ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ: ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ BBC-ΕΕΕ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ!!!

Κοινοποίηση:
etsi.jpg ok

Ποια είναι η κ. Μαργαρώνη από την Κύπρο και με ποιον είναι παντρεμένη; Γιατί γράφει τώρα που “το Τσιπρά” έδωσε το όνομα της Μακεδονίας για μειονότητα και Μακεδονική γλώσσα;…

Η κ. Μαργαρώνη είναι από την Κύπρο και είναι παντρεμένη με τον κύριο Don Guttenplan, έναν Εβραίο και μεγαλοσυντάκτη… και άραγε αν η κυρία Μαργαρώνη είναι παντρεμένη με έναν Εβραίο η ίδια τι να ναι άραγε; Να μαντέψουμε τι ακριβώς είναι ή γνωρίζουμε ήδη τι καρυδιάς καρύδι είναι η κυρία Μαργαρώνη που γράφει στο BBC και σε άλλα μεγαλό-κανάλια χειραγώγησης για “Μακεδονική” μειονότητα μετά την υπογραφή των Πρεσπών;;; Ενώ η συνέντευξη είχε γίνει το καλοκαίρι!

Γνωρίστε τον σύζυγο της Μαργαρώνη κύριο Don Guttenplan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο βιογραφικό του κυρίου στο wikepedia αναφέρονται τα εξής:

g.jpg2.jpg ok

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Οι Ιουδαίοι είναι ένας προοδευτικός λαός. Είναι και περιούσιοι.

  2. 2012

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Το Λονδίνο αναγνώρισε την «Μακεδονική» γλώσσα!

    http://grizosgatos.blogspot.com/2012/05/blog-post_8466.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FoCRMd+%28%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%82+%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82%29

    2012

    ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!!

    http://enwtheite.blogspot.com/2012/01/blog-post_7933.html

  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Η ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ ΜΟΥ ΘΥΜΊΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΊΜΕΝΑΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΊΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ (ΛΕΥΚΩΣΊΑ) ΚΑΝΈΝΑ ΕΞΟΔΟΥΧΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΎΣΑΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ. ΉΤΑΝ ΌΜΩΣ ΟΡΙΣΜΈΝΕΣ (ΚΑΛΗ ΩΡΑ) ΠΟΥ ΔΕ ΤΗΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΟΎΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΈΝΟΙ.

  4. κλασσικη ΑΓΑΜΗΤΗ ΤΑΓΑΡΟΓΚΟΜΕΝΑ που πηγε στα ΞΕΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΡΑ….δυστυχως υπαρχουν πολλες σαν αυτην…

    1. Ενώ εσυ μουλε έμεινες στα ενδότερα και έγινες μπατήρακι ε;

  5. Το Ελληνίδα, στο αφαιρούν οι Έλληνες, σιχαμενη, δεν έχεις το δικαίωμα, να αποκαλεισαι Ελληνίδα, θα σηκωθούν από τους τάφους οι Ελληνίδες της Πίνδου, να σε πλακώσουν στις σφαλιάρες πουλημενη των εβραιοσιωνιστων Ευρωπαίων Πατρώνων σου…..

  6. Μαθε πρωτα ποιες ειναι οι Σημιτικες φυλες οι Ιαφεθικες φυλες και οι Χαμιτικες φυλες και μετα μιλα

  7. ΟΠΩΣ ΤΟΠΑΜΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΤΗ,ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ,ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…ΣΑ ΘΥΛΗΚΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΜΠΑΖΟ..ΑΝ ΒΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ..ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΥ!

  8. Ειχε παρει την συνεντευξη πριν την υπογραφη. Το ξερανε. Μονο ο χοντρος Καμενος δεν ηξερε. Θα τον παρει ο διαολος και αυτον.

  9. Η μοίρα των ανττισημιτών είναι δυο μέτρα κάτω από τη γη.

  10. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ Η ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ.

Comments are closed.