“ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ”: “ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ”. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: “ΙΡΑΚΙΝΟΣ, ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ, ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΟΥ ΑΛΑΛΑΖΕ”. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ ΤΟΣΚΑ;

    Κοινοποίηση:
    xatzara2

    Πηγή, που έχει σχέση με την αστυνομία αλλά και με το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, μας κατήγγειλε το πρωί της Κυριακής, ότι στην είσοδο του του Μουσείου της Ακροπόλεως, συνελήφθη , ισλαμιστής ο οποίος φορούσε καπαρντίνα και είχε κρυμμένο ένα σπαθί.

    Άνδρες της ασφάλειας του Μουσείου πρόσεξαν ότι κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

    Ρωτάμε, χωρίς να υιοθετούμε την καταγγελία, τον κύριο Τσόκα: Ισχύει το συμβάν, ρε ανίκανε που καθυβρίζεις την ΕΛΑΣ και τους πυροσβέστες για έλλειψη επαγγελματισμού;

    Αναμένουμε να δούμε, τι ακριβώς έχει συμβεί.

    xatzara3

    Το φερόμενο ως συμβάν μας κατηγγέλθει από ασφαλή πηγή και είχαμε την υποχρέωση να το βγάλουμε στον αέρα.

    Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που διαρρέονται από την αστυνομία, η σύλληψη έγινε στα Εξάρχεια. Δράστης ένας Ιρακινός που φώναζε “Αλάχ-Ακμπάρ” και κράδαινε …χατζάρα! Ήταν επίσης σεσημασμένος για ναρκωτικά!

    Τι είναι αυτά, ρε Τόσκα; Αυτή είναι η πιο ασφαλής χώρα του κόσμου; Η Αθήνα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. ΒΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΦΟΡΟΥΝ ΡΕΝΑΡ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ;;; ΟΛΟΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΦΑΛΤΣΕΤΑ Κ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΦΑΞΕΙ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ! ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΓΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΩ Κ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΩ…..ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗ…..ΑΣ ΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Κ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ. ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΜΟΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ Κ ΜΗ ΒΡΕΞΕΙ….

    2. Το κατσαπλιαδικο συριζα που ειναι αθεο γιατι γεμιζει την χωρα με θρησκοληπτους ανατολιτες βαρβαρους ισλαμολαθραιους. Νενεκοι, αναρχογενιτσαροι και προσκυνημενοι πειτε αλευρι
      …το παλουκι περιμενει….

    3. Πουτσανιτσα Τόσκα εύχομαι να πάρουν το κεφάλι των παιδιων σου με αυτή την χατζάρα πουστη.

    4. Λαθρομεταναστες που πληρωνονται μεσω επιδοματων απο το συριζα συμπλεκονται μεταξυ τους στον Αγ. Παντελεημονα με μαχαιρια και σιδηρολοστους ενω οπως αναφερει η πληροφορια τραυματησαν και τον ιερεα που πηγε να τους χωρισει ο ανθρωπος για να μην σφαχτουν τα ζωα μεταξυ τους. Προσοχη , σχεδον ολοι οι λαθρομεταναστες ειναι μαχαιροβγαλτες που μισουν την πατριδα και τον λαο μας. Εαν δημιουργηθουν καταστασεις οπως να μας παρουν τις Πολεις οπως εκαναν οι ναζι και οι τουρκοι πρωτα απο ολα ενοχοι θα ειναι οι κυβερνητικοι ρουφιανοι που εξαπολυουν ρατσιστικες επιθεσεις εναντιον των Ελληνων.

    5. Μεσα στο πολυτεχνειο που παρανομως τελει υπο καταληψη απο πρεζεμπορους ψευτοαναρχικους και φανατικους μουσουλμανους ετοιμαζεται τρομοκρατικη επιθεση εναντιον αθωων ανθρωπων . Φυσικα εννοειται πως σε τετοια περιπτωση ως ενοχοι εκτος απο τα ισλαμοφασιστικα γουρουνια που χρηματοδοτει ο συριζα θα λογοδοτησουν και τα απλυτα των εξαρχειων που προστατευονται απο τον ψυχακια τον Τοσκα. Μακαρι να μην γινουμε μαντεις κακων αλλα ηδη οπως ακουγεται εχει ετοιμο γραμμενο κειμενο ο Τσιπρας ο οποιος Τσιπρας στα αρχιδια του για τους Ελληνες. Σε μια τετοια περιπτωση λαθρομεταναστες συριζα και απλυτα των εξαρχειων θα ειναι ολοι συνυπευθυνοι και θα πρεπει να αντιμετωπιστουν ως δοασιλογοι προδοτες και νενεκοι.Το νου μας ολοι οι Ελληνες και σε εγρηγορση.

    6. Τι έγινε μαλακες άπιστοι; Τώρα το έγραψαν τα Νέα και το πρώτο θέμα. Τώρα ισχύει η ειδηση; Έπρεπε να σφάξει κανέναν όμως για να πειστείτε. Χίος και Μακελειό μόνο οι άλλοι ακολουθούν απλά.

    7. Υπήρχε περίπτωση να φοραει καλοκαιριατικα καμπαρντίνα και να μην του κάνει έλεγχο η αστυνομία???αν δεν πατάει κόσμο με το βαν εγώ δεν το πιστεύω μετά να δούμε τι θα πουν όλοι από τα κόμματα στις οικογένειες των θυμάτων

    8. Ο υπουργός Προστασίας Του ISIS ΑΠΛΆ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΤΟΥ…Μισεί την Ανθρωπότητα που θέλει ΠΡΟΟΔΟ…,όπως άλλωστε και ο φίλος του ο ΚΙμ Γιον Ναζί (στο κοκκινί)

    9. Γκομενος της πετρουλας του κεερφα θα ηταν θα κανουν φαινεται τρενακια αποψε ολοι μαζι

    10. Ο Τοσκας συχναζε στις τουαλλετες του Σταθμου Λαρισης,οταν ηταν στις δοξες της ως ξενοδοχειο ερωτικων συνευρεσεων?
      Να μας πουν οι συνουσιαζομενοι εαν τον γνωριζουν,ΚΥΡΙΩς ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

    11. Που το παράξενο; Πηγαίνετε το βράδυ γύρω στις 7.30 που βράδι να δείτε τι μαζεύεται. Επίσης και το πρωί. Γεμάτος ο προαύλιος χωρίς με λαθρομετανάστες κάθε είδους.

    12. αλαχ σνακ μπαρ !!!

      Μας βγάζουνε κωλοδάχτυλο με το δείκτη του χεριού !!

      αλαχ σνακ μπαρ !!!

      αλαχ σνακ μπαρ !!!

    13. ……..και τρεεεξιμο οι φασιστες…οπου φύγει – φύγει!!!!

      1. Πάλι υπερασπιζεσαι τους γκομενους σου, τους λαθρο;

      2. Μονο οι αντιφες τρεχουν και δεν φτανουν απλυτε.

        1. Ο/Η ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ λέει:

          ……..και τρεεεξιμο οι τουρκοφασιστες αναρχοκομουνιστες…οπου φύγει – φύγει!!!!

      1. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αναρχοκομουνογιδο…Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    14. αλλαχ ακμπαρ στο κ@λο σας πιθηκια γκαμηλοεραστες της ερημου
      κυκλοφορατε στην Αθηνα με τα σωβρακα στο κεφαλι & τις βρωμοκελεμπιες σκατα
      ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΅ΞΥΛΟ & ΑΠΕΛΑΣΗ
      ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΤ…ΑΙΣΧΟΣ

    15. Αυτό είναι το ισλαμ , τι δεν καταλάβατε;
      Ψόφο σε κάθε ισλαμικό φίδι !

    16. Ο Τσιπρας πολυ κουνιστος τωρα τελευταια,το γυρισε full στο Diesel και αυτος.

    17. Συνέβη έξω στα σκαλοπάτια του μουσείου ,όπου η ασφάλεια του Ε.Α.Μ. τον σταμάτησε ,τότε εκείνος έβγαλέ την χατζάρα και φώναζε ,ξέρετε,τα δικά τους κλασικά. Έπειτα κλήθηκε η αστυνομία και η ομάδα Διας τον συνέλαβε. Τώρα τα περι : τον πιάσανε στα εξάρχια, σεσημασμένος- πρεζέμπορας κτλπ είναι για να τα μπαλώσουν ώστε να μην φανεί ως επίθεση στην Ελλάδα.

      1. Ρε μάγκες που είναι το βίντεο να δούμε τί έγινε; Δεν τράβηξε κανείς; Όλοι τρέχανε;

        Ρώτησα κάποιους τύπους και μου είπαν ότι δεν έγινε τίποτα, αλλά με αγριεμένο ύφος σαν να κρύβανε κάτι.

        Αν είναι δυνατόν, αν ξέρετε κανένα βίντεο δημοσιεύεστε το.

        Τυχαία από το βίντεο του Κλεομένη το έμαθα.

        Δώστε σαφή στοιχεία, δεν είναι παίξε γέλασε αυτά τα πράγματα.

    18. ρε πάρτε το χαμπάρι, οι ισλαμιστές δεν ενσωματόνονται είναι φανατικά ζώα…ΞΥΠΝΗΣΤΕ πριν να είναι αργά

    19. Δεν δώσατε ρε φραπεδομαλάκες το υπουργείο ούτε καν σε έναν κώλο στο Το(σκα,Τό)σκα το χαραμίσατε.Φασίστες Ναζί Συριζαίοι,κομμουνιστές όλα τα σκατά είστε που μέχρι και αυτά έχουν πιο αξία από εσάς που τους ψηφίσατε ψοφίμια.Και ύστερα λέτε για τους Πατριώτες της ΧΑ για ναζί και φασισμό, οι μάσκες πέσανε και βγήκατε χειρότεροι και από τις έννοιες αυτών των λέξεων.

    20. Έχω μια απορία…….
      Μέχρι να φτάσει στο Μουσείο δεν είδε κανεις τίποτα στο δρόμο που κυκλοφορούσε;
      Που εκεί τριγύρω όλο και κάποιο μπατσικο είναι! Δια μαγείας μπήκε στο μουσείο;

      1. Αυτοί χαλβαδιάζουν το ξεωλο με τα άσπρα και χωρίς κυλότα που σταλιζει όλη μέρα. Παραδίπλα στήνεται ξανθιά λουγκρα. Ιρανοί και Πάκηδες σουλατσάρεις πέρα δώθε.

    21. φυσικά παράξενο είναι αλλιώς δεν θα τον έπαιρναν χαμπάρι τα χαϊβάνια i φυλακες και οι αστυνομικοί,, αλλα τρελός είμαι ότι θέλω κάνω η άλλη πήγε με γούνα στην μύκονο διάβασα προχτές ,,,χάος το μυαλό του ανθρώπου “γιαυτο” τίποτα δεν είναι παράξενο ότι ακούμε i βλέπουμε

    22. Επίσης δεν τον έπιασαν η διμοιρία των ματ που είναι έξω από το μουσείο στην Πατησίων αλλά ζητάδες που ήρθαν μετά από τηλ στο 100.τα σχολία δικά σας ..

    23. Όχι, δεν ισχύει! Είναι ένα ακόμα ψέμα, τάχαμ να φοβόμαστε τους μουσουλμάνηδες και να πουλάνε οι κιτρινοφυλλάδες φόβο και να αγοράζει η χαζή η Ελληνίδα και να λέει παπαπα που φτάσαμε με δαύτους. Όχι λοιπόν, δεν έγινε κατι τέτοιο… Αυτοί ούτε καν ξέρουν τι είναι οι καπαρντίνες.

    24. Οι ξυπνιτζηδες ας αναρωτηθούν πόσα περιστατικά μας κρύβουν. Την περασμένη βδομάδα έπεσε τζιχάντι με αμάξι πάνω σε περιπολικό στη Θεσσαλονίκη. Το μάθαμε από κάποιο ΜΜΕ;

    25. Στο αρχαιολογικό μουσείο έγινε και είχε σπαθί σαμουράι …

    26. Ανοιγε την καπαρτινα και πεταγοταν το πουλι του σαν σερπατινα.

      1. Χαίρε τόσκα καρατόσκα…

        πάντα ήσουν το καμάρι του πρασινόψυχου βερνίκου!!!!!

    27. Τι δουλεια εχει η αεροπαγιτου με το αρχαιολογικο μουσειο,εεε?? εσενα ρωταω !!

      1. βυζαντινο μουσειο σύντροφε;

    28. Καπαρτίνα στους 35 βαθμούς;;;;
      Πλάκα μας κάνετε; Και μόνο που θα περπάταγε στην Αεροπαγίτου με καπαρτίνα στους 35 βαθμούς και μόνο που θα το έβλεπες από απόσταση, σίγουρα θα σου προκαλούσε κάποια ερωτήματα.
      Εσύ τι λες;;; Είναι έτσι; Εσένα ρωτάω.

      1. Αμα ρωτας εμενα χανεις ..γιατι εγω διαβασα εδω αρθρο (με βιντεακι) δυο ρωσιδες στη μυκονο που φορουσανε γουνες !!!
        Οποτε η καπαρντινα πιο νορμαλ ακουγεται..
        Απλα το στερεοτυπο της καπαρντινας στην Ελλαδα ειναι
        1)αστυνομος σαινης
        2)επιδειξιας κιναιδος
        και οχι λαθροπιθηκος με χατζαρα

    Comments are closed.