ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ. ΠΗΡΑΝ Π@ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΤΟ ΞΑΝΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    uploader-has-not-made-video-available0

    Οργή στο Πανελλήνιο εδώ και λίγη ώρα. Οι τραπεζοτοκογλύφοι – λ@μόγια και γλύφτες του Σόρος προέβησαν σε μια εξοργιστική κίνηση που όχι απλά θυμίζει χούντα αλλά μιλάμε για αλητεία μεγατόνων.

    Μετά το ρεπορτάζ – γροθιά του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τους “καρχαρίες” των τραπεζών (δες εδώ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ: ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ- «ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ» – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ), προέβησαν σε καταγγελία δυσφήμισης με αποτέλεσμα το βίντεο – ντοκουμέντο να κατέβει από το youtube.

    Στο εν λόγω βίντεο εμφανίζεται ένας απλός πολίτης που διεκδικεί το δίκιο του με υπομονή και επιμονή , ανεξάρτητα εάν απέναντί του βρίσκεται το τραπεζικό σύστημα και στην συγκεκριμένη περίπτωση η Τράπεζα Πειραιώς.

    Θίχτηκαν οι νόμιμοι τοκογλύφοι του Κράτους που ξεζουμίζουν τον πολίτη και έβγαλαν το 2019 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ μόνο από τις προμήθειες.

    Διαμαρτυρήθηκαν για δυσφήμιση αυτοί που παίρνουν τα σπίτια των μεροκαματιάρηδων, αυτών δηλαδή που φορτώνουν τους πάντες με δάνεια και πιστωτικές.

    Δεν θα τους περάσει όμως. Ανεβάσαμε ξανά το βίντεο για να το δουν όλοι και να καταλάβουν ότι με το δίκιο του λαού δεν μπορεί να παίξει κανένας.

    ΠΟΛΙΤΗΣ 1 – ΤΡΑΠΕΖΑ 0. Δείτε πως παρανομούν οι τράπεζες και πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε ! from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

    2. Μην έχετε την εντύπωση πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έκανε κάτι σημαντικό διότι αν το σκεφτείτε λογικά ο Εισαγγελέας ήταν αυτός που έδωσε άρση παρακράτησης των χρημάτων διότι εάν ο Εισαγγελέας δεν έδινε την άρση του ποσού και να χτυπιόταν αυτός και την αστυνομία να έπαιρνε και την Πυροσβεστική να έπαιρνε και ότι και να έπαιρνε χρήματα δεν θα έβλεπε.

    3. Είχε δίκιο το πάλεψε και το βρήκε μπράβο παλικάρι μου.

    4. Μπραβο,στο μαγκα,εχω κανει κατι παρομοιο,και πηρα τα δωρο μου πισω,μου το ειχαν παρακρατηση,για καρτα χρεους 1200 ευρω,και το δωρο ηταν 1000,εγινε της πουτανας,μιληστε στο μπουλινκ των τραπεζων!

    5. ευγε…..βγαλτε τις τραπεζες απο την ζωη σας…….

    6. Να το ανεβάσει οποιοσδήποτε στο site Bitchute! Εκεί δεν έχει λογοκρισία!

    7. Πραγματικά το youtube έχει γίνει υπηρετικό προσωπικό στην Νέα Τάξη. H λογοκρισία πάει σύννεφο σε ό,τι αντιτίθεται στα πιστεύω τους.

    8. Εφόσον οι τράπεζες χρηματοδοτούνται απο το κράτος (τελευταία χρηματοδότηση λίγο πριν τα χριστουγεννα 2019) τότε ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.
      Επίσης αλλαγή της οικονομίας από οικονομία των τιμών και των δεικτών (νεοφιλελευθερισμός) σε οικονομία με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

    9. Πραγματικά 1000 μπράβο μάγκα μου.. Για αυτες τις πουτανες τις τράπεζες παλεύουμε 10 χρονια και μας εχουν πιει το αίμα τα λαμογια που μας κυβερνανε..

    10. Και για τα θαλασσοδάνεια να λέτε παιδιά που κάποιοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν όπως παλιά χωρίς προυποθέσεις και είναι μαθηματικό βέβαιο πως τίποτε δεν θα δώσουν πίσω.Ο τύπος δίκιο έχει και καλά τους έκανε αλλά πριν εξοφλήσει έκανε και αυτός τα λάθη του.

    11. Εδώ υπάρχει μια απορία.
      1) Ο υπάλληλος του ΙΚΑ που παρέδωσε την αποδέσμευση των λογαριασμών στα τραπεζικά καταστήματα, δεν έδωσε αντίγραφο στον ενδιαφερόμενο σχετικά με την αποδέσμευση των λογαριασμών του;
      2) Ο πολίτης καταθέτει μήνυση κατά των τραπεζικών καταστημάτων, πιθανώς κατά παντός υπευθύνου.
      Αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς δεν παίρνει; Η αστυνομία δίνει πάνω από ένα.

      Με αυτά τα δύο πηγαίνεις στην τράπεζα και αν χρειαστεί να ειδοποιήσεις την αστυνομία τότε αυτή πρέπει να συλλάβει την διευθύντρια για αποδεδειγμένη υπεξαίρεση, ακόμη και αν γίνει η ανάληψη.

    12. ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΑΤΣΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ..ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ

    13. Στεφανε Καλημερα, και καλη εβδομαδα σε ολο το Makeleio Team.
      Εγω προσωπικα δεν ξερω τι θα εκανα. Δεν εχω γνωσεις Νομικης και Δικαιου, και λεφτα για να πχ κινιομουν Νομικα εκεινη την στιγμη.
      Ο πελατης στο βιντεο θεωρω εχει καποιες γνωσεις Νομικης, και φυσικα πολυ Μπλα-Μπλα στο λεγεϊν, και μπορει με την πειθώ του να διεκδικησει Νομιμα παντα αυτο που δικαιουται.

      Πολυς κοσμος, πολυ μεριδα κοσμου δεν εχει γνωσεις Νομικης και Δικαιου, ωστε να μπορει να κυνηγησει συγκεκριμενα ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ οπως ο πελατης στο βιντεο. Και ετσι αναγκαστικα παραδιδεται στην απελπισια του.
      Πρεπει να βρεθει μια λυση να μπορει ο κοσμος να διδασκεται και γνωσεις Νομικης και Δικαιου ωστε να γνωριζει ποτε εχει με το δικιο με το μερος του και ποτε οχι.
      Κατα τα αλλα μπραβο στον πελατη. Στο τελος ειδες; Ενα Χαμογελο μεχρι τον ουρανο…

    14. ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ …ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ!!!ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΤΩΡΑ!!!ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!!ΚΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ!!!

    Comments are closed.