ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ! “ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ”, ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    Κοινοποίηση:
    Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (Α) και η βουλευτής της ΝΔ Νίκης Κεραμέως (Δ) παρίστανται στην Ολομέλεια της Βουλής στη μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Νέο καθεστώς στήριξης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης - Διατάξεις για το νομικό και λειτουργικό διαχωρισμό των κλάδων προμήθειας και διανομής στην αγορά του φυσικού αερίου και άλλες διατάξεις», Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016. Στο νομοσχέδιο έχει προστεθεί ως τροπολογία η κατασκευή του Μουσουλμανικού τεμένους στον Ελαιώνα, στην Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

    Περιθωριακούς και φασίστες χαρακτήρισε όσους τον αποδοκίμασαν στην περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

     

    Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1, ως γνήσιος κομμουνιστής ο Νίκος Παππάς αναθεμάτισε όσους δεν συμφωνούν μαζί του. Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν κατά τη διήμερη περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ συνάντησα σε αυτή τη διήμερη περιοδεία ανθρώπους που, με τις θέσεις που είχαν για το Μακεδονικό, καθίσαμε και συζητήσαμε και μαζί για το πώς θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε πολιτικές που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών. Και στη Βέροια είχαμε και τις περιοδείες μας, και τις συγκεντρώσεις μας. Οι ακρότητες οι οποίες συμβαίνουν αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του πληθυσμού, για να μην πω περιθωριακό», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

    «Χθες, έξω από τη συγκέντρωση ήταν 20-30 άτομα που φώναζαν το σύνθημα “Αλήτες, προδότες πολιτικοί”. Αυτό είναι ένα φασιστικό σύνθημα και θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν και την πρακτική των αντισυγκεντρώσεων και αυτό το σύνθημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, και πρόσθεσε: «Η ομιλία μας έγινε κανονικά, ταξίδεψα αυθημερόν για να συμμετέχω στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή και χθες κάναμε μια πολύ καλή εκδήλωση στη Βέροια».

    Συνεχίζοντας το ανθελληνικό παραλήρημα είπε αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών: «Ο κόσμος, πρώτον, έχει καταλάβει ότι η Συμφωνία δείχνει μια νέα δυναμική στο τι συμβαίνει στη χώρα συνολικά για τη γειτονιά της. Το δεύτερο που έχει καταλάβει ο κόσμος αφορά το ποιες πολιτικές δυνάμεις λένε την αλήθεια και ποιες υποκρίνονται. Διότι, η κατάσταση αυτή τη στιγμή σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει ως εξής: ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν είπε ψέματα, ούτε προεκλογικά έκρυψε τη θέση του, κύρωσε τη Συμφωνία των Πρεσπών με την κυβερνητική πλειοψηφία την οποία σχημάτισε. Από την άλλη, έχουμε κόμματα απολύτως απολιτικά, τα οποία λένε ότι η Συμφωνία θα πρέπει να ακυρωθεί και κατατάσσονται στο ακραίο δεξιό φάσμα και έχουμε και την αξιωματική αντιπολίτευση η οποία έχει επιδοθεί σε μια άσκηση πατριδοκαπιλείας πρώτου μεγέθους και αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος.

    Απαντώντας στο αν οι διαμαρτυρίες είναι υποκινούμενες, ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι «η δύναμη της άκρας Δεξιάς δε βρίσκεται στη δυνατότητά της να κινητοποιεί 20 νοματαίους, αλλά στην ανοχή που της δίνουν τα κομμάτια του πολιτικού συστήματος που την εντάσσουν στο δημοκρατικό τόξο και στο ότι η παρουσία τέτοιων ακραίων στοιχείων εργαλειοποιείται από τον υπόκοσμο της μιντιακής διαπλοκής. Εκεί βρίσκεται δυστυχώς αυτό που τους νομιμοποιεί και στον δημόσιο διάλογο. Θα περίμενε κανείς μια καταδίκη και αποστασιοποίηση από τέτοιου είδους φαινόμενα την οποία δεν την έχουμε δει».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ρε αγεωγραφητε δημογραφε…Στο Λυκιο Πελαγος ανηκει το Καστελοριζο….Που το βρηκες το Αιγαιο??

    2. ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΧΩΝΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    3. Ο λαός ξεχνά τι σημαίνει φαριστερά…

    4. ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΣΚΟΝΤΩΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ … ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ … ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ … ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΜΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΣ ΣΒΗΝΕΙ.

    5. ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΠΙΤΣΑΣ ΣΤΙΝ ΚΑΙΣΣΑΡΙΑΝΗ ΑΛΛΑ ΤΥΛΙΧΤΗΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ………………. ΑΠΟ ΠΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ…..ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……………ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ….ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ……

    6. Otan erthei i ora …. tha einai apo tous protous pou … tha parakalaei na ton kremasoun ellinarades apo tin makedonia. To shoini tha einei apo ta skopia. Ena pragma mporei na ton sosei … na stamatisi na troei klouvia avga …se ligo meta tin oloklirotiki ptohevsi tis ellados arage pou tha kriftei o anthellinas

    7. Ο νεοέλληνικος λαός έχει δεκαετίες που είναι χωρισμένος δεν περίμενε τον Τσίπρα ,καταρχάς ηπαρχει εμφυλιος βορρά νότου,ηπαρχει εμφυλιος για το ποδόσφαιρο,για τα κόμματα,για για για για, ο νεοέλληνας στην πλειοψηφία πλην ορισμένων ατόμων και της οικογένειας του ,δεν γουστάρει κανέναν άλλο,όταν σαν λαός και σαν μονάδες έχεις την ιδέα ότι είμαι καλύτερος από όλους από εκεί καταλαβαίνεις που βρίσκετε το όλο πρόβλημα.

      1. Ο/Η Η Μακεδονία κείται μακράν... όπως και η Κύπρος σύντροφοι ραγιάδες... λέει:

        Είμεθα έθνος ανάδελφον…

    8. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ , ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ .

    9. Λοιπόν,για να τελειώνουν τα μέμματα και οι κοροϊδίες!!!!

      Κυρίες και κύριοι της Βόρειας Ελλάδας μας.
      Τα ελληνομηδενιστικά σκουπίδια ξέρετε πότε και που θα κάνουν τις συγκεντρώσεις τους.,ένα το κρατούμενο.
      Εσείς λοιπόν,οι Βορειοελλαδίτες,που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είστε ένα ποσοστό πολυ πολύ τσιγκούνικα γ’υρω στο 95%,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ..ΟΛΟΙ..ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ!!!
      Να φωνάξετε,να δείξετε μαζικά την ΟΡΓΗ και τον ΘΥΜΟ ΣΑΣ!
      Δεν σας έδωσαν το παράδειγμα τα παιδιά και τα εγγονια σας που είχαν βγει ΜΟΝΟΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ????
      Τα εγκαταλείψατε τότε στο έλεος του κάθε ελληνομηδενιστη να τα λέει “φασιστάκια” και “χρυσαυγιτάκια”.
      ΒΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!!ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ…

      ΒΓΕΙΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!

      ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΟΡΡΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ????

      ΤΟ “Αλήτες Προδότες Πολιτικοί” ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ..ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…

      ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΣΑΣ!!!!!ΜΑΖΙΚΑ!!!!!!

      Σας ΠΟΥΛΗΣΑΝ στους ΣΚΟΡΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ!!!!

      1. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ….ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΟΠΠΟΤΕ…………………………………………………

    10. Έχει δίκιο ο Γιώργος όλη η Βέροια είναι 50/100 άτομα???που είναι οι υπόλοιποι? Διαμαρτυρία από τον καναπέ γι’αυτό βγαίνει και τα λέει ο κάθε παπάς αντί να μην τον αφήσουν να πατήσει σε κάθε πόλη της Μακεδονίας!!!!!!!

      1. Οι υπόλοιποι είναι ψηφοφόροι τσυριζα,Κούλη,μπατσοκ,ΚΚΕ ,από τον πρώτο χρόνο ωμε τα μνημόνια έπρεπε να χύνετε αίμα κάθε μέρα όλοι να ήταν έξω,στα παπαρια τους εδώ,όταν θα ξυπνησουν θα είναι πολύ αργά ,και πότε θα ξυπνήσουν?όταν πάει ο δικαστικός επιμελητής με την αστυνομία και τους πετάξει έξω από τα σπιτια

      2. Στα συλλαλητήρια 50-100 ήταν ρε βλάκα; Και τι έγινε που ήταν χιλιάδες; Μόνο όταν ξαπλώσουν τους προδότες στο έδαφος θα καταλάβουν ότι τελείωσαν τα αστεία.

    11. Νομίζω ότι οφείλετε μία συγνώμη και στους διανομείς πίτσας.

    12. πραγματι εχει δικιο, οσο στις διαμαρτυριες θα συμμετεχουν 20-30 ατομα θα τους ονομαζουν οπως θελουν. Που ειναι οι υπολοιποι βεροιωτες; 30 ατομα νοιαζονται για τη μακεδονια; Τοτε εχει δικιο ο καθε Παππας να τους γραφει στ αχαμνα του.Και οσο οι διαμαρτυριες θα ειναι συνθηματα και φωνες θα τους γραφει ο καθε αριστερος στα παπαρια του και να γελαει, αμα πεσει ενα χερι μπερντακι ομως να δειτε πως θα τους κοπουν τα γελια..

      1. 😀😀😀😀😀😀😀Συμφωνω και επαυξάνω. Επρεπε όλος ο νόμος να ειναι εκει εξω και να φωνάζει. Αλλα παλι, αν το καλοσκεφτείς την Ελλαδα παντα την έσωζαν οι λιγοι, οι τρελοί, οπως έλεγαν και τον Παύλο Μελα.

    13. Καλά έκανε όμως που πήρε χρήματα από τα τσοντοκάναλα που το έπαιζαν κάποιοι και λειτουργούσαν τσάμπα. Εξαργύρωναν τα χρωστούμενα με χρόνους παρουσίασης. Έτσι αναδείχθηκε ο μπουμπούκος και κάθε μ@λ@κ@ς πολιτικός. Στην πλάτη του Έλληνα. Όσο για τις Πρέσπες, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, δεν το αμφισβητεί κανένας. Για να είσαι Μακεδόνας ΠΡΕΠΕΙ να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ.

    14. στα α……..α μας αν μας λενε φασιστες καμαρι μας παντως προδοτες της χωρας δεν ειμαστε εσεις εκει στην πλατεια που εχετε την γιαφκα σας

    15. Αυτο που εχει καταλάβει ο κοςμος ειναι το ποσο τεράστιοι προδοτες ειστε. Διαπράξατε ιςως την μεγαλύτερη και χειροτερη προδοςια στην χιλιόχρονη ιστορία της Ελλαδος, αλλα ιςως και ολοκλήρου του κόσμου. Δεν νομιζω να υπήρξε ποτε προδοςια τέτοιου μεγέθους πουθενα στον κοσμο. Οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν μια Θέα, την Νέμεσις, η οποία ειναι πολυ πολυ αυστηρή με τους προδοτες. Ευχομαι, παρακαλάω και ελπιζω να σας ανταμείψει και εσάς οπως σας αξίζει.

      1. θα έρθει η ώρα και θα είναι αργά όταν το καταλάβουν, όπως πάντα αργά αλλά σταθερά

        1. Ο λαός ξεχνά τι σημαίνει αριστερά…

        2. Εγω δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράμα. Είναι κοινο πλέον το τι θέλουν, και το εχουνε είδη πετύχει
          οι προδότες κουμουνιστές, να διαιρέσουν και να εξοντώσουν τη Ελλάδα και τους Έλληνες !
          Αυτό το κατόρθωσαν με την βοήθεια του λαού.
          Αυτό που μου κάνει την περιέργεια είναι το εξής. ΟΛΛΟΙ βλέπουν που πρόκειται να καταλήξει αυτή η ιστορία. τα κουμουνια θα εξαλείψουν την χωρα! Γιατί τους αφήνεται?
          Δεν υπάρχουν σε ολλη την Ελλάδα δεκαπέντε κομάντος να μπουν στην βουλη και να τους
          στήσουν ολλους στον τοίχο? Τι περιμένετε πλέον…

          1. Μπες εσύ σύντροφε μπροστά και θα ακολουθήσουν χιλιάδες…

    Comments are closed.