ΖΟΥΡΛΑΘΗΚΕ O ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ Ή ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 30 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΒΙΝΤΕΟ!

    Κοινοποίηση:
    tselentis-ant1-1-1280x720

    Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, αποκάλυψε πως θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν πολύ μεγάλο σεισμό στην Αθήνα, έως και 6 Ρίχτερ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «Καλοκαίρι μαζί».

    Συγκεκριμένα, ο Άκης Τσελέντης τόνισε: «Έχουμε ένα θηρίο κοντά μας. Τις Αλκυονίδες. Κάποια στιγμή αυτές θα γρυλίσουν και τότε αλίμονό μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι», ενώ παράλληλα έκανε λόγο για σεισμό 30 φορές μεγαλύτερο από τον τελευταίο στη Μαγούλα, της τάξεως των 6 Ρίχτερ. «Λένε όλοι ότι η Αθήνα άντεξε. Δεν άντεξε. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ο σεισμός ήταν 6 Ρίχτερ. Δηλαδή 30 φορές μεγαλύτερος», σημείωσε.

    Τέλος, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας), τον Ευθύμιο Λέκκα, λέγοντας ότι κακώς είναι ο πρόεδρος του Οργανισμού, καθώς δεν μπορεί να ηγείται ένας γεωλόγος ενός τέτοιου φορέα.

    Το βίντεο με όσα δήλωσε ο Άκης Τσελέντης:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Πολυ μεγαλοι επιστιμονες ! Μετα τον σεισμο δεν ξερουν ποση ισχυ ειχε ,αλλα ο ενας αλλα ο αλλος….

    2. ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΧΕ 10 ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ Κο ΤΣΕΛΕΝΤΗ.ΑΠΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ

    3. Συμφωνω με Τσελεντη. Χρονια τον τον ακουω. Ξερει τι λεει…

    4. Το άσχημο είναι ότι ο Τσελεντης ξέρει τι λέει. Τον πολεμάνε οι υπόλοιποι από τότε που στήριξε τήν μέθοδο πρόβλεψης ΒΑΝ και όχι μόνον γιά αυτό. Τούς εκθέτει μέ τό γάντι γιά τήν ανεπάρκεια τους.

    5. Τσελέντη τι έγιναν οι κεραίες πρόβλεψης σεισμών? Ο Βαρώτσος που είναι? γιατί σιωπά? Οι κεραίες του ΒΑΝ τι έγιναν? Μήπως ήταν μόνο για να πάρουμε τα φράγκα? Τις επιδοτήσεις? Έτσι λειτουργούμε στο Ελλάντα. Τι πρέπει να πούμε για να σβήσουν αυτά?

    6. Παντοτε τον ακουγα τον Αντριανο Τσελεντανο , ακομη και σημερα στην εποχη του τιποτα , αλλα δεν με κανει να γελω ο Τσελεντης διοτι γνωριζω οτι ο αρχαιος πολιτισμος των ΕΛΛΗΝΩΝ κτιστικε με βαση τις οδηγιες του Εγκελαδου και του Ποσειδωνα !!! Τι δεν καταλαβαινεις πτυχιουχε σημερινε ?

    7. Σεισμολόγοι! Σίγουρο επάγγελμα! Μετά το σεισμό σε λένε “έγινε σεισμός”!!!

    Comments are closed.