ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ σε όλη την Ελλάδα! Μια ανάσα από την Κρήτη οι τζιχαντιστές! Κατέλαβαν την Ντέρνα, 200 ναυτικά μίλια μακριά σύμφωνα με το CNN

Κοινοποίηση:
xartis_649_355

Κοντοζυγώνει ο μαύρος όλεθρος που ακούει στο όνομα “τζιχαντιστές”. Αυτή τη στιγμή η ISIS και οι φανατισμένοι ψυχροί εκτελεστές της ελέγχουν πλήρως την πόλη Ντέρνα, που βρίσκεται μόλις 200 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Κρήτης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσιογραφικό πόρταλ CNN, οι τζιχαντιστές δημιουργούν ένα ξεχωριστό ισλαμικό εμιράτο στα ανατολικά της Λιβύης και έχουν βάλει στόχο να περάσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ συναγερμός έχει σημάνει όχι μόνο για την χώρα μας αλλά όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η πόλη Ντέρνα, όπως φαίνεται και στον σχετικό χάρτη που δημοσιεύει το αμερικανικό δίκτυο, βρίσκεται στο λιβυκό πέλαγος και αποτελεί σοβαρή απειλή για τη Λιβύη.

Αξιωματούχοι που μίλησαν στο CNN, υποστηρίζουν πως “οι τζιχαντιστές εκμεταλλεύονται το πολιτικό χάος που επικρατεί στην περιοχή “για να επεκτείνουν ραγδαία την παρουσία τους προς τα δυτικά κατά μήκος της ακτής”.

Το CNN αναφέρει: “Η μαύρη σημαία (του Ισλαμικού Κράτους) ανεμίζει πάνω στα κυβερνητικά κτίρια. Τα αυτοκίνητα της αστυνομίας μεταφέρουν τα διακριτικά του ΙΚ. Το τοπικό γήπεδο ποδοσφαίρου χρησιμοποιείται για δημόσιες εκτελέσεις. Όλα αυτά σε μία πόλη της Συρίας ή του Ιράκ; Όχι, Σε μία πόλη στην ακτή της Μεσογείου, στη Λιβύη”

Η πόλη Ντέρνα είναι λίγο πριν παραδοθεί στα χέρια των ισλαμιστών αφού οι τζιχαντιστές ελέγχουν πλέον τις περισσότερες υπηρεσίες της πόλης, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του CNN, από δικαστήρια, έως διοικητικές υπηρεσίες, εκπαίδευση, αλλά και έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. “Η Ντέρνα μοιάζει σήμερα με την πόλη Ράκκα της Συρίας”, δηλώνει αξιωματούχος στο αμερικανικό δίκτυο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. για πλησιάστε ελάτε να σας χωσουμε τα μαχαίρια στον πάτο σας βρωμόσκυλα του μωάμεθ

  2. ας πάνε μία βόλτα από την κρήτη και θα καλοπεράσουν!

  3. Μην ανησυχείτε έχουμε κάποιους διεθνιστές φίλους των λαθρομεταναστών που θα τους στείλουμε στην Ντέρνα να ηρεμήσουν τους τζιχαντιστές, πρωτοστάτης θα είναι ο ήρωας του Αγ. Παντελεήμονα Κωνσταντίνου με τον παπά της ενορίας. Πιστεύω ειλικρινά ότι έχουν πολλά επιχειρήματα που θα πείσουν τους συνανθρώπους μας τζιχαντιστές να μην αποκεφαλίζουν χριστιανούς

Comments are closed.