Σαββίδη, πληρώνεις το παρακράτος για να αιματοκυλίσει το πατριωτικό συλλαλητήριο; Κρεμάμε στα μανταλάκια το ύποπτο δημοσίευμα του ευρω-πεο-προοδευτικού μεγαλείου του “Έθνους”. ‘Ο,τι και να γράψτε ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ, πάνω από 2 εκατ. Λαού θα έχει το Σύνταγμα

Κοινοποίηση:
1.indd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ  ΔΥΣΒΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ME KΟΣΤΟΣ, ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ.

ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά, καθημερινά, ενίσχυσης της πατριωτικής εκδοτικής προσπάθειας που συνεχώς  φέρνει στο φως και μία νέα αποκάλυψη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ρε βοδι viki εσυ μπερδεύεις το ποδήλατο με την μπάλα και έχεις άποψη για τον παοκ??
    Πούλο ρε ταγάρι!!

    1. Είσαι νέος στα σχόλια του makeleio. Η “Viki”, είναι ένα από τα αποχαυνωμένα trolls του συστήματος που ενώ διαμένει στο υπόγειο των γονειών του, ποζάρει σαν “Χρυσαυγίτης” εδώ στα σχόλια λέγοντας ένω σωρό ψέμματα και προπαγναδα, με την μορφή ανοησίας. Μάλιστα λέγεται ότι είναι τραβέλι. Δεν μας απασχολεί εάν είναι τραβέλι. Άλλωστε κάτι τέτοιο υποδεικνύει ο τρόπος που γράφει για να τρολάρει εδώ στα σχόλια κάθε φορά. Ανγόησέ τον, τον χρόνο σου χάνεις με αυτόν.

      1. Ανωνυμη(ε) γράφω πολλα χρόνια εδώ μέσα και έχω διαβάσει πολλά σχόλια της…πάντα στήριζε την ΧΑ αλλά ήταν υπέρ των ναζι και των δολοφονικών μεθόδων του χιτλερ!!!! Σίγουρα είναι γυναίκα αλλά αποτυχημένη και μάλλον κ @γ@μητη (όπως η ίδια το έχει δηλώσει)που μην έχοντας γκόμενο κ ενδιαφέροντα όλη την μερα είναι εδώ μέσα προσπαθώντας να βρει διέξοδο στην μοναξιά της!!!Εγω απορώ εσυ γιατί ασχολησε μαζί της….μήπως ζηλευεις???

        1. Μην ασχοληστε ρε παιδιά με την Viki….είναι μια αμετανόητη ναζίστρια που τόσα χρόνια εδώ μέσα με τα ηλίθια ρατσιστικά σχόλια της προσπαθεί να εξυψώσει τον χιτλερ και τους ναζι που κατά σφάξανε την Ελλάδα!!!!Για τέτοιο ζώων μιλάμε….εμείς οι αγνοί πατριώτες Χρυσαυγίτες δεν δεχόμαστε τέτοια κακοψυχα όντα που θέλουν να λέγοντε χρυσαυγιτισες…η ΧΑ δεν έχει σχέση με τον ναζισμο και ούτε με την Viki!!!!!

  2. βουντού βουντού…
    βουντού βουντού…
    και μια καρφίτσα μαύρη…
    ρημάξανε τον κ@λο σου
    δέκα χιλιάδες μαύροι
    Προς Βίκυ

  3. Ψαξτε ψαξτε θα μαθαιτε και για την καταγωγη του Σαββιδη,πως και που βρικε τοσα φραγκα ο μαυριδερος τυπος,κατι αναλογο με τον Κοκκαλη,ο μπαμπας οργανωσε το παιδομαζωμα και εστειλε χιλιαδες Ελληνοπουλα στα κολχοζ,για την εξυπηρετηση αυτη οι Ρωσοι κουμμουνιστες τον πληρωσαν καλα,ετσι ηλθε ο γιος Κοκκαλη και αγορασε την μιση Ελλαδα,τα ιδια και ο Σαβιδης,απο βρωμοδουλειες εχει τα φραγκα.
    Ανθελληνες ελεεινοι

  4. Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩ.

  5. ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ+ ΜΜΕ , ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ…
    οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ είναι πάνω 3,500,000 — – (Αλβανοί και άλλες 220 Εθνότητες ).
    ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ…
    ,,, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ………..
    ,,,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Η ΜΟ-ΝΗ ΛΥΣΗ .
    ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ,+ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,,,

  6. Σε μια προηγούμενη ανάρτηση μου σας τα είπα για τον υπάνθρωπο ρωσοπόντικα σαββιδη!!καποια τρολ εδώ μέσα με λέγατε τραβελι κτλ,μάλλον θα είστε ηλίθιοι υπνωτισμένοι παοκσιδες!να ξέρετε ότι είμαι μια πανέξυπνη κουκλάρα χρυσαυγιτισα!ξυπνατε ζώα υπάνθρωπα παοκσιδες!!!

    1. Γυναικα εισαι viki αλλα ποιο άσχημη κ απο τραβέλι χαχαχα

    2. Συμφωνώ μαζι σου για τον ιβαν οτι δλδ το μονο που τον νιαζει ειναι το χρήμα κ τα συμφέροντα του και οτι χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για βιτρίνα ξεπλύματος μαύρου χρήματος!!!Κατα τα αλλα εισαι μια ηλίθια ναζίστρια που λερώνει το ιερό ονομα της χρυσής αυγής!!!Μην την ξαναπιάσεις στο στομα σου….

    3. Όταν γράφεις Viki σχόλια που υμνούν τους ναζι φοράς στο κεφάλι σου και το περιβόητo γερμανικό κράνος(καθήκι)??ααχαχαχαχχα

      1. αχαχαχαχαχα εδω κ πολλα χρονια που την διαβαζω γελάω μαζι της ειναι ηλίθια

  7. Ρωσοπόντικας μεγαλομενοσ με κομμουνιστικά ιδεώδη και καλός γινεται???

  8. Καμία σχέση, αλλά ο Σαββίδης πρέπει να χαράξει ξεκάθαρη γραμμή σε ΕΘΝΟΣ και EPSILON. Από τη μία στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη στηρίζει και το συλλαλητήριο. Είχε πάει στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και είχε καλέσει κόσμο.

    Απλά, φαντάζομαι, θέλει χρόνο να ξεκαθαρίσει η γραμμή σε ΕΘΝΟΣ και EPSILON (για την ώρα κουμάντο κάνει ο Μάρης που έχει συμφωνήσει με τον Τσίπρα να μην τον ακουμπήσει στις στοιχηματικές εταιρίες του και από την άλλη Βρυώνης/Τατιάνα/Ευαγγελάτος)

  9. Γιατι …τι νομιζετε οτι ειναι ο σαββιδης δηλαδη ;
    Δεν ειναι παρακρατος ο ιδιος ;
    Αντε ρε με τις σαβουρες που μαζευτικαν στην παλλαι ομορφη Πατριδα μας .

Comments are closed.