ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ «ΤΣΙΡΙΜΠΙΜ ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ» ΜΕ ΤO ΝΤΕΚΑΠΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ “ΧΩΝΕΙ” ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ “ΠΡΟΔΟΤΗ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ! ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ…. (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    12

    Το κλίμα κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζει να είναι αρνητικό. Αυτό φάνηκε σήμερα στην εκδήλωση της επετείου για την απελευθέρωση της Σιάτιστας, όταν νεαρός του είπε πως τολμάει να καταθέτει στεφάνι την ώρα που πούλησε τη Μακεδονία.

    Συγκεκριμένα, την ώρα που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μουμουλίδης κατέθετε στεφάνι, τον πλησίασε ένας νεαρός και του είπε «τολμάς να καταθέτεις στεφάνι ενώ πούλησες τη Μακεδονία».

    Δείτε με προσοχή τα 2 βίντεο!

    Ξαφνικά από το πουθενά σκάει μύτη μια ξανθιά κυριούλα, περιποιημένο μαλλί, με χαρακτηριστικό άρωμα όπως μας μετέφεραν και αρχίζει να τα χώνει στον νεαρό.

    Έχει κάποιο συμφέρον να τα χώνει στον νεαρό, ΝΑΙ ΕΧΕΙ!

    Η συγκεκριμένη δεν είναι απλός πολίτης. Είναι πρώην δημοσιογραφος σε κανάλι πρώην Ελληνα Βουλευτή και σήμερα βγάζει το μεροκάματο της ως υπεύθυνη γραφείο τύπου στο Δήμο Βοϊου.

    Αύριο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ όλο το ρεπορτάζ!

    Για να ξέρουμε ποιος και γιατί μιλάει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. σκεψου τι πουτανα μανα την γεννησε και τι μυαλο κουβαλαει

    2. https://youtu.be/AA9UOEj-7Dw. Αυτο ακουστετο πολλες φορες σε ολη την Ελλαδα…οσοι θελετε μπορειτε να φυγετε..ειστε Ελευθεροι να πατε σε αλλες πατριδες και να φτιαξετε την ζωη σας να αγορασετε τσαντες παπουτσια και να κανετε μια ωραια ζωη …δικαιωμα στην αυτοδιαθεση εχει καθε ανθρωπος…Εμεις αποφασισαμε και θα πεθανουμε ΕΔΩ…

    3. Αλλοι θα λενε Ελευθερια η Θανατος και αυτη θα λεει Ελευθερια η Prada…αλλα πισω εχει αχλαδα την ουρα θα φατε Prada και Fashion με την κλιτσα στο κεφαλι…

    4. Δεν μπορω τωρα βρε ..εχει next top model…..στην ΤV… εμαθα και instagram τωρα να κανου λουγαριασμο….ασε με και εσυ με την Μακεδονια σσσσ…ουχ πονεσε η καταπιωναμ….αισαπερα..

    5. Νοιώθω την καυτή ανάσα αυτών που έχει ενεργοποιηθεί το D.N.A
      που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να χωθούν και να τα κάνουν όλα λίμπα !!!

    6. Αυτη καλα εκανε.ο νεαρος γιατι δεν την αρπαξε απο το μαλλι;;;;;;εεεεεε γιατι;;;;;;;;;;;;

      1. Τον Ερντογάν περιμένουμε οι περισσότεροι να δώσει την αφορμή.
        Η ώρα που θα κλάψουν μανούλες (αυτή τη φορά Ρουβίκωνων και των υπόλοιπων αναρχοάπλυτων και ισλαμοπιθήκων) είναι πολύ κοντά.
        Για να γίνει το restart στη χώρα χρειάζεται εθνοκάθαρση και θα γίνει.

    7. Αυτοι που πολεμησαν για την μακεδονια και γενικα για την ελλαδα πρωτον δεν ηταν κομματοσκυλα και ουτε ειχαν κομματικες θεσεις. Ο πολιτικος ειναι ο ορισμος της προδοσιας και τιποτα παρα περα και συμφωνα με το αρθρο 120 του συνταγματος που αφορα ελευθερους πολιτες υπερασπιζομενους την πατριδα ελλαδα ( ασχετως αν αυτη η χωρα σε πληγωνει και οταν δουν καποιον να πρωτοπορει αμεσως να τον κακολογησουν και να τον φανε ) η καταθεση στεφανων πρεπει να γινεται απο την ηγεσια του στρατου και τους πολιτες. Η προδοσια και το ξεπουλημα της μακεδονιας στα σκοπια και συναμα με την καταθεση στεφανων πολιτικων προδοπων που παραχωρησαν το ονομα μακεδονια στους γυφτοσκοπιανους αποτελει υβρης και ονειδος προς τους πεσοντες που αγωνιστηκαν κ;αι εχυσαν το αιμα τους για να ειναι σημερα ελευθερα καποια ρεμαλια που θελουν να επαναλαβουν ενα νεο 1940.

      ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.

        1. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ…!!!!…ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΠΙΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ…..ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ..

        2. τι θες ρε πρακτορακι του σορος…,,,,αντε κανε την ψευτοεπανασταση σου εκει που σε παιρνει και οχι εκει που δεν μπορεις..

      1. Καλή σου νύχτα φιλαράκι σε χάσαμε τώρα τελευταία καλά είσαι ;;

        1. εκτος απο τον μπιλη που με εκνευρηζει συνεχως καλα ειμαι κοτσο…

          1. Μην ασχολησε με τον άπλυτο,βγάζει χολή από την κακία του ο αναρχικός!!!!

    8. Ανοιξτεεεεε τα συνοραααα ναμπουν ουτσες απο πακιααααα…..δεν μπορω να βλεπω αλλο sex and the city και εγω να μην εχω μια αρωστημενη βρωμικη απο Πακι….ζητω ο Σορος μας φερνει Νικαραγουα με τα καραβια….

    9. Κανεναν Ελληνα γεννησες η μονο το μυαλο σου ειναι σε Αφρικανικες ουτσες στην μυκονο με τα λεφτα των φορολογουμενων Ελληνων Μακεδονων και των παιδιων τους?

    10. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ .
      ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ….

    11. Πάνε πλύνε τα πιάτα μωρή τελευταία που έχεις και άποψη, και μετά έλα να πάρεις τα χοντράδια, ξεκωλιάρα ε ξεκωλιάρα

      1. Τα επαιρνε οταν σπουδαζε στη σαλονικα και καθε τρεις και λιγο την εκαναν παρατηρηση απο τα αλλα διαμερισματα γιατι το αχ βαχ ακουγοτανε καθε μερα και ειχε καταντησει ενοχλητικο.

    12. το τσολι εχει αποψη Βλεπεις η απλυτη αντι να τρομπαρει αριστερα οργανα βγηκε να κανει κριτικη ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

    13. ΜΠΡΑΒΟ στο παλικάρι !!!
      Επιτέλους ξυπνήστε και κάνετε αυτό που πρέπει….. αυτό που αρμόζει στου Ελληνες !!

    14. Τι λές μώρη ψώλα που θα μας πείς οτι δν αρμόζουν αυτές οι εκφράσεις!! τελευτάια!! τι είσαι δικήγορος του;! έννοια σας και είναι λίγα τα ψώμια σας! η ώρα σας φτάνει!! ανυπομονώ για το όνομα της αύριο!

    15. Αυτής το δικαίωμα ποιός της το έδωσε;
      Πεταμένη.

    16. Τι λέει ρε η σκρόφα! Δεν έχει δικαίωμα ο νεαρός να υποστηρίζει το δίκαιο και πατριωτικό του καθήκον και έχουν αυτά τα βδελύγματα να ξεπουλάνε την Μακεδονία λες και είναι ιδιωτικό τους οικόπεδο; Ποιος δεν έχει δικαίωμα μωρή πεταμένη με τις 5 καμμένες τρίχες για μαλλί απο τα πολλά τα κομμωτήρια που πληρώνουμε εμείς, βλαχάρα! Αυτήν πρέπει να την πετύχω εγώ για να την κάνω κουρούπα σε χρόνο ντε τε. Αντί να ψάχνουν τρύπες να κρυφτούν προκαλούνε και απο πάνω.

    17. Ένα παρτάλι και μισό μια ανύπαρκτη όπως και πριν και τώρα που διορίστηκε στον προδότη περιφερειαρχη Κοζάνης Καρύπιδη στέφανε το παίζει κάποια!! Χώρισμενη γαμιολα είναι!!

    18. Ρε μακελειό άντε επιτέλους δώσε μας το όνομα της

    19. Απο πισω και να σκουζει το ξανθο πορνιδιο!

    20. Ου μωρη Τσουραπο καλα στα ειπε το παλικαρι…και λιγα κανανε…εμαθε τροπους…το ξεπουλημα της εθνικης μας ταυτοτητας ειναι καλοι τροποι για να λιαζεσαι εσυ γελαδα με γυαλιηηη στην μοσχοροκεφαλη….. τι θα πει αυριο αυτος ο νεος που δεν θα μπορει να αποκαλει τον ευατο του Μακεδονα και θα αποκαλειτε Μακεδονας ο Ρομα των σκοπιων που ειναι γιουφτος στην κυριολεξια Ρομα….αυτους τους τροπους να κοιτας….

    21. Έχει λαδωση το αντερακι της η διορισμένη και γι’αυτό μιλάει το σουργελο!!!!

    22. ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 50 ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!

    23. Χαχαχχαχ δεν μπορω.το σκουπιδι με τα ξανθα μαλλια θίχτηκε καλε.εβγαλε και γλωσσα.ουε δουλεια σε γυραδικο δεν ειχε αυτο το υποκειμενο

    24. ΔΩΣΤΗΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΙΑ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΕΝΑ… ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙΟ ΣΑΥΡΑ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΣΑΒΟΥΡΑ.. ΞΑΝΘΟΠΡΟΒΑΤΙΝΑ

    25. ΚΥΦΗΝΑΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΚΥΛΕΣ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙς……… ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΑΙ………….

    Comments are closed.