για σας όλους που λέτε που είναι η Χρυσή Αυγή εσείς που είσασταν μάγκες όταν τους έκλεισαν άδικα στην φυλακή; Αν θέλετε η Χρυσή Αυγή να έχει δύναμη και να τους στείλει στο διαόλο όλους αυτούς κάντε τη κυβέρνηση, αλλά μόλις έρθει η ώρα της κάλπης ψηφίζεται με βάση το συμφεράκι σας για κανα διορισμό και ότι άλλο προκύψει, χωρίς να σας καίγεται καρφάκι για την πατρίδα, αλλά είσαστε τόσο ραγιάδες και κοκορόμυαλοι που δεν καταλαβαίνετε ότι όταν το πλοίο βουλιάξει θα πάμε όλοι μαζί στον πάτο.

    4. Σιγουρα ο προεδρος του συλλογου γονεων & κηδεμονων ειναι τσυριζαιος…

    5. ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΝΤΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ , ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ .

    6. Για αλλη μια φορα αποδεικνύεται τι μαλακισμενος λαος ειμαστε

    7. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ κ.κ ΚΑΘΗΓΗΤΑΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΩΣ ΒΓΑΖΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.–ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΟΣ ΕΤΩΝ–ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.
      ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΒΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ…..
      ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ –ΕΝΝΕΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ– ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ……………..ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ.
      ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ….ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…….ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΦΑΠΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ….ΟΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΥΠΩΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ…..
      ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑ ΟΤΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΥΡΝΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΑ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ…….
      ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΕΙΤΕΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΤΕ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ.
      ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΟΡΑΝΙΟΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΑΝΤ.
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    8. ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΟΜΟΓΓΟΛΟΠΕΟΓΛΥΦΤΕΣ.
      ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΗΣ “ΟΛΜΕ-ΕΛΜΕ-ΤΣΕΣΜΕ” Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ TΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ-ΚΟΠΡΗΤΩΝ.

    9. Οι γονεις τι κανουν ρεεεεεεεε!!! Οταν ειστε άχρηστοι, μη κάνετε παιδια. Τα παιδια εχουν ευθύνες!!!

    10. ΑΥΤΟΊ ΉΡΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΜΠΟΎΡΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ
      ΚΑΙ ΜΠΡΑΖΙΛΙΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΣΩΣΤΌ ΔΊΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΈΣ ΠΛΑΚΕΣ

    11. καταστρέφουν την χώρα μας, την θρησκεία μας, την παιδεία, τον πολιτισμό μας, η Ελλάδα ήταν και θα είναι για πάντα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ ΧΏΡΑ

      1. Μωρέ τι μας λες ρε σπόρε του Αβραάμ;Η πατρώα θρησκεία είναι οι Ολύμπιοι Θεοί και θα σβήσουμε από το χάρτη της χώρας μας και τις εκκλησίες και τα τζαμιά.Θες να μου λέγεσαι και Έλληνας,Εβραίε!

    12. Θα ήθελα να είχα μια βρεγμένη βέργα και να βαράω την Τασία κοπρόσκυλα όλοι τους.Τασια βάλε μπούρκα κι εσύ δεν πιστεύω να ντρέπεστε Παλιουριά.

    13. ΠΟΣΟ ΓΛΕΝΤΑΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! ΕΕΕΕΕΕΣΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΦΑΤΕ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΤΩΡΑ ΓΚΙΟΥΝΗΔΕΣ

    14. Ξεφτιλισμενες αριστερες ισλαμολαγνες πορνες του πουστοσυριζα.Προκαλειτε συνεχως….να δουμε μεχρι που θα φτασετε σιχαματα…η οργη οσο παει και δυναμωνει συνεχιστε ετσι να δουμε τι θα γινει στο τελος.

    15. ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ; ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.Α, ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

      1. Εισαι η κυρα τασια?????….σου γαμω το σπιτι και πονω και αιμα…..δοκιμαζουμε.!!!!!

    16. στο διαολο η διευθυντρια,στο διαολο και οι μαλακες οι γονεις που θα στειλουν τα παιδακια τους εκει.Και οσοι απο αυτους θα τα στειλουν για να μην εχουν ενοχες μηπως τους πουν φασιστες ,στο διαολο και αυτοι.ΥΓ. στο διαολο και οι λαθροπιθηκοι.Στο διαολο με λιγα λογια ολοι οι απανταχου ανθελληνες.Αλλα να ξερουν οτι αν χρειαστει,ειμαστε πολλοι αυτοι που θα υπερασπιστουμε αυτην την ρημαδα την Χωρα.Και θα παρουμε πολλα κεφαλια πριν πεσουμε. Ταδε εφη Λαικατζης και αμαρτια ουκ εχω!!

    17. Τις μανας σου παλιοπατσαβουρα …σπαστε τους στο ξυλο τους βρωμιαρηδςες που θα κανουν την ελλαδα ισλαμμπαντ..αι στο διαολο εσεις και οι λαθρομεταναστες κολορατσιστες κατα των ελληνων…τετοια υποδοχη θα μας κανανε και εμας στα κολομουσολμανικα κρατη ,,,ευχομε οι πρωτες βομπες να σας σκασουν στα κεφαλια σας οταν θα αρχισουν να συτοκτονουν για τον πουστη τον αλλαχ αι στο διααολο…ξυπνα ραγια ελληνα και ξεσκισε τους τωρα πριν ειναι αργα,,,αν εμενα κοντα θα την ξεμαλιαζα την πουτανα την διευθηντρια…παλιοκαριολα..

    18. ΣTHN ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΙΑ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΑΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ .
      ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΡΤΟΙ , ΤΑ ΚΑΘΟΙΚΙΑ , ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ,
      ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ .
      Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΗΙV MIΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΨΙΝΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥ.
      ΕΙΘΕ , ΕΣΤΩ, ΑΜΗΝ ,
      ΕΙΘΕ , ΕΣΤΩ, ΑΜΗΝ ,
      ΕΙΘΕ , ΕΣΤΩ, ΑΜΗΝ ,

    19. …η διευθυντρια παντως ειναι αφαντη,στο fb θα βρειτε το ονομα της και τη διευθυνση της,χεχεχε! Εγω εχω αρχισει και τη γλενταω

    20. Η ΧΑ,που είναι ρε παιδιά;Είναι εδώ;Υπάρχει;Η ΧΑ του 2012 και πρότερα, που πήγε;Την έφαγε η γάτα;Όσοι νεκροί προσέλθετε…Τελειωμένη χώρα,τελειωμένος λαός γραικυλοπιθήκων,τελειωμένο έθνος.

    21. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;;;

    22. Η χρυση αυγη τι κανει γι αυτες τις προδοτικες ενεργειες;η ειναι για τσαμπα μαγκιες στην βουλη κατα πολιτικων πτωματων τυπου δενδια;παντως αυτα ειναι σκοπιμα για να συνηθιζουν τα παιδια στους μελοντικους αφεντες τους.

    23. ΟΟΟΞΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕ ΡΑΓΙΑΔΟΜΟΥΛΟΙ…..ΡΕ ΟΟΟΞΩ ΣΑΣ ΛΕΩ….ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ…..

    24. Τα θελει ο κωλος τους εκει πανω.Εγω δεν ακουσα να διαμαρτυρεται κανενας ισα ισα που γουσταρουν.Πηγε να συμβει τι ιδιο σε σχολειο των δ.προαστιων και καψανε αυτοκινητα καθηγητων

    25. Λέμε πως τον Χριστό τον πρόδωσε ο Ιούδας. Θα μπορούσαμε όμως να πούμε πως τελικά δεν ήταν ο Ιούδας αλλά…οι μαθητές Του! Το βράδυ της προδοσίας ο μόνος που έτρεχε ήταν ο Ιούδας, ενώ οι μαθητές… κοιμόταν! Δυστυχώς αυτό συμβαίνει μέχρι σήμερα. Το μόνο που τρέχει συνεχώς είναι το “κακό”, το “καλό” πάντα κοιμάται! Η διευθύντρια του σχολείου απλά κάνει την “δουλειά” της! Οι γονείς γιατί δεν κάνουν την δική τους; Να μην στείλουν τα παιδιά τους στην εκδήλωση!!! Τόσο απλό! Επιτέλους, κάποια στιγμή πρέπει να “ξυπνήσουμε” κι εμείς και να κάνουμε σωστά την δική μας “δουλειά”!!!

      1. Δεν το κανουν διοτι πολυ απλα αυτοι οι γονεις-αριστεραντζες καυλωνουν να βλεπουν τα παιδια τους φορεμενα με μουσουλμανικη μπουργκα και μαντηλες. Ειμαι πολυ σιγουρος πως αν τα βαζανε να ασπαστουν στο κορανι και να γονατισουν για να προσευχηθουν στον Αλλαχ, δε θα ειχαν καμια αντίρρηση. Δε θεωρω απιθανο πως αν τα παιδια τους τα γαζωναν με σφαίρες μερικοι ρωμα-βρωμα-τσιγγανοι-γυφτοι-βουλγαρογυφτοι-τουρκομογγολοι μεσα στο σχολειο, οι ιδιοι οι γονεις τους να πανε να υπερασπιστουν τους δραστες στο δικαστήριο για να μη φανουν ρατσιστές ή μη φιλανθρωποι/αλληλεγγυοι. Εχουμε να δουμε πολλα ακομα.

    26. Παλιολουγκρες του Σορος ολα τα πο@@τανακια του Συριζα,οταν ρε φουσταραδες θα κοπει ο ομφαλιος λωρος με τη χρηματοδοτηση που εχετε γι’αυτες τις αισχρες-μισελληνικες εκδηλωσεις,να ανοιξει η γη να σας καταπιει..Να δω εκεινη τη μερα που η Ελλαδαρα μας θα ξαναγινει εθνικο κρατος κ ας πεθανω..Τους ανθρωπους που θα ανυψωσουν τη χωρα απο αυτο τον υπονομο..Βρωμερες ΜΚΟ κ σιχαμενα πολιτικα ερπετα του διεθνισμου κ της ΝΤΠ..Φωτια κ τσεκουρι να καθαρισει η Αθηνα απο τα περιττωματα της Μεταπολιτευσης…

    27. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ!!!

    28. Οι αγαπημένες μου στάσεις είναι,ελληναράδες στα 4 και οθωμανικό μετά μπούργκας.Το συνιστούν 10 εκατομμύρια ραγιάδες

    29. ANTI NA ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ…….. ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΒΡΙΟΣ..Η΄ΤΟΥΡΚΟΣ Η’ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΣ… Η΄ΝΕΦΕΛΙΜ… ΤΕΣΠΑ.
      ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ…….

    30. Από τη μια πυροβολούν ΙΣΛΑΜΟΓΥΦΤΟΙ κωλορομα που μισούν κάθε τι Ελληνικό και σκοτώνουν Ελληνόπουλα μέσα στο σχολείο και από την άλλη ντύνουν τα παιδιά τζιχαντιστές και με μπουρκες. Χειρότερος ξεπεσμός δεν υπάρχει και πιστεύω πρέπει όλοι οι πολίτες πρεπει να αντιδράσουν σε αυτό το αίσχος που λέγεται αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τώρα ξέρουν…

      1. το παρηγοριτικο ειναι οτι το παιδακι αυτο προφανως ηταν Αριστερης μανας-δασκαλας…. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ?……. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΡΙΣΚΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟ ΙΔΕΩΔΕΣ…Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ…. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΕΔΩ,ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ…. Ο ΝΟΩΝ,,,,,ΚΤΛ ΚΤΛΠ…

    31. ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΕΠΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΕΚΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΕΝΩ ΕΚΑΙΓΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΡΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕ. ΦΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΛΗΡΗΖΕ. ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.ΟΙ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ. ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΗΚΕ Η ΑΤΑΚΑ ”ΠΗΓΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ”. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΖΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ.!!!…ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ.. ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.!!!..Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.!!!!!!!…. :dry: ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..

    32. Μπούρκα.μαντήλα.σαρία..προδότες λαθροαλλυλέγυοι,σάπια ραγιαδόσκυλα αυτή την Ελλάδα ονηρεύεστε για τα παιδιά σας?Φτου σας Γραικύλοι…

    33. Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

    34. Αν ισχυει στο ελαχιστο το ανωθεν γεγονος,βλεπω να φευγει απο τους γονεις η ψηφος προς την Χρυση Αυγη πιο γρηγορα και απο την ταχυτητα του Φωτος!!!!

    Comments are closed.