ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ! ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ – ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Χαμός στην πλατεία απ’. Παύλου ΤΩΡΑ. Οι κάτοικοι ζητούν να φύγουν τα ναρκωτικά απ’ τη γειτονιά τους!

    Υλικό του ρεπόρτερ Ν.Τσιαμτσίκα

    Ρατσισμό σε βάρος τους καταγγέλλουν οι κάτοικοι του Mεταξουργειου με πορεία στο δημαρχείο της Αθήνας.

    Στο ΑΤ Ομονοίας κατέληξε η πορεία των κατοίκων. Και ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί τους

    2

    1

    3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ψηφισαν ολοι μπακογιαννη, τι διαμαρτυρονται τωρα?

    2. Πανκιο αναρχοαπλυτε(μπράβο σου, το παραδέχεσαι κιόλας),δεν έχεις δει ποτέ σου δικούς σας με Lonsdale μπλούζες; Πουλα αλλού το παραμύθι σου βρωμιαρη, ε βρωμιαρη.

    3. Ο σύριζα φυσικά εναντίον των κατοίκων και υπέρ των εμπόρων ηρωινης. Τι κάνουν? Καταγγέλλουν την αστυνομία για βία για να γίνει ελαστική και να μπορούν οι κουκουλοφοροι των Εξαρχείων να πουλάνε την ηρωινη σε παιδιά.

    4. τωρα ειναι πολυ αργα ΗΛΙΑ……ακομα και με μια ισχυρη Χ.Α στιν βουλη δεν γινεται τιποτε με σιωνιστικες ελενγχομενες εκλογες……………εχει χαθει το παιχνηδι

    5. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΝ ΜΑΣ ΕΠΡΗΖΑΝ ΟΙ ΡΟΥΒΙΤΣΕΣ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΠΑΙΖΑΝ “ΔΙΩΞΗ”

    6. Ξεμύτισε κι ο Κασιδιάρης με τη μπλούζα Lonsdale και μπουφάν ώστε να φαίνονται μόνο τα γράμματα NSDA που παραπέμπουν στο ναζιστικό κόμμα του Χίτλερ NSDAP….
      Όταν βλέπουμε Londsale – ιδίως με μπουφάν – να έχουμε το νου μας.

      1. Mπα οταν βλεπουμε αναρχικο τσο και λο!!

    7. O ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??
      ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ & ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΝΤΡΟΓΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
      ΗΛΙΑ ΗΛΙΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΙΑ ΚΑΙ Γ@ΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ..ΜΟΝΟ ΕΣΥ
      Τ

    8. Οι κάτοικοι εκτός μιας μειοψηφίας φταίνε.
      Τι ψήφισαν στις Βουλευτικές εκλογές και στις Δημοτικές ?
      Με όλη τη συμπάθεια που έχω για όλους τους ανθρώπους αυτούς, όπως στρώνεις κοιμάσαι !

    9. Τι ψηφισαν οι ραγιαδες και εκει?? Κουλη Αλ666 και Φωφη?? Σκαστε τωρα ραγιαδες

    10. Ρε anorymoys για ποιους πιτσιρικαδες και παπουδες μιλας;;;;;;;;;; Εδω προκειται για αλητες που σπαζουν και ρημαζουν ξενες περιουσιες και εκαψαν τους ανθρωπους στην Μαρφιν!!!!!!!! Πηγαινε να κανεις ενα κρυο ντουζ να συνελθεις και να σκεφτεσαι πριν γραψεις κατι!!!!!!!!!!

    11. το μεταξουργειο για να καθαρισει χρειαζεται στρατιωτικος νομος μονο ετσι θα μπουν ολα σε μια σειρα

    12. Anorymus , τα μυαλά σου και μια λίρα , σαΐνι , αυτοί οι πιτσιρικάδες και οι δήθεν παππούδες των καταλήψεων είναι η ρίζα του κακού , αυτοί περιθάλπουν κατατοπίζουν καλύπτουν παρέχουν καταλυματα και υποστηρίζουν τους ναρκεμπορους και ναρκομανεις , γιατί από αυτούς συντηρούνται και αυτοί εν μέρει….

    13. Θέλετε αστυνόμευση ; Καθαρίστε μερικούς ναρκεμπορους με μια σφαίρα στο κεφάλι , και θα δείτε . Όλη η αστυνομία εκεί θα βρίσκεται μετά … τι ; Δεν έχετε ελεύθερους σκοπευτές; Να βρείτε , οργανωθείτε , έτσι σκατα που τα κάνατε ψηφίζοντας αυτούς που έλεγαν ότι θα σας πατάξουν .

    14. Χα …! ο Βαρβιτσιώτη ξέρει πολύ καλά ότι για να αγοράσεις περιουσία δίνοντας ψίχουλα , πρέπει πρώτα να υποβαθμίσεις απόλυτα την περιοχή . Πως θα γίνει αυτό ..;
      Μα φυσικά μετατρέποντας την περιοχή σε πιάτσα ναρκωτικών και εγκληματικότητας σε σημείο να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι ιδιοκτήτες.
      Και τότε στέλνει τους δικηγόρους να αγοράσουν . Απλά πράγματα . Εφαρμόζεται εδώ και εκατονταετίες σε όλη την εβρ-οπη. Πως νομίζεις ρε anexartisia ότι απέκτησε η οικογένεια του περιουσία;;;;;;; Δουλεύοντας; Πφφφφφφ

    15. Μην ενοχλείτε το Χρυσοχοίδη για τέτοια σοβαρά εγκλήματα.
      Τώρα ασχολείται να ξεβρακώνει πιτσιρικάδες στα Εξάρχεια και να μπαγλαρώνει παππούδες από τις καταλήψεις.

    16. Εκει γεννηθηκα & πριν 15 χρονια με αναγκασαν & φιλοι μου να φυγω απο εκει εξ αιτιας των ναρκωτικων.Η οικογενεια Βαρβιτσιωτη εχει συγγενεις με ιδιοκτησιες εκει.Τι λεει για τη ζοφερη αυτη κατασταση;

    17. Οι άχρηστοι κυβερνώντες απλά μετέφεραν το πρόβλημα παρακάτω.

    18. οι κόκκινοι κάτοικοι πρέπει να σφάζονται. 97,1% τόξο, τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής, τίποτα δεν είναι τζάμπα, καμία μ@λ@κί@ δεν μένει απλήρωτη.

    Comments are closed.