ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! “ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΠΑΝΤΑ ΝΑ…” – ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ

    Κοινοποίηση:
    5a4a6fa2417f1

    «Οι Έλληνες [πάντα] θα… νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ» [Surah ΧΧΧ, 1-5] (Φυσικά, με το ισχυρότερο όπλο στον κόσμο: τον πολιτισμό τους! Τα κανόνια σκουριάζουν. Ο πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.)

     

    Λίγοι γνωρίζουν ότι η ιερή λέξη «Κοράνιο» είναι ελληνικότατη και μάλιστα ομηρική*. Προέρχεται από το ιερό ελληνικό ρήμα «κορέω», που σημαίνει σπέρνω -τον Λόγο του Θεού!- και κατ’ επέκταση «σαρώνω». Το ρήμα «κορέω» εκφράζει και την ιερή πράξη της δημιουργίας: όταν ο πατέρας μας «εκόρευσε», δηλαδή έσπειρε τον σπόρο του στην κόρη-μάνα μας και έπλασαν εμάς!
    Σήμερα το ρήμα είναι γνωστό ως: «δια-κορεύω», από το κόρη: δια-κορεύω<κόρη. Δηλαδή η πιο δημιουργική πράξη στον κόσμο! Στο «Κοράνιο» (η λέξη είναι ΔΑΝΕΙΟ των Αράβων, Περσών και Τούρκων από το ελληνικό-ομηρικό: κορέω).

    Το «Κοράνιο» έχει 114 «Κεφάλαια» (η αντίστοιχη «Αραβική» λέξη: «Surah» είναι και αυτή ελληνική, από το «Σειρά»).

    Αλλά και η λέξη «Αλλάχ» είναι από το ελληνικότατο «άλιος», που είναι η πρωτο-ελληνική λέξη ήλιος: Ο πρώτος πρώτος Θεός του πρωτο-Ελληνα Πελασγού ήταν, όχι ο Δίας, όχι ο Κρόνος, αλλά ο Ηλιος! Που χαρίζει το φως και τη ζωή στους Ανθρώπους: άλιος**ήλιος**Ελλάς (=το Φως)**Hellas**(Η=Χ) Αλλάχ…

    Και το όνομα «Μωάμεθ» είναι δάνειο από το ελληνικότατο «μεγάθυμος» = ον με πλούσιο κόσμο ψυχής.

    Καθηγητής Πάντειου Πανεπιστημίου Σταύρος Θεοφανίδης
    (Αποσπάσματα από το Βιβλίο του « Τα Αγγλικά Είναι Ελληνική Διάλεκτος » (English is a Hellenic Dialect)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. και που να δεις τι λεει το ευαγγελιο για τους ελληνες…

    2. Τι δε μας έχουν χτυπήσει; Κι οι Τούρκοι τι είναι που μας χτυπάνε μια ζωή; Δεν είναι μουσουλμάνοι;

    3. Μην ξεγελιέσθε και μην παρασύρεσθε από μπούρδες. Αυτά που λέει ο κύριος καθηγητής είναι αηδίες: καθένας γλωσσολόγος μπορεί να κάνει μια τέτοια βλακώδη ετυμολόγηση ξένων λέξεων και να θεωρήσει ότι προέρχεται από αντίστοιχη ελληνική, της επιλογής του φυσικά. Η λέξη Κοράνι σίγουρα δεν προέρχεται από ελληνική λέξη, είναι αραβικής προέλευσης όπως ήταν και ο Μωάμεθ ο οποίος δεν ηξερε γρι ελληνικά. Επίσης πουθενά στο Κοράνι δεν υπάρχει η φράση αυτή “οι ελληνες πάντα θα νικούν”. Ο Μωάμεθ πήρεμόνο αντίστοιχες περικοπές από το ευαγγέλιο και την μωσαϊκή βίβλο, τα ένωσε και τα έκανε όλα έναν αχταρμά, που να στηρίζουν δήθεν τα δικά του φληναφήματα περί υπεροχής των μωαμεθανών έναντι όλων. Όπως ο Χριστός στη Βίβλο τόνισε ως ώρα δόξας του Θεού όταν Ελληνες ήρθαν να προσκυνήσουν τον Χριστό, το ίδιο έκανε και ο Μωάμεθ λέγοντας ότι είναι (δήθεν) ώρα “δόξας του Θεού” )όπως εννοεί αυτός τον Αλλάχ μοναδικό θεό!) αν Ελληνες γίνουν Μωαμεθανοί, δηλαδή αν ασπαστούν τη βδελυκτή θρησκεία του! Αυτό προφανώς εννοεί ο στίχος της Σούρα που παρερμηνεύει σκόπιμα ο καθηγητής, δεν ξέρω για ποιους λόγους( μάλλον εντυπώσεων!). Ο μουσουλμανισμός είναι θρησκεία μίσους, πολέμων και ΜΗ ανοχής και διακηρύσσει τη σφαγή κάθε “απίστου” που δεν είναι μουσουλμάνος και μάλιστα λέει ότι αυτοί οι “πιστοί” του που σφάζουν απίστους πάνε κατευθείαν στον παράδεισο! Οι φονιάδες-τζιχαντιστές του ΙΣΙΣ, είναι οι πιο ακριβείς φύλακες του Κορανίου, διότι αυτά ακριβώς κηρύττει το Κοράνι: μίσος, σφαγές, προσηλυτισμούς με κάθε εκβιαστικό μέσο και όλα όσα λένε κάποια αφρικανοασιατικά λαθρό στην Ευρώπη περί δήθεν μετριοπαθούς ισλαμισμού είναι στάχτη στα μάτια των χριστιανών-δυτικών λαών, μέσα στους οποίους θέλουν οι ισλαμιστές να αναμιχθούν, ώστε να προσηλυτίζουν ακωλύτως νέους “μαχητές του Ισλάμ”…!
      Είναι δε άκρως λυπηρό ότι ένας Έλληνας καθηγητής συμβάλλει με τις γελοιότητες που λέει, υπέρ της αποδοχής του Ισλάμ και του Κορανίου “ως δήθεν “φιλικών προς τους Ελληνες”. ΨΕΜΜΑΤΑ! Αν δεν μας χτύπησαν- ακόμη!!! -την Ελλάδα δεν είναι για όσους φαιδρούς λόγους προβάλλει ο (μωρός καθηγητής, αλλά γιατί τους είναι χρήσιμη η Ελλάδα ως ανεξέλεγκτη πύλη εισόδου τεράστιου αριθμού λαθρο-ισλαμοπιθήκων στην Ευρώπη αλλά και στην ίδια (την πρώην χριστιανική…. Ελλάδα!), προκειμένου οι προδότες πολιτικοί μας να μην αυστηροποιήσουν μετά από κάποιο κτύπημα τη σχετική νομοθεσία ασύλου κλπκαι να συνεχίζουν να μπαίνουν ανενόχλητοι εδώ όποτε θέλουν… Σε όσες -σοβαρές- χώρες της Ευρώπης πήραν μέτρα εναντίον της ανεξέλεγκτης εισόδου τους και στον έλεγχό τους, σε όλες ανεξαιρέτως προέβησαν σε τρομοκρατικά ισλαμιστικά χτυπήματα: ακριβώς γιατί αυτός είναι ο σκοπός και τα “θέλω” του μυσηρού Κορανίου.

    4. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΚΟΡΑΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ.ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΩΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΙΧΟ..ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΔΑΦΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟ 615 ΜΧ.Ο ΜΩΑΜΕΘ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ ΠΕΡΣΩΝ).ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ,ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΕΣ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

      1. Παπατζα είναι φίλε. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου δείξει κι εμένα που γράφονται αυτά τα παραμύθια υπάρχουν αναριθμητα pdf αρχεία του κορανιού στο διαδίκτυο. Τα διάβασα, συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 30 που γράφει για τους Ελληνες και βρήκα τελείως διαφορετικά γραφόμενα… Ότι να ναι!

    5. ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    6. ακλομα και το κορανι τους εχουν τον χριστο ως προφιτη κι τον σεβετε !!! οι φανατικοι μουσιυλμανοι μισουν καθε αλοθρησκο γιαυτους!! οπως ηταν οι σταυροφοροι του παπισμου !! αυτοι ειναι φανατικοι γιαυτο και ειναι ακρεοι πλανεμενοι και αιμοβοροι !!

        1. Εσύ ρε επιστήμονα το ελληνικό το ερωτηματικό δε το έμαθες στο σχολείο;

    Comments are closed.