ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 44ΧΡΟΝΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ! ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ! Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΞΕΣΠΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ: “ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ” – ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ… (BINTEO NTOKOYMENTO)

    Κοινοποίηση:
    Eirini_Lagoudi

    Ένας θυελλώδης παράνομος έρωτας, μια σύζυγος, ένας μεγαλογιατρός και η 44χρονη είναι οι πρωταγωνιστές ενός δράματος που κατέληξε στο θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, της τρίτεκνης μητέρας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της χθες, στο Μεσολόγγι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η Ειρήνη Λαγούδη, είχε ερωτευτεί παράφορα έναν μεγαλογιατρό της περιοχής, με τον οποίο είχε συνάψει ερωτική σχέση. Μια σχέση που κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό από συγγενείς και φίλους, αφού ο γιατρός ήταν παντρεμένος και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να διαταράξει την οικογενειακή του γαλήνη. Στο πρόσωπο όμως της 44χρονης βρήκε τον χαμένο έρωτα τον οποίο έζησε με πάθος, μέχρι που εκείνη έφυγε από τη ζωή.

    aa

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παράνομο ζευγάρι βρισκόταν αρκετά συχνά, ζώντας τον έρωτά του.
    Την Πέμπτη πριν από τα Φώτα, η 44χρονη, τυφλωμένη από αγάπη για τον γιατρό, αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τη σχέση αυτή ως ερωμένη και πήρε την απόφαση να μιλήσει στη σύζυγο του άνδρα που αγαπούσε. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας πήρε τηλέφωνο τη σύζυγο του γιατρού και χωρίς πολλές κουβέντες της αποκάλυψε την σχέση που είχε συνάψει εδώ και καιρό με τον σύζυγό της και της ζήτησε να τον χωρίσει για να τον παντρευτεί εκείνη.

    Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, η απατημένη γυναίκα της ζητούσε εξηγήσεις και υπήρξε έντονη τηλεφωνική λογομαχία. Λίγο αργότερα, μόλις ο γιατρός επέστρεψε σπίτι του, ξέσπασε μεγάλος καβγάς, με τη γυναίκα του να του λέει για το τηλεφώνημα της ερωμένης του. Ο γιατρός μη θέλοντας να διαλύσει την οικογένειά του, αποφάσισε να φύγουν αρχικά για τον Πύργο, τόπο καταγωγής της συζύγου του.

    2-16

    Στον Πύργο ο γιατρός έμεινε για λίγες ώρες και επέστρεψε στο Μεσολόγγι, χωρίς τη γυναίκα του, για να συναντηθεί με την 44χρονη. Στο ραντεβού τους, ο γιατρός εμφανίστηκε αποφασισμένος και της ζήτησε να χωρίσουν.
    Τότε η Ειρήνη Λαγούδη, που είχε πιστέψει στον έρωτα αυτόν, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι, ενώ ρωτούσε επίμονα το γιατρό για αυτή του την απόφαση. Εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, της εξήγησε ότι πέραν της ερωτικής σχέσης δεν θα μπορούσε ποτέ να της προσφέρει την αγάπη και τη θαλπωρή της συζυγικής στέγης και πως σε καμία περίπτωση δεν θα χώριζε από τη γυναίκα του.

    Για το τι έγινε στη συνέχεια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, τουλάχιστον προς το παρόν. Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί επίσημα από τον αδερφό της. Πριν από τρία χρόνια είχε χάσει τον σύζυγό της από ανίατη ασθένεια. Εκείνος ήταν γαιοκτήμονας και όλα έδειχναν πως μέλημα της γυναίκας ήταν η ανατροφή των παιδιών της. Τα ίχνη της χάθηκαν το περασμένο Σάββατο, ανήμερα των Φώτων, γύρω στις 12 το μεσημέρι. Το πτώμα της 44χρονης, ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες, την Δευτέρα. Η σορός της βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. αυτοκινήτου της, που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Φοτμού στο Θέρμο στην Τριχωνίδα, σε απόσταση περίπου 1,5 ώρας από το σπίτι της, ενώ έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή κ. Ανδρέα Γκότση, είναι πως η γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

    Από τις αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε πως πριν η Ειρήνη Λαγούδη πεθάνει, έστειλε δυο γραπτά μηνύματα (SMS) ένα με αποδέκτη συγγενικό της πρόσωπο και ένα στον μεγάλο της έρωτα, τον γιατρό. Από το συγγενικό της πρόσωπο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντάς του μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς, ενώ στον γιατρό έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

    Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή
    Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε και η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα η αιτία θανάτου της είναι απροσδιόριστη, ωστόσο τα περισσότερα στοιχεία συγκλίνουν στην εκδοχή της αυτοχειρίας.

    Περισσότερο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 44χρονης θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

    Τη δική του εκδοχή για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή με εγκαύματα στο αυτοκίνητό της στην Αιτωλοακαρνανία, κατέθεσε ο αδελφός της.

    Σε δηλώσεις του σε ηλεκτρονική εφημερίδα εμφανίζεται πεπεισμένος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως το πρόσωπο της ήταν αγνώριστο. «Νόμιζα ότι ήταν άλλη κοπέλα», τονίζει. «Εχει μώλωπες, έχει χτυπήματα, το κεφάλι της είναι διπλό, μιλάμε για άλλη γυναίκα. Δε γνωριζότανε. Εγώ πιστεύω ότι αυτοί τη μεταφέρανε».

    ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ 44ΧΡΟΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΗΚΕ -ΜΟΝΗ ΤΗΣ- ΖΩΝΤΑΝΗ; ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟ. ΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Υποστηρικτες της μοιχειας
      δικαιωνετε την μοιχαλιδα,ειστε υπερ της διαλυσεως ενος γαμου κ ο γιατρος καταλαβε το σφαλμα του κ την απομακρυνε
      Η μακαριτισσα ηταν κακια κ εκδικητικη κ δεν διστασε να παρει τηλεφωνο την συζυγο κ να της προτεινει να χωρισει τον ανδρα της
      Τετοιες ει
      ναι οι δυναμικες?
      Αντι την ημερα εκεινη να παει στην εκκλησια στα βαπτισια του Χριστου ,να πιει κ λιγο αγιαμο μπας κ μεταμεληθει,προτιμησε ν αυτοκτονησει,γιατι ηταν υπηρετρια του διαβολου

    2. Είναι φως φανάρι πως συναντήθηκαν οι τρεις τους, την χτυπησαν, την νάρκωσαν για να την βάλουν στο αυτοκίνητο και μετά προσπάθησαν να την κάψουν. Κανένας αυτόχειρας δεν επιλέγει να καεί γιατί ειναι πολυ επώδυνος θάνατος. Μια αγρότισσα θα μπορουσε να αντισταθεί σε μια γυναίκα άνετα αλλά όχι και στους δυο. Στείλανε για παραπλάνηση και μηνυματα αφου εξαφάνισαν το κινητό της. Επρεπε τουλάχιστον ο γιατρός να σκεφτεί τα τρία ορφανά παιδιά της. Όσο για την γυναίκα του, δεν μπορεί να είναι τόσο βόδι και να μην κατάλαβε το μακροχρόνιο κέρατο, προφανώς δεν ήθελε να χάσει τον χρηματοδότη της.

    3. Δεν μπορώ να καταλάβω τα σχόλια σας . Γιατί γράφεται με τόσο μίσος και βρίζετε την συγχωρεμενη;; Επειδή αγάπησε ;; Επειδή έκανε σχέση με παντρεμένο ;;; Αυτός γιατί έκανε σχέση μαζί της;; Δεν σκέφτηκε την οικογένειά του;;; Αν είναι έτσι όπως τα λένε !! Την ξέρατε ;;; Πρέπει να ντρέπεστε που εκφράζεστε έτσι . Λυπάμαι πάρα πολύ, γι αυτά που γράφεται με αυτόν τον τρόπο και έχετε πέσει τόσο χαμηλά. Κάντε λίγη αυτοκριτική , καλό θα σας κάνει νεοέλληνες του πληκτρολογίου. Είμαι περίεργος δεν υπάρχει στο Μακελειό κάποιος που να διαβάζει τα σχόλια ;;;;

      1. Ο καθενας εχει την αποψη του… και γραφει οτι θελει. Τωρα γιατι σε χαλαει;;; μηπως εχεις το ιδιο μπερδεμα και σε τσουζει.

    4. Χαζος εισαι! !!!! Μαλλον ξεχαρμανιαζεις με αλπανες. ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    5. Κορίτσια μακρυά από παντρεμένους….ο έρωτας κυριολεκτικά τρελαίνει τους ανθρώπους,όταν οι συνθήκες δεν ευδοκιμούν….κι εσείς “κύριοι”,δικαίωμα σας να βγάζετε τα μάτια σας,αλλα μη τάζεται λαγούς με πετραχύλια στις γυναικούλες ….κάντε το κυριλέ με καθαρή εξήγηση ….γουστάρω αλλά δεν χωρίζω!όχι να ρίχνεται γκόμενες σα κατινούλες ….με δικιολογίες,”δεν με προσέχει,δεν μου κάθεται δεν με σφουγγαρίζει η γυναίκα μου” κλπκλπ….επίσης σχέσεις με παντρεμένους πάνω από ένα μήνα είναι χάσιμο χρόνου ….άδικα χάθηκε μια μάνα με τρία παιδιά!!!κανονικά πιστεύω οτι θα έπρεπε να τα σκεφτεί πιο σοβαρά για σωθεί νωρίτερα….Ο Θεός να την αναπαύση

    6. Ο ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΞΥΝΙΣΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ!!!

    7. Οχι δεν φταιει εκεινη.. ηταν ελευθερη μπορουσε να ειναι με οποιον ηθελε. Δες τι επαθε με εναν καραγκιοζη που εμπλεξε.. και πιστεψε.. Το παραμυθι οτι θα χωρισει κανενας δε χωριζει. Ο γελειος ηθελε και γκομενα και γυναικα. Στη γυναικα του η μακαριτησα δεν επρεπε να πει τιποτα ξεπεσμος.

    8. Γιατί ρίχνετε ευθύνες μόνο στην γυναίκα και αθωώνετε τον άνδρα? Την βασική ευθύνη την έχει ο παντρεμένος γιατρός. Αυτός ήτανε παντρεμένος και έψαχνε. Η συγχωρεμένη ήτανε χήρα. Και αν έψαχνε σωστά έψαχνε. Εκείνος έχει την βασική ευθύνη. Εκείνος δεν έπρεπε να ψάχνεται ενώ ήταν παντρεμένος. Χώρια που για να κρατήσει η σχέση τόσο καιρό της πούλαγε παραμύθι και της έδινε ελπίδες. Εκείνη φταίει?

    9. ρε βόδια κατωτέρω……κάθεστε σε μία καρέκλα και βγάζετε συμπεράσματα……Συριζονουδουπασοκοχρυσαυγίτες αρχιδοπαίχτες….

    10. Οι χαζοελλεινιδες τοχουν αυτο,κλικ τους κανει με παντρεμενους,αισθανονται ενα γαργαλητο οι λουλουδιαρες.

    11. Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΟ !!!!!!!! ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΙΞΗΜΟ ΟΥΤΕ ΜΕΛΑΝΙΕΣ !!!!!!!! ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΩΣ ΕΞΗΣ .ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΣΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ !!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΠΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ !!!!!! ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ Η ΦΩΤΙΑ ΕΣΒΗΣΑΙ ΕΛΕΙΨΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ !!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ 30ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΗ !!!! ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ???? ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΝΑΦΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΜΠΕΤΟΝΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!!!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!!!! Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ !!!!!!!!!!!!!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΡΕΥΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΛΠ !!!!!!!!!!

    12. μια ηλιθια ηταν και δεν προλαβε να πεθανη ο αντρας της και πηγε και βρηκε γκομενο…μπορη και απο οταν ζουσε ο αντρα της να ειχε το γιατρο….ηταν τοσο ηλιθια που στη καψουρα της πηγε και τηλεφωνησε στη γυναικα του γιατρου…πηρε αναποδες ο ντοκτορας πηγε την βρηκε και της ειπε τραβα στο διααλο βρωμιαρα….στεναχωρηθηκε αυτη και πηγε και αυτοκτονησε…τωρα τι λενε οι τατιανες οι νικολουλες αυτες οι πατσαβουρες του κερατα ειναι ολα μ@λακιες.τελικα το μεγαλυτερο ηλιθιο κατασκευασμα ειναι ο ανθρωπος που δεν μπορη να ελεγξη το σκατομυαλο του..πατσαβουρες του κερατα…

    13. γιατι τα βαζετε μονο με τον γιατρο,αυτη που ηθελε γκομενο παντρεμενο,αλλα με λεφτα,αθωα ηταν?παρταλι ηταν

    14. ΜΗΝ ΜΥΘΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΟΙΧΑΛΙΔΑ,ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ
      ΗΡΩΙΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Κ ΔΥΝΑΜΙΚΗ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΟΤΙ ΤΗς ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΠΙΤΙ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥς Κ ΔΟΥΛΕΥΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗς,γιατι υπαρχουν τετοιες ηρωιδες που δεν εξυμνουνται ουτε εχουν αναγκη απο επαινους.
      Αμα δεν ειχε να φαει θα εξαπτετο? Δεν θα ειχε δυναμη να σηκωσει ουτε το ποδι της
      Η κυρια ετρωγε καλα κ τον ετρωγε απο παντρεμενο η αντροχωριστρα

    15. Μην δικαιωνεται την μοιχαλιδα
      Μπηκε αναμεσα σε ζευγαρι με οση ευκολια μπαινει η καθεμια σας ,να το διαλυσει για να βολεψει τα παθη της
      Σαν να μην εφτανε που εκλεβε την ευτυχια της συζυγου ,την πηρε κ τηλεφωνοι ,για να τους χωρισει
      Αφου δεν τα καταφερε εβαλε φωτια κ καηκε
      Λες πρωτη φορα να ηταν πηδηχτουλα?? Τετοιες ειναι οι σημερινες μανες,γι αυτο ψηφιζουν Συριζα κ ΚΟΥΛΗ-ΠΑΣΟΚ

    16. Οποιος πηδαει το συρματοπλεγμα και μπλεκει με μαλακιες ετσι γινεται.μεγαλο το τιμημα για καψουρες και παπατζιλικια.

    17. Καθαρά είναι δολοφονία και αν είναι μεγάλο γιατρός όπως λέτε σίγουρα κάτι παίζει ύποπτο. Σίγουρα όταν έφυγε ξαφνικά πήγε να τον δεί γιατί θα της είπε ότι πρέπει να μιλήσουν για κάτι σοβαρό εκεί μπορεί να τσακώθηκαν και μετά έγινε το κακό ίσως αυτή να είπε κάτι που δεν άρεσε στον Γιατρό κτλπ Αφού την σκότωσαν απο ότι λένε έβαλαν φωτιά η φωτιά για να καταστρέψουν ίσως κάποια στοιχεία. κτλπ. Ο Γιατρός είναι φυσικό ότι την ήθελε για να περνάει καλά και όχι για κάτι πιο σοβαρό αφού όπως λέτε ήταν παντρεμένος. Κλασική περίπτωση…

    18. Δλδ μια μαλακισμενη ήταν ουςςςςτ βλαμενες χαλάτε τα σπίτια του κόσμου δεν της άρεσε που τον έτρωγε

    19. Της εριξε το ξυλο της αρκουδας.μαλλον…. και μετα τι;;;;; αλλο εγινε. Τι τον ηθελες το παντρεμενο ρε κοπελα μου. Το γελοιο ηθελε και γυναικα και γκομενα.. ποσο ευκολο του το εκανες.

    Comments are closed.