ΕΓΙΝΑΝ “ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ” ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ – ΓΟΥΡΛΩΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ “ΕΠΑΙΖΑΝ” ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ – Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ…ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    aythexo ok

    Πράγματα και θάματα… έγιναν στην Φλόριντα κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ για την συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τους ομογενείς μας στην Φλόριντα εκεί όπου υπάρχει η πιο δυναμική Ελληνική πόλη στις ΗΠΑ ίσως και σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Κατά την διάρκεια της συζήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τέθηκε η πιο σημαντική ερώτηση που δέχτηκε ο πρωθυπουργός μας κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ.

    Κι όμως κανένα ελληνικό κανάλι και Μέσο Ενημέρωσης δεν έπαιξε αυτό το στιγμιότυπο, αρκέστηκαν μόνο να δείξουν μερικά πλάνα δευτερολέπτων και να μας “τρομπάρουν” με τους σφουγγαράδες που έχτισαν στην κυριολεξία το Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα όπως και να μας υπενθυμίζουν ότι πριν 100 χρόνια είχε επισκεφθεί την πόλη και ο Ελευθέριος Βενιζέλος…

    Το σημαντικότερο όμως το “έθαψαν”!

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός στριμώχτηκε άγρια όταν τέθηκε από ορισμένους ομογενείς μας το θέμα ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών! (δείτε την ερώτηση στο βίντεο που ακολουθεί από το 14:30 και μετά). Ο Μητσοτάκης με το άκουσμα και μόνο του θέματος, σοβάρεψε ενώ έδειχνε αμήχανος παίζοντας με τα δάχτυλα του την ώρα που στο πρόσωπο του σχηματίστηκε το γνωστό βλέμμα με τα μάτια που γουρλώνουν…

    Όταν ήρθε η ώρα να απαντήσει (το επίμαχο σημείο στο βίντεο που ακολουθεί στο 22:20) ο Κυριάκος άρχισε να μιλάει για το brandname με το σήμα Μακεδονία για τα προϊόντα μας ενώ πριν ολοκληρώσει την απάντηση του είπε το αμίμητο… “το μεγάλο μας πρόβλημα δεν είναι τα Σκόπια και ο βόρειος γείτονας μας, αλλά η Τουρκία”, με ορισμένους μπρούκληδες ψευτοπατριώτες να συμφωνούν!

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Τι προβλημα υπαρχει.
      Ετσι οπως πηραν φορα να τα λυνουνε ,
      οπως λυσανε το Σκοπιανο θα λυσουν και το προβλημα με τους Τουρκους .
      Τα δινουν ολα και τελειωνουνε.
      Αυτη ειναι η μοναδικη λυση που ξερουν .
      Τι ηθελε να μας πει ο Μητσοτακης ,οτι σκοτιστηκε ιδιαιτερα με το Τουρκικο.
      Βασικο ειναι να μηνει πρωθυπουργος ,να περνει πρωθυπουργικο μισθο ,
      να ξεπουλαει ,οτι εχει απομεινει απο την Ελλαδα ,
      και να τα οικομαει αυτος και τα σογια του με τις δικες τους ΜΚΟ απο το λαθρομεταναστευτικο.
      Να αφηνει τους λαθρο ελευθερους να ριμαζουν την περιουσια των Ελληνων,ακομη ασκοντας βια ,μαχαιρονωντας και σκοτονωντας τους Ελληνες.
      Να απαγορευει ομως τους Ελληνες να υπερσπιστουν οχι μονον την περιουσια τους αλλα ακομη και τη ζωη τους ,ουτε οπλα ,ουτε ξυλα επιτρεποντε.
      Ενα μενει για να μην δυσκολευοντε στο κλεψιμο οι λαθρο , που σιγουρα το θελει ο Μητσοτακης
      και το εφαρμωζει εμπρακτως
      αν και δεν τολμαει να το εκφρασει με λογια ,μηπως και ξυπνησουν και ξεσηκωθουν οι ραγιαδες,
      να ανοιξουμε τις πορτες μας και να τους πουμε οριστε περαστε μεσα και κατακλεψτε μας ,αρκει να μην παμε φυλακη υπερασιζομενοι την περιουσια μας.
      Διοτι το να υπερασπιζομαστε την περιουσια μας και τη ζωη μας ειναι ρατσιστικο.
      Τι θα κανει αν οι λαθρο αρπαξουν απο την ξαδερφη του με τις ΜΚΟ την περιουσια που εφτιαξε απο τους λαθρο.
      Εμεις πρεπει να ανοιγουμε την πορτα μας για να κατακλεβουν οι λαθρο για να τα οικονομαει η ξαδερφη του με τη ΜΚΟ και ο Μητσοτακης ,ολο του το σοι και οι παρατρεχαμενοι τους.
      Τα κλεψημαιηκα των λαθρο πρεπει να τα αποζημιωσει ο Μητσοτακης και η ξαδερφη του ,διοτι ειναι συνενοχοι των λαθροκλεπτομουσουλμανων.
      ΜΚΟ ,ΜΗΤΑΤΑΚΗΣ ,ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ
      ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΠΙΡΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
      Ρε τι ρεμαλια κουτοπονηρα κλεφτρωνια μας κηβερνουν
      και μετα περιμενουμε εμεις απ αυτα τα κουτοπονηρα κλεφτρονια
      να δωσουν λυση για το Σκοπιανο και το Τουρκικο.
      ΤΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
      Δεν νομιζω να ειναι κανεις τοσο αφελης και να περιμενει καποια αλλη λυση,
      μετα απ αυτα που ζησαμε με δαυτους και ειδαν τα ματια μας.
      Αυτη ειναι η λυση παρτε το χαμπαρι.

      Τι μας παριστανει και τον στοχαζομενο για πιθανες λυσεις.

    2. Αν βγει το vmro στα σκοπια και την ακυρώσει να δω μετα ρε τομαρι τι θα πεις.
      Οτι δεν….ακυρώνεται????

    3. Αυτό τον υπαλληλίσκο τον Παπαδημητρίου που προσπαθεί να κόψει την ερώτηση τον είδατε;

    4. Ο Ψευτοκούλης σέ όλο του τό μεγαλείο.Η αξιοπρεπής κυρία Γκατσούλη τόν ρώτησε γιά τό μείζον
      εθνικό θέμα:Τήν συμφωνία τών Πρεσπών.Καί τί απαντάει ο μπαρούφας ο γουρλομάτης;Τήν συμ-
      φωνία δέν μπορούμε νά τήν αλλάξουμε.Αίσχος προδότη ανθέλληνα.Η ανθελληνική συμφωνία αλ-
      λάζει όταν τήν ακυρώσει η Ελλάδα.Εσύ όμως κάνεις τήν πάπια καί πουλάς στούς ομογενεις κου-
      τόχορτο μέ τό καντάρι.Αναζήτηση στό διαδίκτυο:Μακεδονία:Κράτος στή νότια Ευρώπη.Πρω-
      τεύουσα τά Σκόπια.Στά ευρωπαϊκά σουπερ μάρκετ πωλούνται κρασιά μέ χώρα παραγωγής Μα-
      κεδονία-Σκόπια.Τήν Μακεδονία τού Μεγάλου Αλεξάνδρου τήν πουλήσατε στούς γύφτους τών
      Σκοπίων.
      Γιάννης Λάκων

    5. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ….
      ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…

      ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…..Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    6. Δηλαδή τι περιμένατε δεξιουληδες; Ο μπαμπάς ξεκίνησε το πούλημα του ονόματος,η κόρη αρνήθηκε να συμπράξει στο βέτο του Σαρκοζι στο Βουκουρέστι το 2008 και αυτός το τελείωσε συμπρατοντας με το τσιπρα.Ξεπουλημα Μακεδονίας οικογενειακή υπόθεση Μητσοτάκη.

    7. λπν τα πραματα πανε οπως τα λεει η Αγια γραφη και σας τα λεμε τοσο καιρο…ο ασσαντ ειναι το 1ο θηριο,το λιονταρι…ασσαντ σημαινει λιονταρι και παλια ειχε το ψευδονυμο “αγριο θηριο”!τι συμπτωση!μετα τον ασσαντ ερχεται το 2ο θηριο,2ος ερυθρος καβαλαρης ο αντιχριστος πουναι ο μοχαμεντ μπιν σαλμαν οπως εχει αποκαλυψει το Αγιο πνευμα+η Βιβλος….στην κηδεια του σουλειμανι φωναξαν να ερθει ο μαχντι τους,al mahdi al mahdi φωναζαν και ερχεται φυσικα!θα σας τον πλασαρουν μολις γινει η αρπαγη της Νυφης…φυσικα θα μας παρει και εμας αμπαριζα ο πολεμος αφου γιναμε συμμαχοι με το Ισραηλ!το ισραηλ και η ιερουσαλημ θα βομβαρδιστουν πριν το μαρτιο,πριν γινει δλδ το ισραηλ 71 ετων και θα διαλυθει και θα γεμισουμε εβραιους μεταναστες!να η ευκαιρια που εψαχναν να παρουν τη θεσσαλονικη ξανα οι εβραιοι!φυσικα θα συμφωνησουν ολα τα κρατη να ξαναχτισουν 3η φορα το ναο σολωμοντα+την πολη αλλα θα ξεκινησουν οι εργασιες μετα απο 6-7 χρονια δλδ το 2026….μετα τον πριγκηπα της ασσυριας(ασσαντ) ερχεται ο πριγκηπας της grecia(μεγας αλεξανδρος τοτε)…grecia ομως δν ειναι η greece μεσα στην Βιβλο…grecia ειναι μερος της αραβιας!αρα μετα τον πριγκηπα της ασσυριας…ερχεται ο πριγκηπας της αραβιας!πηγαιντε ministry revealed σαιτ η youtube channel η κατεβαστε το esword να δειτε μονοι σας τις μεταφρασεις/σχολια!αναμενετε μεγαλος σεισμος μετα τις 21 μερες νηστειας του δανιηλ στις 23-25 γεναρη

    8. Απαξιω ως Ελληνιδα πρ.Νεοδημοκρατισσα να σχολιασω οποιοδηποτε αρθρο που αναφερεται σε προδοτες τυπου Κουλη,Τσιπρα,Φωφη,Μπαρουφα,Κηραλοιφοπουλο κ.λ.π.
      Αλητες,καθαρματα,δοσιλογοι,ανθελληνες…..

    9. Μπλα, μπλα, μπλα και θα, θα, θα και επί της ουσίας τίποτα!

    10. Και γαμώ τα ακροατήρια.
      Ο πιο νέος 60 χρονών.Ο Κούλης έμοιαζε μπέμπης μπροστά τους.Πως ωρά να πάει μπροστά τούτη η χώρα μετά;;;;;

    11. Οπως ακριβως τα ειπες ειναι Enimerotis..Εκατσα και το ειδα και ντραπηκα για την παπαρολογια που του πουλησε…Εχουμε δευτερο Τσιπρα με γραβατα αυτη τη φορα..Για τον Μητσοτακη μετραει το brand name για
      την μπουγατσα και τα κρασια…Δεν μετραει η ονομασια…ή μαλλον δεν θα ηθελε αυτη την συμφωνια γιατι δεν ηταν αρεστη..αλλα τι να κανουμε..Ας σωσουμε τις μπουγατσες και τον χαλβα..Ζητω ο Μακεδονικος χαλβας.

    Comments are closed.