ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ 80 «ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  Κοινοποίηση:
  1

  Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν διάφορες φήμες για το κατά πόσο ο Ζόραν Ζαεφ εξασφάλισε την υποστήριξη των βουλευτών που χρειάζεται από το αντιπολιτευόμενο κόμμα VMRO-DMPNE προκειμένου να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή.

  Ο Ζόραν Ζαεφ χρειάζεται πλειοψηφία 2/3 προκειμένου να περάσει η Συμφωνία και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν σκοπιανά ΜΜΕ την έχει εξασφαλίσει. Η Σερβική τηλεόραση επικαλούμενη το αλβανόφωνο κανάλι AlSAT-M, μετέδωσε ότι 11 βουλευτές του αντιπολιτευόμενου VMRO-DMPNE είναι έτοιμοι να στηρίξουν την αλλαγή του ονόματος της γειτονικής χώρας. Πάντως, το VMRO το διέψευσε.

  «Δεν υπάρχει περίπτωση οποιοσδήποτε βουλευτής μας να ψηφίσει αντίθετα στη λαϊκή βούληση, όπως αυτή εκφράστηκε στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του VMRO. Και πρόσθεσε: «Η θέση του VMRO απέναντι στη συμφωνία με την Ελλάδα δεν άλλαξε, και είναι καθαρή. Οι βουλευτές ξεκάθαρα δήλωσαν πως θα σεβαστούν την λαϊκή βούληση».

  Τις προηγούμενες ημέρες, το φιλοκυβερνητικό Telma είχε μεταδώσει ότι οι βουλευτές που θα στηρίξουν την συμφωνία είναι έξι.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΤΗΝ «ΜΑΪΜΟΥΔΟΝΙΑ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

  2. Θα παρει και 3 @@ απο ‘μενα να τους κανει 83! Αι στο διαολο σκοπιανη νυφιτσα,»μαλακεδονα»

  Leave a Response