ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 300 “ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ” ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΠΟ ΣΤΑΡ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    image898[5957]

    Η ροή των αποτελεσμάτων ήταν πιο γρήγορη από κάθε άλλη φορά σε αυτές τις εκλογές και μάλιστα από πολύ νωρίς είχαμε και τους σταυρούς των υποψηφίων βουλευτών.

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών η ΝΔ εκλέγει 158 βουλευτές, ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 86 βουλευτές, το ΚΙΝΑΛ εκλέγει 22 βουλευτές το ΚΚΕ 15, η Ελληνική Λύση εκλέγει 10 βουλευτές και το ΜέΡΑ25 εκλέγει 9 βουλευτές. Ο τρόπος να δείτε τους βουλευτές που εκλέγονται είναι απλός. Επιλέξτε περιφέρεια και κάντε κλικ πάνω στο κουμπί υποψήφιοι. Με πιο έντονα γράμματα είναι οι βουλευτές που εκλέγονται.

    Δείτε αναλυτικά εδώ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. SKETO MPOURDELO – ME AUTOUS POU MPENOUN STIN VOULI THA SOSETE TON TOPO RE ELLINARADES. BARWOMEN, ACTORS, NEWSMEN – ASS KISSERS— PLAKA MAS KANETE.

    2. μΟΥ ΑΡΚΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΤ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΦΥΡΕ.ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΙΘΙΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΥΣΑΥΓΗΣ ΟΥΓΚ!!!!

    3. Ο/Η ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ......... λέει:

      ΤΟ ΟΡΝΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ΄΄, Ή ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΄΄ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ΄΄ ΤΟ ΟΡΝΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ…………………………. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΛΗ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΡΙΨΙΜΑΤΑ………………..

    4. Καλυτερα να βλεπω βυζάκια και κωλαρακια στην βουλη παρα τους μισάνθρωπους φονιαδες νεοναζί Στα 4 ειστε απ το 1974 ααα μην ξεχασω εμαθα ότι ο Βελοπουλος θα σας δωσει δωρεαν αλοιφες για τα πονεμενα κωλαρακια σας περαστικα ναζιδια!!!!

      1. Αν ο Βελόπουλος και ο Μητσοτάκης ήταν αληθινοί πατριώτες, δεν θα χαίρονταν τόσο πολύ που έμεινε εκτός βουλής ένα πατριωτικό κόμμα. Χαίρονται όμως, γιατί στην πραγματικότητα είναι σφουγγοκολάριοι του συστήματος και τους ενοχλεί κάθε γνήσια εθνικιστική φωνή.
        Έχεις δίκαιο για το 1974. Αλλά πρόσεξε μήπως κάποτε επαναληφθεί το 1967 και τότε βρεθείς εσύ, όχι στα τέσσερα, αλλά κρεμασμένος ανάποδα και με ένα παλούκι στον απαυτόν σου…

    5. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η … ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ? , ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΕ !!

    6. Εψαξα ολα τα site και δεν γραφει κανένα πόση ηταν η αποχή! Εν τω μεταξύ για πρωτη φορά τα εκλογικά αποτελέσματα βγηκαν και πιο γρηγορα απο άλλες φορες! Μεσα σε δυο ωρες ειχαν μετρήσει το 100% των ψηφων και μοιρασαν και τις εδρες, στον καθεναν αυτο που του ειχαν υποσχεθει και θα κανει και κυβερνηση κιολας ο κουλης. Και πρόλαβαν κιολας και ηρθαν και οι συγχαρητηριες επιστολες απο τον παιτ κλπ. μεσα σε λιγες ωρες! Καλά, δεν κοιμηθηκε κανεις τους χτες βράδυ; Ολη νυχτα.. μέτραγαν; Αυπνος θα παει ο κουλης να ορκιστει στη βουλη που προσκυνησε ο… γυμνος λοατκι;
      .
      Πότε πρόλαβαν και μετρησαν τους ψηφους;
      Πώς τους εστειλαν στο υπουργειο εσωτερικων; με sms?
      Πότε?
      Μόνοι τους τα βγαζουν τα αποτελεσματα και απλά τα ανακοινώνουν απο την τηλεόραση. Ειιναι δυνατον να εχουν ψηφισει τον βαρυφακη και να μην μπει η ΧΑ που τόσος κόσμος δηλωνε επωνυμα πως θα την ψηφιζε, ενω δεν διαβασα, ουτε γνωρισα ουτε εναν που θα ψηφιζε τον βαρηφάκη!
      Ποιός θα κατσει να ξαναμετρήσει τις ψοφους για να πιστοποιησει την γνησιότητα των ψηφων, αφου σημερα κιολας θα φτιαξουν δική τους κυβερνηση και θα βαλουν δικους τους στα υπουργεια??
      .
      Ζουμε το χείριστο ειδος ολιγαρχιιας και πλουτοκρατιας. Ο κουλης δεν βγηκε κυβερνηση και κανεις αλλος, όμως θελουν να συνεχισουν αυτοι να εξουσιαζουν. Η καθε ξενη χωρα εβαλε απο ενα δικο της κομμα μεσα στη βουλη (γερμανιια-αμερικη-ρωσια-εβρεοι- κινεζοι).
      Οι Αληθινοι Έλληνες ΟΥΤΕ ΕΝΑ!
      .
      Δεν αναγνωριζω καμια κυβερνηση απο αυτους ως νόμιμα εκλεγμενη απο τον Ελληνικό λαο. Ειναι στημενες κυριολεκτικα και.. μεταφορικα. Με το κακό να σας μπει!

    7. Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ….. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΕΣΤΕ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ………………………….

    8. Μέσα και η Νόνη Δούνια! Αυτό θα πει να σκέπτεσαι πολιτικά…
      Μπράβο μ@λ@κα ψηφοφόρε! Έκανες το χρέος σου προς την πατρίδα. Άφησες απέξω τη χρυσή αυγή, αλλά τώρα θα έχεις να βλέπεις βυζάκια και κώλους… Ουστ κοπρόσκυλα!

      1. Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΑΥΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ (ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΞΗ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΗΜΑΓΩΓΩΝ (βλ. σημερα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΡΕΜΩΝ ΓΙΑ ΦΑΛΑΚΡΑ, “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” κα)

      2. Εδώ παρατηρείται το φαινόμενο στη Θεσσαλονίκη να βγαίνουν νοτοπούλου, ζουράρις, καστανίδης …. μυαλό δε βάζουνε … τι να πω …..

    Comments are closed.