ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. “ΓΟΝΑΤΙΣΕ” ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ “ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ”. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    apokalipsi

     Για να κερδίσεις τον διαγωνισμό στην τηλεόραση, απαιτούνται “θυσίες”.

    Η νικήτρια του διάσημου παιχνιδιού, τις “υπέστη”. Η ηθική, η αξιοπρέπεια, η προσωπικότητα, πάει περίπατο. Αυτά τα πρότυπα προβάλλει το κανάλι των δήθεν πατριωτών; Ψευτο-Πατριώτες που εκχυδαΐζουν και καταρρακώνουν προσωπικότητες. 

    Άμοιρες ευθυνών, δεν είναι και οι συμμετέχουσες.

    Ουσιαστικά μια τηλεοπτική εκπόρνευση αισχίστου είδους που θα έπρεπε να είχε κοπεί από την τηλεόραση άπαξ και δια παντός, διαφθείροντας ήθη και προσωπικότητες.

    Ναι, μιλάμε για την περιώνυμη ελληνική τηλεόραση. 

    Ένα νεαρό κορίτσι σκύβει και “ικανοποιεί” μέλος κριτικής επιτροπής για να κερδίσει την πρωτιά και μια σπουδαία καριέρα σε διαγωνισμό ομορφιάς στην τηλεόραση. Μια θέση στον ήλιο κερδίζεται με κάθε τίμημα. Αυτή την κοινωνία θέλουμε;

    Εάν θέλουμε αυτήν, εμείς πάμε πάσο. Εάν όχι, κλείστε την τηλεόραση. Όμως, βλέπουμε ότι τέτοιου είδους ριάλιτυ, κάνουν νούμερα. Άρα, το γουστάρετε. Λουστείτε το λοιπόν.

    Το πρωί όλοι, όλες με ονοματεπώνυμο. Στον στημένο διαγωνισμό που για να πάρεις την πρώτη θέση, χρειάζεται να έχεις γερά δόντια. Γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    57 Σχόλια

    1. Βασικά για να επιβιώσεις εκεί μέσα (σχετικό αυτό) πρεπει να εχεις βαθιά λαρυγγια και πολλές βαθιες τρύπες ….Δεν είναι τυχαίες “οι κοπέλες” άλλωστε που επιλέγονται….Εγώ δεν την θέλω αυτή την κοινωνία πάντως….άλλοιμονο σε αυτή τη χώρα που βγάζει πολλα μαλάκια….Δυστυχώς ενα τσούρμο ανθελληνική,αλλοδαπα σκουπίδια με τους τιτλους των εκπομπών βαζωντας το όνομα της Ελλάδας μπροστά καταστρέφουν το κύρος μιας χώρας (για τον λαο δεν θα μιλήσω διότι βλέπω οτι τα γουσταρει τα σαδομαζοχιστικα και ανώμαλα)…Όσο για την συγκεκριμένη “κοπελα” εαν δεν είναι κάνα τρανσέξουαλ σαν Αρμενισσα που είναι το Αρμενική βιζιτα της ταιριάζει απόλυτα.

    2. Ειρήνη Καζαριαν αρμενισσα η τύπισσα που ανακουφίζει τον καράφλα…όποιος κατάλαβε καταλαβε

    3. Οι iron maiden φταινε που ηρθαν στην Ελλαδα και ατιμασαν τον τιμιο σταυρο …στην κολλαση ολες, αυτη ειναι η κοινωνια μας

    4. Μαγκες το βίντεο κάποιος να το βρει να τους κάψουμε

    5. Η πίπα ανήκει στα ποτα η στα τροφιμα; θα της τα πάρει καλά η εφορία.

    6. Μεγαλο το παιιχνιδι των υποκλοπων απο εταιρειες παροχης ιντερνετ κατασκοπευτικα παιχνιδια σε social media facebook email κυβερνησεις αστυνομους μασονια βασιλιαδες πολιτικοι σιωνιστες επιχειρηματιες media κλπ….τα σκατα και ο βοθρος που κυβερναει τους ανθρωπους ειναι τεραστιος που ουτε φανταζονται οι απλοι ανθρωποι μιλαμε για οχετο με σκατα……η επανασταση των ανθρωπων για να παρουν τον ελεγχο των ζωων τους ειναι επιβεβλημενη αναγκη…..

    7. Κι αν Πάρη 50 Χιλ ευρώ τρυπήστε μου την μύτη ,σε εκπομπές ακόμα περιμένουν έως και χρόνια να πάρουν κερδισμένο έστω και χιλιάρικο όπως της Πάνια….μα πού βρήκατε το βίντεο ; Κάμερα η έπαιζε τρίτο πρόσωπο; Εφήμερες χειμερες το μέλλον των παιδιών μας…..

    8. Δεν το λέω για να ελαφρύνω την φάση αλλά που να ξέρατε και οι άλλες τι έχουν κάνει εκτός όταν βγήκαν

    9. Που να δεις οι αλλες τι κανουν με το που βγηκαν απο το παιχνιδι

    10. πρέπει να γραφτεί στο ρεκόρ Γκίνες……είναι η ακριβότερη πίπα του κόσμου …..50.000 ευρωπουλάκια

    11. Οποιος θελει να μαθει την πραγματικη αληθεια που παει πολυ μακρια οσο δεν φανταζεται κανεις….μεγαλος ο βοθρος με τα σκατα που φτανει στην αλλη ακρη του Ατλαντικου μεχρι μπροστα σε ποδια βασιλιαδων …για πολυ ψαγμενους …thewebtv.gr

    12. Ότι δεν αγοράζεται με χρήμα αγοράζετε με πολύυυυυυυυυυυυυ χρήμα κάθε μέρα πάρτι με άλλη ξυπνάτε ρεεεεεε παλιά έπρεπε να παντρευτείς για να Γ@@@@@Σ σήμερα είναι τζάμπα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχα α α αχαχαχαχαχαχαχαχα

    13. την εφημεριδα την βρηκα επιτελους…… τρομαξα να την βρω δυο περιπετρα μου δωσαν ακυρο….,.εξαντληθηκαν μιλαμε.Αρε τζουλια στα βηματα σου η νεολαια!!!!!Τωρα θελω και το βιντεο!!!!

    14. Αν είχαν μυαλό μοντέλες θα γίνονταν ; αυτά επικρατούν εκεί τα ξέρουμε όλοι τα έχουμε ακούσει , και αυτές τα ήθελε ο κώλος τους αν δεν ήταν ήδη πουτάνες δεν θα έπαιρναν πίπες με αντάλλαγμα !
      Γ.Τ.Π είναι και αυτές που συμμετέχουν και οι κριτές και κυρίως αυτές που το βλέπουν .
      Survivor,Μόδες και μαλακίες για τους παραπλήγες ηλίθιους πουσταράδες και παλιόκοτες που κάθονται και τα βλέπουν !!!!

      1. Γτ πιπες μόνο οι μοντελες παίρνουν? Σε άλλες δουλειές….δεν τσιμπουκωνουν τ αφεντικά δλδ? Σε εταιρείες, σε καφετέριες, καθαριστριες, γυναίκες για το σπίτι, περίπτερα, σε αρτοπωλεια ακόμη τσιμπουκωνουν γυναίκες υπάλληλοι τα αφεντικά για πενταροδεκαρες! Μη κοροιδευομαστε κ μεταξύ μας τώρα! Πουτανα είναι αυτή πουτανες ειν κι οι άλλες όμως! Ο πατέρας της να τη χαίρεται…..

    15. που ειναι το βιντεο ρε στεφανε?
      αντε βαλτο επιτελους!

    16. το ευχαριστο ειναι οτι καμια απο τις τρεις φιναλιστ δεν ηταν ελληνιδα (ηταν ποιο δυσκολες στο να πιπωσουν κοσμο)κ εμεινε μια αρμενισα μια ρουμανα κ μια μαυρη…..δηλαδη οι ποιο προθυμες μπηκαν στην τριαδα…τελικα η αρμενισα με διαφορα 25 ποντων που εχωσε στο στομα της πηρε τα 50 χιλιαρικα….
      ακριβες η πιπες ρε πουστη σημερα στην ελλαδα των μνημονιων…
      χιο θελω φοτοσοπ τη κοπελα με τον αξιο κ τεραστιο γκουσγκουνη να πεσει γελιο…σε αυτα ειστε μανουλες εκει στο μακελειο…!!!με την ατακα που βαζει το π…τσο του στο καλοριφερ κ ρωταει η γκομενα τι κανεις εκει???κ απαντα ο γκουσγκουνης,,,,” ζεστενω το πρωινο σου….”
      υγ
      το παραπανω σχολιο ειναι χιουμοριστικο κ δεν θελει να θιξει την τιμη κ την υποληψη ανθρωπων…

    17. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΡΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.

    18. Όταν τον βάζεις στο @@!νι γεννιέται παιδί όταν τον βάζεις στο στόμα τι γεννιέται;;;

    19. ανεβασε το βιντεο χρονιαρες μερες μας εχεις στη διαιτα
      οι αλλοι κριτες τι εκαναν;
      στρωμενη παρτουζα και πηγαν στον εσπερινο;

    20. Έχει χαθεί το τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια!Από τη στιγμή που συνεβει αυτο χάθηκε το παιχνίδι!Μια λύση υπάρχει τώρα !Μόνο 1-2 κόμματα μπορουνε να αναβιώσουν αυτό το τρίπτυχο.Η νέα δημοκρατία.Ίσως και η ΧΑ . Όσους με βρίζουν και με αντιγράφουν εδώ μέσα πόσος με ενδιαφέρει.Οι αξίες μου και τα πιστεύω μου είναι καθαρα και μπορώ να κοιταχτω στο καθρέφτη το πρωί.Δε με ενδιαφερει τι λένε οι άλλοι και αυτοί που με τρολαρουν να είναι καλά επίσης!δε κρατάω κακια Γιατί νιώθω αγάπη για όλο το κόσμο.Δεν εβλαψα κανενανα ποτέ.Αραιά και που βάζω και άλλα nickname απλά για να μην με αντιγράφουν.Φιλικά. Αντίο.

      1. Δεν υπαρχει απολυτως κανεις.Ολα τα κομματα απο το ΚΚΕ μεχρι την Χα ειναι εξαπτερυγα της μασωνιας.Η μονη ελπιδα που εχουμε(οχι μονο εμεις) εξ ‘ουρανου παρεμβαση που θα ερθει αυτο ειναι και το μονο σιγουρο

      2. Σε επισκέφθη ο σατανάς εις τον ύπνο σου και λέγεις τέτοια πραματα;;; Εδεμονισθης από το πνευμαν του διαβολου εξού και το ψευδονυμον που εχρησιμοποιεις;;;Πάνε στον πνευμετικον σου πατέρα δια εξομολογησιν και ίσως και εξορκισμον.

    21. Καλά πουτανακι είναι και αυτά. Οι άλλες οι αργοσχολες που τα βλεπουνε;

    22. ευκολο και γρηγορο χρημα….
      ευκολη και γρηγορη ανελιξη…..
      ευκολα και γρηγορα αναγνωρισιμη….
      ευκολα και γρηγορα στα 4!
      αυτη ειναι η κοινωνια μας! αυτα θελουμε και αυτα μας αξιζουν! αυτα τα προτυπα εχουν οι κοπελιτσες!
      γιατι εκπλησσομαστε?

    23. θελω και γω να γινω μελος κριτικης επιτροπης

    24. Θεός φυλάξει! Έχουν ξεφύγει τελείως οι γυναικες.Όλοι οι πατριώτες ψάχνουμε καλή αγνή κοπέλα που να είναι παρθένα γιατι έτσι κανεις μόνο πατριωτική δυνατή οικογένεια με πολλά αγόρια που μπορουνε να βοηθάνε την οικογένεια . Αυτη τη τακτικη χρησημοποιοουνε και οι λαθρο για αυτο πληθαινουν σα κουνελια.Μια φορα είχα γνωρίσει μια που ήταν παρθένα αλλά από πισω μπαιναν τρένα !Και μύριζε!Γι αυτό παατριωτες να μυριζεται τον πωπουλη πρώτα είναι σωτηριο.Υπάρχουν καλές κοπέλες αλλά θέλει προξενεία και να έχεις και μερικά γιδοπρόβατα η χωράφια .Επίσης αυτό που έχω παρατήρηση είναι ότι αυτές που είναι νέα δημοκρατία είναι πιο καλές κοπέλες.οι ΚΚΕ δε ξυριζπυν τα πόδια και οι πασοκες.Μόνο με νεοδημοκρατισα θα έκανα κάτι και ας με έπειθε να ψηφίσω Κυριάκο Μητσοτάκη φέτος.

      1. Ο Βικτωρ Ουγκω ελεγε”Για τα λαθη των γυναικων φταινε παντα οι αντρες”.

    25. ….ονειρευομαι μια μερα που ολους αυτους τους καναλαρχες….και οχι μονο…. θα τους λιωνουν ερπηστριες!!

    26. Γιατι απορείτε ρε νούμερα; οι μενεγάκες κλπ πως μπηκαν στην tv?

    27. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΥΤ…ΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΩΣΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΘΕ ΑΜΥΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ ΤΑ ΑΡ…ΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΑΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ(?) ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΩΔΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΕΚΛΥΣΗ ΗΘΩΝ? ΝΟΜΙΖΩ ΝΑΙ!
      ανωνυμος

      02|01|2019 στις 02:00

      Καμια κοπελα από οικογενεια δεν θα το εκανε αυτό,μονο οι προστυχες και βρωμερες,που δυστυχως είναι πολλες
      Αλλα κι εσεις ιο δημοσιογραφοι που τα ξερετε, καλο θα είναι τέτοιες βρωμες να μην τις διαφημίζετε,αλλα κάθε μερα τις λιβανίζετε,η ταδε εκανε αυτό,η δεινα το άλλο κλπ.Ολες από τοσο χαμιλα ξεκινησαν και εκαναν καριερα στα μπουρδελοκαναλα.

    28. Είμαστε Έλληνες και ορθόδοξοι για διαβάστε τα Σόδομα γιατί καταστραφεί καν….? Αν σας αρέσει αυτή η κατάντια που πάνε να περάσουν σκεφτείτε τα παιδιά σας τις γυναίκες σας τις μανάδες σας τις αδελφές σας που θα φτάνουν σε αυτό το σημείο η θα αναγκάζονται να το κάνουν για μια δουλειά η μία διευκολύνσει…..δεν είναι απαραίτητο να είναι για μοντέλο …..και σε μια απλή δουλειά….αυτό θέλουν να εξευτελίσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και εικόνα που είναι φτιαγμένη κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» σύμφωνα με την Ορθόδοξη Ανθρωπολογία….μην τους κάνουμε την χάρη λοιπών να κρατήσουμε την ανθρώπια μας δεν είμαστε ζώα ..

    29. Τη δουλεια τους κανουν τα κοριτσα στο Greece’s Next Top Vizita.Απο το πουλι του κριτη θα ξεκινησουν και θα συνεχισουν στο πουλι του Αραβα και του μεγαλοεπιχειρηματια γερομπαμπαλη το καλοκαιρι στη Μυκονο.Το τι κανουν αυτες καθολου δεν με πειραζει.Ειτε στο πεζοδρομιο της Συγγρου,ειτε στα “σπιτια” της Φυλης,ειτε στα καναλια,η πορνεια ειναι ενα και το αυτο.Και ξερουν πολυ καλα οι περισσοτερες που πανε και γιατι πανε.Ελαχιστες ειναι τοσο αθωες τη σημερον ημεραν ωστε να πιστευουν οτι πανε για φορεματα και πασαρελα μονο.Αυτο που με πειραζει ειναι οτι αυτες τις βιζιτοεκπομπες τις βλεπουν μικρα παιδια,μικρα κοριτσακια που στο μικρο του μυαλουδακι καρφωνεται η ιδεα οτι “γινε μοντελο να σε ζηλευουν ολες και να σε θαυμαζουν ολοι και να εχεις χρημα και δοξα”.

    30. Θα σπασει ρεκορ μηνυματων σημερα…. θα γελασει πολυ κοσμος…..θελω μπουγατσα με τυρι…

    31. Ελα Αλεξηηηη next top εγκαινια για το μετρο της Θεσσαλονικης εχει?χαχαχαχχαχαχ….θελω κακαο με μπουγατσα με τυρι….οχι αλλες πιτες….

    32. Ο πρωτος διδαξας ειναι ο πρωθυπουργος σας…που εσεις το ψηφησατε….οι ρολοι ιδιοι ειναι στην κονωνια και στην πολιτικη σας….αντε τον αλλο μηνα παλι εγκαινια θα κανει στο μετρο της Θεσσαλονικης χαχαχαχαχ

    33. Ενταξει ρε παιδια δεν εκανε και κατι κακο η κοπελα..η πρωτη ειναι η τελευταια….δεν ειναι δα και παρανομο η πιτα….εδω αλλες και αλλες κανουν σε πρωθυπουργους σε υπουργους σε βουλευταδες και παιρνουν και αξιωματα και τις εχουμε στο σβερκο σαν κατσικες……

    34. Οι κανουν την δουλεια τους .,.,.
      Τα κουτορνιθια που συμμετεχουν ,αλλα και ενδιδουν σε τετοιες προτασεις σε αυτου του ειδους τις σκουπιδοεκπομπες τι ρολο βαρανε ?

    35. ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ κλπ. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ , ΘΑ ΠΡΟΣΚΗΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΣΠΟΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ . ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ .

      1. Και ποιο το κακό ρε φίλε; Αν η άλλη είναι πουτανάκι δικό της πρόβλημα. Όλοι έχουν την τιμή τους.

    36. Μπράβο στο μακελειό που τα λέει έξω απ τα δοντια πατριωτικά και καμία φορά βάζει και δόντι αν και πονάει.Πάρτε εφημερίδα να αποκτήσετε γνώσεις.

    37. Πώς και δεν βούηξαν…οι εκπομπές με αυτή την είδηση

      Μάλλον είναι νωρίς …
      Απο αύριο θα πάρουν μπρός

    38. Καμια κοπελα από οικογενεια δεν θα το εκανε αυτό,μονο οι προστυχες και βρωμερες,που δυστυχως είναι πολλες
      Αλλα κι εσεις ιο δημοσιογραφοι που τα ξερετε, καλο θα είναι τέτοιες βρωμες να μην τις διαφημίζετε,αλλα κάθε μερα τις λιβανίζετε,η ταδε εκανε αυτό,η δεινα το άλλο κλπ.Ολες από τοσο χαμιλα ξεκινησαν και εκαναν καριερα στα μπουρδελοκαναλα.

    39. Καλές δουλειές μακελειό! Ποδαρικό με πίπες πρωτοχρονιάτικο… Τι κάνουν οι άνθρωποι για να πουλήσουν… Ρε που πάμε ρε…

    40. Κανετε λαθος! Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν κανει να βαζεις δοντι! Θα ξενερωσει!

    Comments are closed.