ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΤΗ 10ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ… ΚΑΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ImageHandler (1)

    Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 41χρονου που είχε βγάλει στο «κλαρί» την ανήλικη κόρη του στην Κάλυμνο για λίγα ευρώ και του συνταξιούχου που δεν δίσταζε να βιάζει επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια το κορίτσι, από τότε που ήταν στην τρυφερή ηλικία των μόλις 10 χρόνων, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κω.

    kalimnos

    Ο πα-τέρας μαστροπός είναι ο Ελευθέριος Αγγελινάκης του Πανορμίτη και της Καλλιόπης, που γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1976 στην Κάλυμνο. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απλής συνέργειας κατ’ εξακολούθηση σε κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια ασέλγειας σε ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής και της σωματεμπορίας ανηλίκου από ανιόντα εξ αίματος συγγενή κατ’ εξακολούθηση.

    Ο ηλικιωμένος που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά το 14χρονο (σήμερα) κορίτσι συστηματικά επί τέσσερα χρόνια (από τον Οκτώβριο του 2013 έως φέτος τον Αύγουστο) δίνοντάς της ως αμοιβή ελάχιστα χρήματα, είναι ο Ιωάννης Κουλιανός του Πανορμίτη και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1950 στην Κάλυμνο. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού ηλικίας κάτω των 12, 14, και 15 ετών και της κατ’ εξακολούθησης και κατά συνήθεια ασέλγειας σε ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής.
    kalimnos2

    Όσοι γνωρίζουν κάτι για τους κατηγορούμενους, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τις κατά τόπους αστυνομικές υπηρεσίες για να δώσουν πληροφορίες, με εξασφαλισμένη την ανωνυμία τους και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 14χρονη κατέφυγε στην τοπική Αστυνομία συνοδευόμενη από τις δύο αδελφές του πατέρα της και περιέγραψε την κόλαση που ζούσε. Όπως κατέθεσε, όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ο 67χρονος την είχε τραβήξει με το ζόρι σε ένα χωράφι όπου την είχε βιάσει, αφήνοντάς της πέντε ευρώ ως αμοιβή! Η ανήλικη υποστηρίζει ότι διηγήθηκε στον πατέρα της τι είχε συμβεί κι εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι θα «κανόνιζε» τον ηλικιωμένο. Όμως ο 67χρονος εξακολούθησε να τη βιάζει δύο και τρεις φορές την εβδομάδα, δίνοντάς της κάθε φορά 5 ή 10 ευρώ και υποστήριξε ότι ο πατέρας της την παρότρυνε να βρίσκεται μαζί του, ενώ μάλιστα κάποιες φορές τη μάλωνε!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ρε καφροι εδω βιαζουν παιδια κι εσεις κοιταζετε αν ειναι Ελληνες ή αλοδαποι οι δραστες? Ποσο καμενοι εισαστε? Τι στο διαολο κανουν στα μυαλα σας? Τα κτηνη πρεπει να τιμωρουνται αυστηρα οποιας εθνικοτητας κι αν ειναι!

    2. 80% γυφτο-συριζοπασόκια ψηφίζει η κάλυμνος εδώ και 40 χρόνια

    3. Φάτσες κλασσικές γύφτων συριζαβγιτών οι ανώμαλοι !!!!

    4. Καλά, εδώ υπάρχει ένα σοβαρότατο θέμα να συζητηθεί κι εσείς αντ’αυτού, ασχολείστε με τους συριζαίους και τους χρυσαυγίτες … είσαστε όλοι θλιβεροί !!!

      1. Φάτσες κλασσικές γύφτων συριζαβγιτών οι ανώμαλοι !!!!

    5. Τράβα πλυνε το βρωμόστομα σου με πετρέλαιο ρε βρωμόσκυλο που θα μιλήσεις για τους Ελληνες.

    6. Έρχονται οι ξένοι και χαλάνε τον πολιτισμό μας

    7. ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ!!!!!!!!!

    8. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΔΙΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ

    9. ειναι κ αυτοι γνήσιοι απόγονοι του Λεωνδα.του Περικλή του Πλατωνα του κολοκωτρωνη κτλ…αληθεια λεω…πιστέψτε με!!!!!

    10. Έρχονται οι ξένοι και μας χαλάνε τον πολιτισμό μας

    11. 1ον, είναι ενσωματομένος Ρομά ο τυπάκος, αυτούς που τρελαίνεστε για την ένταξή τους.
      2ον, υποστηρίζεις την Θανατική Ποινή σε ΟΛΕΣ τις αντίστοιχες περιπτώστες ;

    12. Ο κόκκινος από πάνω χαίρεται όταν διαβάζει τέτοιες ειδήσεις. Ηδονίζεται, γιατί του βγαίνει η κοσμοθεωρία του : Υπάρχουν κ Έλληνες για πέταμα, άρα μην μιλάς για τα εκατομμύρια Πακιστανών-Αφγανών κτλ. Είναι η καλυτερή του να διαβάζει τέτοια. Αποκτάει νόημα η ζωή του. Αν του πεις όμως αν θα υποστηρίξει την Θανατική Ποινή σε τέτοιες όλες τις αντίστοιχες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, θα σου πει ” Α πα πα”, κ θα σου μιλήσει για ανθρώπινα δικαιώματα. Φοβάται κατά βάθος πως θα χάσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα τους ο Αχμέτ κ Σαντιρ, κ δεν θα μπορούν μετά να κάνουν ελεύθερα τις δουλειές τους στα χοτσποτ.

    13. Εαν ηταν αλλοδαποί οι ανώμαλοι θα ειχε η ανάρτηση 300 σχόλια ….τωρα τα φασιστικά ρατσίδια κανουν μόκο….ουστττ κοπριές!!!

    14. Η στάση προσοχής που εχουν στις φωτο….παραπέμπει σε χρισαβγίτες!!!!!

    15. Κωλόγυφτος είναι ο φάδερ. Είναι που θα τους ενσωματώσει ο Τσίπρας, στον κοινωνικό ιστό….

    16. ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

      1. Μάλλον είσαι σκατοαριστερός μισέλληνας. Μιά φορά να ακουστεί κάτι για κάποιον Έλληνα και αμέσως όλο χαρά να βρίσετε την Ελλάδα και τους έλληνες για να δείξετε ότι οι λαθρό σας είναι καλύτεροι.
        Είστε οι μεγαλύτεροι ρατσιστές και μάλιστα εναντίον της φυλής σας.
        Υπενθυμίζω ότι τέτοιες καταστάσεις ακούμε συχνά για τους βαλκάνιους και μην πούμε για τους μουσουλμάνους που το θέμα το έχουν ξεφτιλίσει. Σε αυτούς γιατί δεν κοροιδεύετε την κληρονομιά τους και το DNA τους; Μάλλον επιδή τον ΠΕΡΝΕΤΕ απο αυτούς αριστερές αδερφές.
        Το 70% των αριστερών είναι αδερφές και ανώμαλοι που νομίζουν ότι το να είσαι ανώμαλος είναι πρόοδος και όχι εκφυλισμός του ανθρώπινου γένους.

      2. Καλημερα συνάδελφε διώκτη των ναζί….καλή δύναμη χαχαχα

    Comments are closed.