ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ έξω από την ταβέρνα στον ΗΡΩΑ ΓΙΑΝΗ: “ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ και να ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ εδώ. ΔΡΟΜΟ”(βίντεο)

Κοινοποίηση:
Untittghdfhdfled

Δείτε βίντεο από τον τραμπουκισμό και το κράξιμο στον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΓΕΛΟΙΟΙ Κ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΘΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ _ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΚΕΤΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Κ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Κ Ο ΑΣΒΟΣ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΛΗΣΤΗ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΟΚΑΤΑΚΡΙΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΘΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ Κ ΓΙΝΑΤΕ Η ISSIS ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΒΑΡΟΥΦ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΗΠΑ ΡΩΣΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΝ ΓΚΑΒΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Κ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΠΑΡΕ ΚΑΤΟΙΚΕ Κ ΑΝΑΡΧΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ https://www.youtube.com/watch?v=BcZcl5KgQ2k ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

  2. Όταν κάτι πηγαίνει καλά τότε οι βρωμιάρηδες του παρακράτους βγάζουν τα μεγάλα όπλα.
    Προφανώς ο Βαρουφάκης τα πήγαινε καλά για να γίνει κάτι τέτοιο, ο νοών νοήτω. Καλως ήρθατε στα νέα δάνεια αν φύγει ο Βαρουφ, βρωμύλοι που δεν βάλατε γλώσσα μέσα.

  3. Τα Εξάρχεια τι ακριβώς είναι; Ένα κρατίδιο μέσα στην Αθήνα, σαν το Σαν Μαρίνο της Ιταλίας; Όποιον δεν γουστάρει ο κάθε αναρχοφασίστας θα τον απαγορεύει να μπαίνει; Λυπάμαι τον εναπομείνοντα λογικό κόσμο της Αθήνας. Τραγική κατάσταση. Ο κάθε παπάρας λειτουργεί σαν να είναι ο δημόσιος χώρος το τσιφλίκι του πατέρα του. Ο ιδιοκτήτης όφειλε να καλέσει την αστυνομία. Προφανώς τα παιδιά του μπορεί να είναι τα ίδια σκατά με τους τσιφλικάδες αντιεξουσιαστές του κόζα νόστρα.

Comments are closed.