ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ: «ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΚΤΟΝΑΣ;»

  Κοινοποίηση:
  masonoi-politikoi

   

  Έβαλαν τα μεγάλα «μέσα» και άρχισαν τον προσηλυτισμό. Σε ελληνικά blog(αλήθεια γιατί οι Μασόνοι δεν έχουν επώνυμα site στην Ελλάδα και κρύβονται πίσω από ανώνυμα blog;), άρχισαν τα γνωστά «παπατζηλίκικα» άρθρα. Ότι τάχα πρέπει να σταματήσουν τα μυστικά λόμπι και τα γνωστά που τους έχουν κάνει να τους σιχαθεί ο κόσμος. Διαβάστε για να καταλάβετε τι κυκλοφορούν τώρα: Το διαβάζουμε από τα http://tektonikadromena.blogspot.gr/

  «Ο κόσμος μαστίζεται από θεωρίες συνωμοσίας, οι Ελευθεροτέκτονες επιμένουν ότι είναι μια σύγχρονη, ανοικτή οργάνωση. Αλλά μπορεί αυτό το ανδροκρατούμενο σώμα να αποτινάξει την μυστικοπαθη εικόνα του και να κερδίσει το δύσπιστο κοινό;

  Σχεδίασαν τις πυραμίδες, απεικονίζονται τη Γαλλική Επανάσταση και κρατούν τη φλόγα ζωντανή για τους Ναΐτες Ιππότες.
  Αυτές είναι μόνο μερικές από τις θεωρίες σχετικά με το έργο των Ελευθεροτεκτόνων. Σήμερα συνδέονται με μυστικές χειραψίες αλλά και την υποτιθέμενη διαφθορά στην αστυνομία και το δικαστικό σώμα. Μαστίζεται λοιπόν από τη διαφθορά και η εικόνα της «μυστικής κοινωνίας». Έτσι λοιπόν οι Ελευθεροτέκτονες έχουν ξεκινήσει ένα αγώνα αποκατάστασης του ονόματός τους.
  Την Παρασκευή, η Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας, η μεγαλύτερη τεκτονική ομάδα στη Βρετανία, δημοσιεύει την πρώτη ανεξάρτητη έκθεση της.
  ¨Το μέλλον του Τεκτονισμού¨, έρευνα από το Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, που στοχεύει να ξεκινήσει μια ¨ανοικτή και διαφανή¨ συζήτηση το 2017με αφορμή τα τριακόσια χρόνια του Τεκτονισμού.
  Ο Nigel Brown, ο Μεγάλος Γραμματέας της Ηνωμένης Μεγάλης Στοάς, λέει ότι είναι ώρα να διώξει τη φήμη απορρήτου. » Είναι απαραίτητο πλέον ανάγκη να φύγουν μακριά από τα μυαλά των ανθρώπων αυτοί οι μύθοι.
  » Για παράδειγμα, αναφέρει ότι δεν υπάρχουν πράγματα όπως μυστικές χειραψίες και επαγγελματική δικτύωση διότι αυτό απαγορεύεται βάσει των Τεκτονικών κανόνων.
  Όμως ακόμη και αυτό αμφισβητείται. Ο Martin Short, ο οποίος έγραψε για τους Τέκτονες το 1989 στο βιβλίο του στο εσωτερικό της Αδελφότητας, λέει ότι η χειραψία είναι πραγματική. «Αν συναντήσετε έναν ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας, θα διαπιστώσετε ξαφνικά αυτό το ξεχωριστό χαιρετισμό με την πίεση του αντίχειρα μεταξύ δεύτερης και τρίτης φάλαγγας των δαχτύλων σας. Ο αντίχειρας αλλάζει θέση και νιώθεις ότι κάποιος σου μεταδίδει ένα ηλεκτρικό σοκ.»
  Η έκθεση ως επί το πλείστον αποφεύγει την διαμάχη, μεταξύ των μελών του Τεκτονισμού και του ευρύ κοινού σχετικά με Τεκτονικά θέματα όπως οι σχέσεις των μελών, το φιλανθρωπικό έργο και η τελετουργία.
  Με 250.000 μέλη στην Αγγλία και την Ουαλία και έξι εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, είναι μια μειοψηφία, έστω και αν συνδέονται με τους μοχλούς της εξουσίας. Ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ, George Washington, και ένας άλλος κορυφαίος αμερικανικός επαναστατικός, ο Benjamin Franklin, ήταν Τέκτονες. Σήμερα, ένα σημαντικό ποσοστό της Βασιλικής οικογένειας είναι μέλη, και ο Δούκας του Κεντ είναι Μέγας Διδάσκαλος της Ηνωμένης Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας.
  Οι Τεκτονικές κανόνες λένε ότι απαιτούν όπως τα μέλη να στηρίζουν ο ένας τον άλλο και να διατηρήσουν εν σιγή μυστικά τους», προκειμένου να μην υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς και φράξιες. Αυτό είναι γνωστό και δεν είναι τίποτα νέο, λέει ο αρθρογράφος εφημερίδας της Observer Nick Cohen…»

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  3 Σχόλια

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΟΡΔΕΛΕΣ,ΠΟΔΙΤΣΕΣ,ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ<ΜΑΣΟΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.

  2. Αγαπητοί, ίσως άθελα σας προβάλετε και δημοσιοποιείτε -θέλω να πιστεύω-λόγω αγνοίας σας, θέματα για τον τεκτονισμό και <> του τεκτονισμού ή μέλη του τεκτονισμού, τα οποία και οι οποίοι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Τεκτονισμό, τον Ελληνικό Τεκτονισμό, τον Παγκόσμιο Τεκτονισμό ή αν θέλετε όπως αρέσκεστε να αναφέρετε, την Ελληνική ή Παγκόσμια ΜΑΣΩΝΙΑ. Δυστυχώς αυτή καθ αυτή την άγνοια εκμεταλλεύονται κάποιοι και είτε από εγωιστική μυθομανία, είτε ως μικρο ή μεγαλοαπατεώνες εκμεταλλεύονται πρόσωπα και καταστάσεις προς ίδιων όφελος, υποδυόμενοι με ελεεινή υποκρισία τους τέκτονες (μασώνους).
   Δεν επεκτείνομαι περισσότερο… ο νοών νοείτω.
   Και για να βάλουμε (για ακόμα μία φορά) τα πράγματα στην θέση τους.
   Ο Ελληνικός Τεκτονισμός (Μασωνία) εκπροσωπείται από τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ Διεθνώς αναγνωρισμένη Τεκτονική Δύναμη η οποία δεν είναι άλλη από την Μεγάλη Στοά Της Ελλάδος (ΜΣΤΕ), μέσα από τους κόλπους της οποίας δημιουργήθηκε η Εθνική Μεγάλη Στοά Της Ελλάδος (ΕΜΣΤΕ) – (έπειτα από σχίσμα που δημιουργήθηκε παλαιότερα) και η οποία δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, αλλά δεν χρειάζεται περεταίρω επέκταση επί τούτου… το επίσημο site της Μεγάλης Στοάς Της Ελλάδος βρίσκεται στην διεύθυνση:
   http://www.grandlodge.gr
   Από εκεί και πέρα… καλό είναι οι αναγνώστες σας αλλά και ο κόσμος γενικότερα να γνωρίζει και να κατανοήσει ότι δεν πρέπει να συγχέει την Μεγάλη Στοά Της Ελλάδος και το επίσημο site Της και τους αυθεντικούς Έλληνες Τέκτονες, με καμία άλλη αυτοαποκαλούμενη <> οργάνωση ή <> site ή <> blog..-

  Leave a Response