ΩΡΑ 20:31! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ! ΕΚΑΝΑΝ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ – ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ

  Κοινοποίηση:
  simantiko

  Αερολογίες, γενικότητες και γενικά μπουρδολογίες. Έτσι μόνο μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει την.. αυστηρή προειδοποίηση της Ε.Ε προς την ιμπεριαλιστική Τουρκία και τα υποτιθέμενα μέτρα εναντίον της.

  Με μια ανακοίνωση σε θεωρητικό επίπεδο και χωρίς σαφή και συγκεκριμένα μέτρα, η Ε.Ε απλά «χτυπάει» την πλάτη του Ερντογάν την ώρα που το τουρκικό γεωτρύπανο φέρεται να έχει τρυπήσει τον κυπριακό βυθό σε αρκετά μέτρα βάθος.

  Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Άγκυρα πρέπει να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου, και καλεί την Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης να επεξεργαστεί το τι μέτρα θα επιβληθούν σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει.

  Συγκεκριμένα, θα υποβάλει προτάσεις για μέτρα πολιτικής και οικονομικής φύσης, συμπεριλαμβανομένων της προ-ενταξιακής βοήθειας που η Τουρκία λαμβάνει αλλά και της διεξαγωγής διαλόγων υψηλού επιπέδου. Παράλληλα, η ΕΥΕΔ θα εξετάσει στοχευμένα μέτρα που εμπίπτουν στην εξωτερική δράση της Ένωσης.

  «Καταπέλτης» ο Γιοχάνες Χαν

  Ο αρμόδιος για την διεύρυνση Γιοχάνες Χαν τόνισε πως οι ενέργειες της Τουρκίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου την απομακρύνουν περαιτέρω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Μιλώντας μετά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων ο κ. Χαν σημείωσε πως παρατείνεται η de facto αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, που τέθηκε σε ισχύ πέρυσι. Προσέθεσε πως οι κινήσεις της Άγκυρας στην κυπριακή ΑΟΖ διαδραμάτισαν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση των εταίρων.

  Τέτοιες «παράνομες ενέργειες», είπε ο κ. Χαν επηρεάζουν αρνητικά ολόκληρο το εύρος των σχέσεων ανάμεσα στην Ένωση και την Άγκυρα.

  Προσέθεσε πως υπήρξε έκκληση να εξεταστούν τα κατάλληλα μέτρα που ενδέχεται να ληφθούν σε βάθος της Τουρκίας, δίχως καθυστέρηση. Σε αυτά περιλαμβάνονται η διακοπή χρηματοδότησης και η μη πρόσκληση σε διεθνείς συναντήσεις.

  Και του έκανες τη μούρη κρέας, κ. Χαν. Σύντομα, θα αποδειχθεί ότι όλα αυτά είναι χάδια αφού ο Ερντογάν δεν θα υποχωρήσει, ούτε θα ιδρώσιε το αυτί του.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  9 Σχόλια

  1. Ένας λαός που δεν μπορεί να προστατευθεί και δεν έχει το θάρρος να πολεμήσει δεν αξίζει τίποτα ότι και να πάθει θα του αξίζει, η Κύπρος είναι το πιο άθλιο κράτος στον κόσμο παρακαλεί ξένα κράτη να πολεμήσουν για αυτούς μόνο αηδία μου προκαλεί η Κύπρος και οι Κύπριοι.

  2. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΝΩΣΤΗ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ……………

  3. Ο Ερντογάν τους κρατάει όλους στην Ευρώπη και όχι μόνο από τα αρχίδια. Κατάφερε να τους κάνει τους ευρωπαίους δούλους και εξαρτώμενους του μαζέυοντας στην τουρκία όλα τα μεγάλα εργοστάσια της Ευρώπης από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και οικιακών συσκευών και όχι μόνο. Και να ήθελαν οι ευρωπαίοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα κατά της τουρκίας γιατί την άλλη μέρα έχει καταρρεύσει όλη η ευρωπαική οικονομία. Ποια εμπάργκο και ποια οικονομικά μέτρα… Δεν μπορεί να κάνει τίποτα η Ευρώπη πλέον. Εξαρτάται από τον σουλτάνο η οικονομία της. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ηγέτης από τον ερντογάν. Τους έχει κάνει όλους να του αερίζουν τα παπάρια… Μακάρι να είχαμε και εμείς έναν που να του έμοιαζε στο μικρό του δακτυλάκι…. Οι δε ευρωπαίοι δεν έχουν καμία ανάγκη την Ελλάδα. Μας κρατούν στην ΕΕ μόνο και μόνο για να μαζεύουμε εμείς τους λαθραίους…. Είμαστε μόνοι μας και στο έλεος του Θεού γιατί είμαστε ο πιο ηλίθιος λαός του σύμπαντος και ο Θεός επίσης θα μας εγκαταλείψει σε λίγο εντελώς γιατί την ηλιθιότητα δεν την αντέχει ούτε ο Θεός. Να τώρα θα ψηφίσουν τα ζώα νεοέλληνες τον Κούλη τη Φώφη και τον Τσίπρα για να τους σώσει πάλι… Πιο μαλακισμένος λαός δεν υπάρχει.

  4. δηλαδη, εσεις ΦΑΤΜΕ-ΑΙΣΕ προχωριστε με την ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΑΣ, ενοσω ΣΑΣ καταδικαζουμε.

  5. ΔΗΛΑΔΗ, εσεις ΦΑΤΜΕ-ΑΙΣΕ ,συνεχειστε την εισβολη ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ θα σας καταδικαζουμε.

  6. να μπουκάρουν και να φτάσουν στο Ιόνιο ενώ η ΕΕ θα τους απειλεί με εμπάργκο στις ντομάτες και ο Τράμπ θα τους λέει ότι θα το μετανιώσουν………που δεν συνέχισαν μέχρι την Ρώμη και το Λονδίνο.

  Leave a Response