ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ 44ΧΡΟΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΗΚΕ -ΜΟΝΗ ΤΗΣ- ΖΩΝΤΑΝΗ; ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟ. ΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ

    Κοινοποίηση:
    44xroni-trixonida

    Σοκαρισμένη και θλιμμένη η τοπική κοινωνία των Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας , δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 6 Ιανουαρίου.

    Οι πληροφορίες πως οι αστυνομικές αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας το οποίο προκρίνει και ο ιατροδικαστής με τα μέχρι τώρα ευρήματα στο σημείο του συμβάντος αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη ή αντιδράσεις από οικείους , συγγενείς και φίλους που επιμένουν πως δεν συνέτρεχε κανένας λόγος ώστε να προβεί η 44χρονη στο απονενοημένο διάβημα.

    Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του δημάρχου Μεσολογγίου Ν.Καραπάνου που περιγράφει με τα καλύτερα λόγια την Ειρήνη Λαγούδη κάνοντας έκκληση στις αρχές να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα, ζητώντας να ερευνηθούν οι τηλεφωνικές τις κλήσεις του τελευταίου τριημέρου δείχνοντας δύσπιστος στο ενδεχόμενο αυτοκτονίας.
    Όλοι άλλωστε όσοι τη γνώριζαν στην περιοχή του δήμου Μεσολογγίου κάνουν λόγο για εξαίρετο χαρακτήρα, αγαπητή σε όλη την περιοχή όπου ήταν γνωστή που έδινε τον αγώνα του για να μεγαλώσει τα τρία ορφανά από πατέρα παιδιά της, εργαζόμενη στα κτήματα της οικογένειας. Δεν βρίσκουν λογική εξήγηση για το ότι κατέληξε στην απολύτως ερημική και δυσπρόσιτη περιοχή της παραλίας Φωτμού.
    Η έρευνα των αστυνομικών αρχών βέβαια συνεχίζεται και αύριο στη σορό της 44χρονης θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας. Θυμίζουμε πως η γυναίκα εντοπίστηκε στο πίσω μέρος του οχήματος φέροντας εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια ενώ πλησίον του αμαξιού λέγεται πως εντοπίστηκε μπιτόνι με πετρέλαιο. Εκτιμάται όμως πως δεν είναι η φωτιά που προκάλεσε το θάνατο.
    Το όχημα της 44χρονης μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στο Αγρίνιο ενώ στην Ασφάλεια μετέβησαν πολλά άτομα για καταθέσεις.
    Σύμφωνα με το anikolouli.gr η 44χρονη μητέρα πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε. Στον ίδιο άφησε να εννοηθεί η πρόθεση της να βάλει τέλος στη ζωή της, εάν επέμενε στο χωρισμό τους .Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφος της τις ώρες που η γυναίκα εξαφανίστηκε, φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο.

    με πληροφορίες από agrinionews

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Τελικως στην ελλαδα του σημερα η δικαιωσυνη παει περιπατο,ολα τα γνωριζουν οι αστυνομικοι ειναι γατες αλλα οπως και στις δουλειες το χρημα οι γνωριμιες οι υψηλες καταπατουν ηθη και αρχες κατακαημενοι εντιμοι ελληνες….

    Comments are closed.