ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ! “ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ” ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ! ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ “ΤΑΚΟ”!!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    sillalitirio (1)

    Απίστευτο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από τις συντονιστικές ομάδες για το θέμα της Μακεδονίας. Επειδή στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” έχουμε μάθει να μην μασάμε τα λόγια μας και να ξεβρακώνουμε όποιον ανακαλύπτουμε να κάνει σπέκουλα για πατριωτικά θέματα, πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι να δούμε ποιοι είναι οι διοργανωτές και τι ρόλο βαράνε. Γιατί κάποιοι έχουν καλές, πατριωτικές και αγαθές προθέσεις και κάποιοι άλλοι ΟΧΙ! Γιατί μαζεύτηκε όλη η σάρα και η μάρα και δεν θα τα πάμε και πολύ καλά…
    Ένας γραφικός κύριος ο  Μιχάλης Πατσίκας, εκπρόσωπος του «Θερμαϊκός Ωρα Μηδέν – Ακομμάτιστοι Πολίτες», η παλιά φουρνιά της “Σπίθα” του Μίκη Θεοδωράκη που έκανε κολεγιά με το ΕΠΑΜ του Καζάκη, αλλά ο τελευταίος για κάποιους λόγους αποχώρησε, ο κ. Αλέξης Στεφανόπουλος που μίλησε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η συντονιστική στο “Τιτάνια”, ομογενείς πατριώτες που βοήθησαν με χρήματα και αγαθές προθέσεις, ο κ.Δημήτρης Φιλιππίδης,  αντιπρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Φιλιππίδης μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη και πολύ καλά έκανε γιατί ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του ΠΑΟΚ στηρίζει τον αγώνα για το Μακεδονικό ζήτημα. Το περίεργο βέβαια είναι και αξίζει να σημειωθεί ότι από τη μια ο Ιβάν στηρίζει τον αγώνα και όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια, αλλά από την άλλη οι φυλλάδες που έχει κάνουν προβοκάτσιες. (Δείτε εδώ και εδώ)
    Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλοί ομογενείς έλληνες πατριώτες βοήθησαν και χρηματικά όλη αυτή την προσπάθεια, άλλος με 5 και άλλος με 10.000 ευρώ και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
    ΕΠΙΣΗΣ δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι μεγάλη βοήθεια προσέφερε και ο Σάββας Καλεντερίδης με τις επαφές που έχει με τα ποντιακά σωματεία.
    10_michail_patsikas-630

    Μιχάλης Πατσίκας: στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φιγουράρει μια φωτογραφία σε πάνελ μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη, καθώς έχει υπάρξει ενεργό στέλεχος της ΣΠΙΘΑΣ. Ο Μιχάλης Πατσίκας προέρχεται -μαζί με τον Οθωνα Ιακωβίδη- από την κίνηση των «Ακομμάτιστων Πολιτών Θερμαϊκού». Βέβαια, κάποιοι στον «τοίχο» του στο facebook τον κατηγορούν ότι προωθεί την ατζέντα του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου. Ειδικότερα, διακινήθηκε επιστολή ενός αγρότη που παραιτήθηκε από το συντονιστικό της συγκέντρωσης της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως έγραψε μεταξύ άλλων:

    «1) τα μέλη της συν/κής κ. Οθων Ιακωβίδης και κ. Μιχαήλ Πατσίκας, ενεργούν αυτοβούλως, χωρίς να σέβονται τις αποφάσεις της επιτροπής, συμπεριφέρονται αλαζονικά και το κυριότερο, προσπαθούν να δώσουν πολιτική χροιά στο συλλαλητήριο. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίσαμε την 14/1 σε σύσκεψή μας να μην υπάρχει κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της 21/1, επειδή κρίναμε ότι δεν υπάρχει πολιτικό η άλλο πρόσωπο που να εκφράζει το σύνολο του λαού στη συγκεκριμένη στιγμή. Ενα από τα ονόματα που προτάθηκε, αλλά το απορρίψαμε με ψήφους 6-2 ήταν του κ. Φραγκούλη για τον οποίο οι δυο προαναφερόμενοι κύριοι έδωσαν σκληρή μάχη να τον επιβάλουν.

    2) επίσης την 14/1 συζητήθηκαν και οι οικονομικές ανάγκες της εκδήλωσης. Μ’ έκπληξη, άκουσα από τα δυο προαναφερόμενα μέλη της επιτροπής, φαραωνικά σχέδια, για αερόστατα, 500.000 φέιγ-βολάν, μικροφωνικές εγκαταστάσεις που να καλύπτουν ολόκληρη την έκταση της παραλίας και το κυριότερο… διαβεβαιώσεις ότι όλα έχουν καλυφθεί από χορηγίες αλλά δεν άκουσα κανένα όνομα χορηγού!».

    Μεγάλη ΟΜΩΣ  εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τη συνέντευξη τύπου της συντονιστικής την παρουσίασε ο κ.Αλέξανδρος Στεφανόπουλος. Ποιος είναι αυτός; Αυτός ο άπλυτος αμφιλεγόμενος πως προέκυψε; 
    ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ  ΕΝΑ μικρό απόσπασμα ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ “KALAMI.NET”: 

    “Τον βοηθά οικονομικά, πρώην ΕΣΑτζής επί χούντας, εργολάβος στη Νέα Υόρκη, από Χίο, γνωστός ως ”μπόμπος”, που δηλώνει ”ομογενειακός παράγοντας” και στέλεχος της ”Νέας Δημοκρατίας”.

    Ο της αρπαχτής και λάσπης ”ανταποκριτής” στις ΗΠΑ Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, με την… μηδενική γνώση αγγλικών και το ”φέσωμα” Ομογενών!
    Με προσωπικές επιθέσεις νομίζει ότι μειώνει την δημοσιογραφική ικανότητα-πείρα άλλων.
    ‘Οσους ΔΕΝ μπορεί να αντιμετωπίσει δημοσιογραφικά, λόγω κόμπλεξ, τους βρίζει ή ασχολείται με τα προσωπικά τους.
    Μιά ζωή ψεύτης, εκβιαστής, λασπολόγος και θρασύδειλος
    O θρασύτατος αθίγγανος ”αλητοτουρίστας”, που ζει ημιπαράνομα στις ΗΠΑ, σε βάρος της Ομογένειας, χωρίς άδεια εργασίας-εισόδημα (μόνο με μικροαρπαχτές) και βρίζει χυδαία τους πάντες
    Ο …”μεγάλος δημοσιογράφος”, που αναλαμβάνει ”συμβόλαια λάσπης-εξόντωσης” γιά 50-100 δολάρια και παίρνει ”συνεντεύξεις”, πουλώντας εκδούλευση και παραμυθιάζοντας αφελείς, πάντα με οικονομικό αντάλλαγμα! Ενώ Ομογενείς, ακόμα ”κλαίνε” τα λεφτά τους, γιά χρωστούμενα απλήρωτα -πολλά- ενοίκια.
    Ο μυθομανής-λασπολόγος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, ε
     ίναι ο ίδιος που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και το ψεύτικο έγγραφο περί Ανδρέα Παπανδρέου του δήθεν ”United States Office of Military Cooperation”, ότι δήθεν ο Ανδρέας ζητούσε και του έδωσαν 100 εκατομ. δολ. γιά να φιάξει το…ΠΑΣΟΚ, βεβηλώνοντας έτσι την μνήμη ενός νεκρού (και πρώην πρωθυπουργού), παρουσιάζοντας το ”γεγονός” ως ”συγκλονιστική δημοσιογραφική αποκάλυψη”.
    Ομογενείς, ειδικά στη Νέα Υόρκη, ΠΡΟΣΟΧΗ-φυλαχτείτε:
    Απατεώνας-εκβιαστής, ευρισκόμενος ημιπαράνομα στις ΗΠΑ, που εμφανίζεται ως ”δημοσιογράφος- ανταποκριτής”, έχει βάλει πολλούς ”στο χέρι”…Ο (με εμφανή ψυχολογικά προβλήματα) αθίγγανος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, δεν αντιπροσωπεύει κανένα ενεργό ΜΜΕ της Ελλάδας (να πληρώνεται δηλαδή από αυτό), έχοντας έτσι παραβιάσει την βίζα του, ΔΕΝ έχει άδεια εργασίας στις ΗΠΑ. Ζει μόνο με εκβιασμούς, αρπαχτές, λασπολογίες στο γκέτο Αστόριας. ‘Εχει και ψυχολογικό πρόβλημα, σε βαθμό εμπάθειας με παρανοϊκές ψευδολογίες, με το ”Κ”.
    Συστηματικά κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων, απειλεί, εκβιάζει, τρομοκρατεί και με αυτά ζει αφού δεν έχει άλλο εισόδημα, αλλά διατηρεί ένα ”πρακτορείο λάσπης” στο ιντερνέτ, με μηδαμινή επισκεψιμότητα, που ασχολείται μόνο και αποκλειστικά, με εκβιασμούς, απειλές, προσωπικές επιθέσεις-λάσπες, βρισιές, κατασκευασμένες ”καταγγελίες” και άλλα συναφή. Δεν κάνει δημοσιογραφία, απλά στο όνομά της, διασύρει ανθρώπους χωρίς αποδείξεις, κάνοντας συστηματικά χυδαίες προσωπικές επιθέσεις…
    Ο ”μεγάλος ανταποκριτής” στις ΗΠΑ -και εδώ είναι η ουσία- δεν έχει έστω στοιχειώδη γνώση αγγλικής, γεγονός που δείχνει τα κίνητρα και τον σκοπό της ”αποστολής” του.Ο αλητόβιος μάλιστα, είχε ζητήσει και από Ελληνοεβραίο καθηγητή, γνωστό στη Νέα Υόρκη 200.000 δολ. (από εβραϊκές Οργανώσεις) γιά να φροντίσει ”να σταματήσει ο αντισημητισμός στην Ελλάδα”!!! Μετά, αφού δεν τα πήρε τον…έβριζε (κατά πάγια πολιτική του: ”Δεν μου τα ακουμπάς, σε βαράω” – δηλαδή εκβιασμός ωμός).
    Και από τον εκδότη του ”Κ” είχε ζητήσει ο Α. Στεφανόπουλος 30.000 δολ., καλοκαίρι 2006. ‘Οταν του ζητήθηκαν εγγυήσεις, φυσικά δεν είχε. Μετά, άρχισε τις επιθέσεις και τις λάσπες, ειδικά όταν παράγοντας της Ομογένειας τον κατάγγειλε στις Αρχές, γιά άλλο ζήτημα και ο γελοίος ”ενοχοποίησε” το ”Κ”…
    ΠΩΣ ζει ο ”κύριος”, χωρίς νόμιμη εργασία και νόμιμο εισόδημα, χωρίς κάρτα εργασίας στις ΗΠΑ, γιά 10 χρόνια;”

     

    Αν ξεκινήσουμε να σας παρουσιάσουμε όλα τα έργα του κ.Στεφανόπουλου θα γράφουμε τρεις μέρες. Μια ιδέα την πήρατε όμως.
    ΣΠΙΘΑ και ΕΠΑΜ – ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ – ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ 
    Οι πρώην Σπιθαίοι και οι Επαμίτες μοίρασαν το λόγο του Μίκη Θεοδωράκη στο Σύνταγμα και μάλιστα σε έγχρωμα φέιγ -βολάν.  Εμείς ρωτάμε ποιος πλήρωσε γι΄αυτά; Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει;
    Λοιπόν για να σοβαρευτούμε λίγο, γιατί μάλλον μας έχετε περάσει για ανίδεους, σας λέμε ότι αν τολμήσετε με τον κόπο το δικό μας – συσπειρώσαμε πολλούς ελληνες πατριώτες μέσα από το σάιτ και την εφημερίδα μας – να κάνετε προπαγάνδες και να κατεβείτε με άλλον όνομα καινούριο ως πολιτικό κόμμα για να τσεπώσετε τα 8.000 το μήνα, είστε γελασμένοι. Αν καπηλευτείτε τον ιερό Μακεδονικό αγώνα , για να κατεβείτε στις εκλογές θα σας κόψουμε τα πόδια.
    Σύμφωνα με πηγές του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” αυτό προσπαθούν να κάνουν αυτοί οι “κύριοι”. Εμείς όμως κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Δική τους ήταν και η πρωτοβουλία να καλέσουν τον Φραγκούλη να μιλήσει στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα περιφέρονταν σαν σκιά μέσα στο πλήθος.
    Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
    Πολύ σκοτεινό ρόλο παίζει σε όλη αυτή την ιστορία και ο κ.Στέλιος Καλόγηρος, άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά που τον προετοιμάζει και πάλι ενεργά στο πολιτικό προσκήνιο. Ποιος είναι αυτός ο κύριος;
    sxoliazontas
    Ιδιοκτήτης του σταθμού Smile TV, με πολιτική εκπομπή στο περιφερειακό κανάλι Βεργίνα TV, η οποία αναμεταδίδεται από διάφορα κανάλια στη χώρα.  Nα σημειώσουμε ότι το κανάλι (Smile) βρίσκεται μέσα σε ένα παιδότοπο. Μιλάμε για ένα παλιοκιόσκι.  Αυτές τις μέρες λοιπόν ο κ.Καλόγηρος με τον κ.Μπελογιάννη Νίκο, επίσης κολλητό του Σαμαρά που έχει το “Best Tv” της Καλαμάτας έκαναν χρυσές δουλειές.  Πήρανε εργολαβία όλες τις εκπομπές και κονομήσανε τ΄αντερά τους. Μιλάμε για απίστευτο παρασκήνιο.  Οι κολλητοί του Σαμαρά που έκλεισε την ΕΡΤ.
    Αντωνάκη το νου σου γιατί θα σου έρθει κεραμίδα αυτές τις μέρες. Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” δεν ξεχνάει! Θα την φας πολύ άσχημα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και θα τα πούμε σε διαφορετική βάση.
    Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω δημοσιεύματα:
    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ 
    Δεν ήθελαν με τίποτα τον μητροπολίτη Αμβρόσιο και τον Μεθόδιο από τη Μονή Εσφιγμένου γιατί τους θεωρούν ακροδεξιούς φασίστες Χρυσαυγίτες.  Βέβαια ο Μεθόδιος έκανε ηρωικές προσπάθειες και στο τέλος μίλησε.
    Επίσης δεν ήθελαν τον κ.Κασσιμάτη και την κ.Μπιτάκου που δεν την άφηναν να μιλήσει αλλά δεν τα παράτησε.
    11_gevrgia_mpitakou-630
    Γεωργία Μπιτάκου: και δημοσιογράφος και τηλεοπτική παραγωγός και διοργανώτρια μαχητικών events. Με καταγωγή από τη Μάνη και το Σούλι, η Γεωργία Μπιτάκου έχει δηλώσει πως δημοσιογραφικό της πρότυπο ήταν η Οριάνα Φαλάτσι. Στην πορεία, ωστόσο, «απογοητεύτηκα λίγο με το πώς εφαρμόζεται η δημοσιογραφία στην Ελλάδα και αποστασιοποιήθηκα», αναφέρει σε συνέντευξή της στο vice.com. Στην ίδια συνέντευξη -και σε ερώτηση για τα όνειρά της- μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Ετσι όπως έχουν έρθει πια τα πράγματα, βέβαια, ονειρεύομαι να πολεμήσω για τη χώρα μου με κάποιον τρόπο. Μακριά από μένα εθνικιστικά φρονήματα, ίσα-ίσα με θεωρώ πολίτη του κόσμου. Ωστόσο, βάζω την πατρίδα μου πάνω απ’ όλα και νιώθω αυτή την πικρία και καταδυνάστευση που αισθάνονται οι περισσότεροι Ελληνες και Ελληνίδες. Αυτό εννοώ. Οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε».
    Στην εξέδρα έπεφτε πολύ “ξύλο” χθες! Έκλειναν μικρόφωνα, φώναζαν δεν άφηναν να ακουστούν οι γνήσιες πατριωτικές φωνές μη χαρακτηριστούν ακροδεξιοί και φασίστες.
    Το μόνο που ήθελαν ήταν να μιλήσει ο Μίκης Θεοδωράκης γι αυτό και τον περιέφεραν σαν “μούμια”. Μισούν ότι είναι πατριωτικό . Θέλουν διεθνισμό και τους νεοταξίτες. Άλλωστε και ο Μίκης στο λόγο του ανέφερε ότι ειναι διεθνιστής. Δεν αρέσκονται σε πατριωτικές κορώνες. Επιθυμούν να φτιάξουν τον μεσαίο χώρο με τον μανδύα του πατριωτισμού.
    Εμείς όμως σας προειδοποιούμε. Μην τολμήσετε να καπηλευτείτε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ζήτημα για να φτιάξετε κόμμα και να κατεβείτε στις εκλογές για να τσεπώσετε τα φράγκα γιατί θα μας βρείτε μπροστά σας! Τελεία και παύλα!
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Γι’ αυτούς που κάνουν ακόμα οτι δεν καταλαβαίνουν να πούμε οτι ο Αρμα(κ)γεδδών έχει ξεκινήσει.

    2. Ο/Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων λέει:

      Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 γράφτηκε Ιστορία μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων! Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Έλληνες διαδήλωσαν ειρηνικά και δημοκρατικά, υψώνοντας την φωνή πέρα από κάθε σκοπιμότητα και με ενότητα, αρνούμενοι κάθε υποχώρηση στα ζωτικά εθνικά θέματα και ιδιαίτερα στην εκχώρηση του Ιερού Ονόματος της Μακεδονίας. Το Συλλαλητήριο πέρα από την τεράστια συμμετοχή του κόσμου διεξήχθη σε κλίμα πανηγυρικό, χαράς και νίκης. Όλοι οι ομιλητές και οι παρουσιαστές, με αποκορύφωμα την συμμετοχή και την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κράτησαν τον παλμό και το ενδιαφέρον στα ύψη.

      Δυστυχώς, σε κάθε ιστορική στιγμή του Έθνους μας υπάρχουν εκείνοι, οι οποίοι εξυπηρετώντας τις σκοπιμότητές τους προσπαθούν να καπηλευθούν τον υγιή και πηγαίο πατριωτισμό. Ευτυχώς δεν τα καταφέρνουν.

      Εχθές, στην εξέδρα του συλλαλητηρίου, παρεισέφρησαν διά της βίας και μεθοδευμένα στοιχεία αλλότρια, τα οποία συνοδευόμενα από «μπράβους» εκτόπισαν και προπηλάκισαν τους παρουσιαστές και τους προγραμματισμένους ομιλητές, από την συντονιστική επιτροπή και πήραν για ένα χρονικό διάστημα τα μικρόφωνα. Πρόκειται για την Γεωργία Μπιτάκου και τον αντικανονικό ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους.

      Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων δηλώνουν απερίφραστα και κάθετα την αντίθεσή τους στην απαράδεκτη αυτή πράξη και καταγγέλλουν την βίαιη υφαρπαγή του λόγου, την οποία χαρακτηρίζουμε ως προβοκάτσια με σκοπό το καπέλωμα και τον χαρακτηρισμό του συλλαλητηρίου ως διοργάνωση ακραίων στοιχείων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με το ΑΦΜ της οποίας πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο, επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

      1. Διακριτή εκ των προτέρων… η προσπάθειά κάποιων…! να καπελώσουν το συλλαλητήριο της Αθήνας και να του αποδώσουν χαρακτηριστικά τέτοια, που μετέπειτα θα χρησιμοποιούσαν με την γνωστή πλέων τακτική της λοιδορίας και της απαξίωσης των γεγονότων, αποδίδοντας τα σε ακραίες κοινωνικές ομάδες.
        Επιστρατεύοντας αυτή την φορά όλα τα τσιράκια τους, φανερά πλέον…! και μη φανερά ακόμα…! καταφέρνοντας εν μέρει να νοθεύσουν την οργανωτική επιτροπή, μιας και στη Θεσσαλονίκη πιάστηκαν τελείως απροετοίμαστοι,
        Ο κόσμος όμως, γεμάτος από αγνά συναισθήματα πατριωτισμού και μόνο, δεν παρασύρθηκε όπως θα ήθελαν
        και έκανε μια τεράστια λαοθάλασσα.! Μια θάλασσα που στο τέλος θα ξεπλύνει ότι βρομερό υπάρχει…

        Υ.Γ. Εύγε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων για την ειλικρινή αναφορά των ανωτέρω.

    3. Δεν ειναι κυβερνηση για να πεσει ρε φιλε . Μια συμμορια 300σιων ειναι και αλλαζουν ρολους οταν τους διαταξουν οι κατακτητες .
      Αντε να ξυπναμε σιγα σιγα …

    4. το προβλημα δεν ειναι ο ΜΙΚΗΣ η ο παναγιωτης η ο οποιδηποτε. ΤΟ προβλημα ειναι ΑΝ αυτος ο ΛΑΟΣ,[ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ]ΘΑ επιτρεψει με την ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ να παραχωρηθη η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    5. Εκτρωματα της κ(Υ)νοβουλευτικης Λερναιας Υδρας ειναι και επιτελους ποτε θα καταλαβουν οι ελεηνοελληνες οτι οι εκλογες βοηθουν το κατοχικο ολιγαρχικο καθεστως οποιον και να ψηφισουν οι σκατοκεφαλοι ραγιαδες ;
      Τετοια ΝΕΡΟΥΛΗ διαμαρτυρια δεν εχει ξαναδει ο πλανητης !
      Τελικα καταλαβε κανενας εαν ο κομμουνιστης ( αρα εχθρος της Πατριδος ) μικυ μαους θελει συνθετη ονομασια των εαμοβουλγαρων και του εκτρωματος που ονομαζει η ΝΤΠ κρατος ;
      Παντως τα σκυβαλα που ειχαν βαλει να φωναζουν μαθες συνθηματα οι ξευτιλισμενοι της εξεδρας και των συν αυτων , ηταν ολα τα λεφτα !
      Τελος παντων , μαθετε οτι ποτε μα ποτε οποτε κομμουνιστες πηραν την εξουσια εφυγαν αναιμαχτα . Αλλωστε απο το 74 κυβερνουν τα κομμουνια πισω απο τις κουρτινες και απο το 2015 φανερα .
      Μεχρι να πεθανω θα φωναζω με οση δυναμη εχω οτι ΟΛΟΙ και οι 300 +τον παλιατσο- γλαστρα ανηκουν στην ιδια και αυτην συμμορια που καταστρεψε την Πατριδα μας και προσπαθουν στις μερες μας να βαλουν την ταφοπετρα .
      Και δεν πα να λετε σεις …..

    6. Η Μπιτακου για ένα μεγάλο διάστημα έκανε την εκπομπή με το Δημήτρη Καζάκη στο διαδικτυακό του σταθμό. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα στο ΕΠΑΜ. Πάντως ο Καζάκης “κόπηκε” για να ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ στο συλλαλήτήριο. Όντως ο ρόλος του είναι πολύ ύποπτος. Ούτε σπουδές ούτε βιογραφικό… Είναι όντως Μασόνος; Γιατί λέει ότι ο Χίος είχε πάρει πίσω την καταγγελία!

    7. Ε! ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ 0-5 ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ;;;

    8. Παλια τους λεγανε κομιτατζηδες,τωρα λεγονται κοματατζηδες,τιδεν καταλαβαινεις ραγια.

    9. Αφου θελει να πολεμηση γιατι δεν αρχιζει απο το να κυνηγαει τους λαθρο και τους αραπαδες;;;;
      Πολυ καλη δημοσιογραφος, βεβαια δεν εχω διαβασει ποτε κανενα αρθρο της πουθενα αλλα ας ειναι.
      Και οπως ολες οι δουλειες ετσι και του δημοσιογραφου, ειναι
      οι δημοσιογραφοι με αρχιδια και οι αρχιδια δημοσιογραφοι. Μονο η σειρα των λεξεων αλλαζει.
      Εγω παντως ειδα μεγαλο καπελωμα και στα δυο συλλαλητηρια, και ακομα δεν ξερω ποιος τα οργανωσε και σε τι αποσκοπουν. Δεν ηταν κανα συλλαλητηριο οπως παλια ας πουμε της ΓΣΕΕ και τετοια. Υπαρχει μεγαλη δυναμη κρυμενη απο πισω. Οτι και να λετε δεν πιστευω οτι τοσος κοσμος ακολουθησε αυτη την κυρια με το κομπινεζον που καμαρωνη σαν γυφτικο σκεπαρνι, ουτε τους εκπροσωπους ουτε τους εκπροσωπους καποιων σωματειων ουτε τον γυφτο απο την Νεα Υορκη.
      Ισως ειναι μυστικες υπηρεσιες χωρων που θελουν να πουν στον Τσιπρα, προσεχε γιατι αν δεν κανεις αυτα που σου λεμε, κραμαλλα που σε περιμενη. Ποιος ξερει; Το σιγουρο ειναι οτι ο Ελληνας ειναευκολοπιστος, και γεματος απο “σωτηρες”

    10. ΣΤΕΦΑΝΕ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟ – ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ – ΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ,,

    11. οτι προιον και να συσκευασει και κατασκευασει η μεταπολιτευτικη γαγγραινα…….οι Ελληνες δεν τσιμπανε……..στις εκλογες θα φανε μεγαλη @ουτσα…..

    12. Ο λαος μιλησε με τη παρουσια του. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΕΛΛΑΔΑ. Ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα. Ασ κανει κομμα οποιος θελει χορτασαμε απο σωτηρες προδοτες. Μυαλο εχουμε να το βαλουμε να δουλεψει.. να μην ακουμε κανεναν δηθεν πατριωτη.

    13. Ωραίο φυσικό φαινόμενο η παλίρροια…! ωραιότερο όμως η άμπωτη που ακολουθεί, γιατί αποκαλύπτει πράγματα
      που δεν φαίνονται υπό φυσιολογικές συνθήκες, όπως για παράδειγμα, τι χρώμα μαγιό φοράει ο καθένας μας…
      Και δεν αναφέρομαι στους ανωτέρω.
      Υ.Γ. Γεια σου Στεφανάκο τσίφτη…

      1. Δεν πεφτεις και απ’τα συννεφα . Σε νεοταξιτικη αποικια 200ετων.. ζεις.. (καλο ειναι να ξυπνησουν ,να το καταλαβουν αρκετοι αυτο)παντου πιονια εχει ,δε περιμενες να ειναι ολοι οι τελειοι.. εκει , ηξερες απο πριν οτι θα μιλησει και ο Πατουλης πχ.. ,ειπαμε ας κρατησουμε τα θετικα . Τις ελπιδες.. οπως ελεγε ο Αλεξανδρος… και βλεπουμε…

    14. Για οσους γνωρίζουν τα πραγματα απο τους αγανακτισμένους γνωρίζουν παρα πολυ καλα οτι το τρίπτυχο ΣΠΙΘΑ-ΚΑΖΑΚΗΣ-ΣΥΡΙΖΑ ηταν απο τοτε σε συνεννόηση, δεν ειναι κατι που εγινε τωρα. Οσο για την κ. Μπιτακου κ αυτή είναι του ΕΠΑΜ οπότε ας κρατάμε κ γι αυτήν μικρο καλαθι

    15. Αυτη τη μουνα κατω κατω τη γουσταρουμε πολυ ρε φιλε

    16. Τι έγινε. Έπεσε τελικά η κυβέρνηση από την ορμή του κόσμου;

    17. Μηπως αυτη η Μπιτακου με την κομπινεζον θελει να αναδειχτει με κανενα κομμα,ετσι την κοβω

      1. Και εγώ με το “Μακριά από μένα εθνικιστικά φρονήματα” που ξεστόμισε, είναι σαν να φοβάται να αποδεχθεί αυτό που έκανε, δηλ. να βγεί μπροστάρισα και μα μιλήσει υπέρ της Μακεδονίας και γενικά της Ελλάδας. Όπως και να έχει, εμείς δεν πήγαμε εκεί για κανέναν από τους ομιλητές (παρότι ορισμένοι τα είπανε καλά), πήγαμε για να “λάβουν το μήνυμα” οι προδότες ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να ξεπουλούν την χώρα και να είμαστε άπρακτοι. Τώρα από εκεί και έπειτα, είναι σίγουρο ότι πολλοί θα προσπαθήσουν με διάφορους τρόπους να εκμεταλλευτούν τόσο μεγάλη μάζωξη κόσμου.

    18. Αυτό το νούμερο η Φαλάτσι – Μπιτάκου, τι δουλειά είχε να μιλήσει; Σα να βγήκε από κανένα σκυλάδικο της πάλαι ποτέ εθνικής ήταν. Τι δημοσιογράφος μας λέτε; Ποτέ δεν έχουμε δει κάπου το όνομά της. Και αυτά που είπε… Πολιτική καριέρα θέλει και αυτή… Βρε ουστ όλοι οι σωτήρες. Ας κρατήσουμε μόνο το ξέσπασμα του κόσμου στα θετικά…

      1. Αυτο καταλαβες εσυ.. απο ..το αρθρο και απο τις δηλωσεις της.. και σκεφτηκες απ ολους αυτους .. να σχολιασεις μονο ..οτι αυτη δεν κανει και οτι …ψαχνει πολιτικη καριερα και οτι μοιαζει με τραγουδiστρια απο σκυλαδικο της εθνικης.. ??!! .. Ο αλλος λεει αυτη η μουνα κατω τη γουσταρουμε.. , μεσα στο νοημα του κειμενου κι αυτος … . …Απο τη γλαστρα …στο λιγουρι , αυτη ειναι η αλλη πλευρα της Ελλαδας, και φανταζομαι οτι δεν ηταν ακριβως ετσι αυτοι που ειδα στο Συνταγμα . Τελος παντων… ας κρατησουμε τα θετικα του κοσμου που κατεβηκε.. γιατι θ’αρχισω να κατεβαζω εγω καντηλια….. με τοση βλακεια…. στο τελος…

    19. Ο κοσμος (νομιζω) …κατεβηκε κυριως για την Ελλαδα.. οχι για τους ομιλητες.. , ηταν γνωστο οτι θα μιλησει ο Πατουλης πχ.. ,αλλα αυτο εμενα δε με σταματησε.. ,τι να κανεις.. σ αυτη τη χωρα ζεις.. ολο και ενας μ@λακας θα παιζει εκει . Κραταω τη μεγαλη εικονα… που εδειξε μια αλλη Ελλαδα . Για το λαγο …Σαββιδη… μην αρχισουμε να λεμε οτι να ναι.. ,το γραφει κι εδω.. ”από τη μια ο Ιβάν στηρίζει τον αγώνα και όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια, αλλά από την άλλη οι φυλλάδες που έχει κάνουν προβοκάτσιες” . ….Μπραβο για τη Γεωργια Μπιτακου… δεν τα ξερα αυτα ,απο εδω τα μαθαινω.. και εχει αξια που ειναι γυναικα γιατι τις εχουν κανει γλαστρες γενικα.. . Μπραβο της που θελει να ”πολεμησει” για την Ελλαδα.. με καποιον τροπο .Μπραβο κοπελα μου…(αφου ασχολειται …γιατι να μη γινοταν δημοσιογραφος στο Μakeleio.. πχ .Μια ιδεα.. απλα..) .

    Comments are closed.