“Θα κατούραγαν άλλοι γι’ αυτούς. Έκοψαν βέργες από ελιά και αυτομαστιγώνονταν μέσα στο Ι.Χ για να φανούν χτυπημένοι” . Η “Ελληνική Μαφία του 2004”. 13 χρόνια μετά τη μεγαλύτερη παγκόσμια ξεφτίλα, ανοίγουμε φάκελο αληθείας για τους τρισάθλιους που μας ρεζίλεψαν διεθνώς

Κοινοποίηση:
1.indd

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.Η ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΡΕΛΑ ΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΑΜΗ.ΤΙΤΛΟΣ “Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΑΣ-ΓΙΑΤΡΙΝΑΣ”

  2. Ναι Στεφανε πες τα.Η συμμορια του 2004 μας φορτωσε με Διε Ευρω χρεος και μας αφησε μονιμα προικα τους Αλβανους κατσαπλιαδες που εφτιαξαν τα εργα της Ολυμπιαδας της χρεοκοπιας μας.Το 80% απο τα μεροκαματα των Ολυμπιακων εργων πηγαν στην κωλοαλβανια.Οσο για αυτα τα ρεμαλια την Θανου, τον Κεντερη και τον προπονητη της ντοπας, ειναι ελευθεροι και απολαμβανουν την φημη, την δοξα και τα λεφτα τους.Μεχρι το ονομα της λουγκρας ειχαν δωσει σε πλοιο που πηγαινε στο κουμμουνιστονησι την Μυτιληνη, βαζοντας μπροστα την λεξη ΑΙΟΛΟΣ.Για τετοια ξεφτυλα μιλαμε.Στο φαγοποτι των Ολυμπιακων Αγωνων Αθηνα 2004 μπλεγμενοι ολοι.Σημιτης, Τζεφρυ, Καραμανλης, Κακλαμανω, Αγγελοπουλου και φυσικα οι Αμερικανοι που μπηκαν στην μεση το 2003 αφου εβλεπαν οτι τα Ολυμπιακα εργα με τον απατεωνα Κωστα Σημιτη(Ααρων Αβουρη) ειχαν βαλτωσει.Στεφανε εισαι ο μονος που θυμαται αυτο το τεραστιο σκανδαλο.

  3. Φοβερό το ρεπορτάζ του Στέφανου για το απόγευμα εκείνο. Ο Συριγος είχε τηλεφωνήσει το απογευματακι σε έναν από τους τρεις -τοτε- ιδιοκτήτες του Ρ/Σ που δούλευε και του επιβεβαίωσε αυτο που του ειπε ο Χελακης, ενημερωνοντας τι ώρα θα γίνει ακριβώς ατύχημα. Ασφαλώς οι τσιφτετελληνες που είχαν πάρει τα πάνω τους από το Ευρώ 2004 έκραζαν τον σταθμό που έβγαλε το θέμα.

  4. Είδες και τον πεντακάθαρο και ανίκητο Μπολτ που κατέβηκε καθαρός στο παγκόσμιο να σέρνετε σαν
    το φίδι παίζοντας τον τραυματία .Είδε τις πλάτες του άλλου ντοπαρισμένου που τον έπιασαν 2 φορές
    και ακόμη τον αφήνουν και τρέχει ενώ στα 4χ100 το έπαιζε τραυματίας.

    Άσε μας ρε Στέφανε.Υπάρχει Αμερικάνος και Τζαμαικανός πρωταθλητής καθαρός.;;;;;;;;;;;;;;
    Απλά υπάρχουν από πίσω οι διαφημιστές που χώνουν τα δολάρια κινούν και λαδώνουν όλο το
    σάπιο σύστημα και δεν τους ενοχλεί κανένας.
    Μαγκιά των Κεντέρη-Θάνου γιατί ξεφτίλησαν το σύστημα.Αποδεδειγμένα ντοπέ δεν τους έπιασαν.

  5. μαφια εισαι εσυ που κατηγορεις τα παιδια μας… απλα εκαναν οτι κανουν ολοι

  6. ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΟΥΡΗ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΦΗΝΑΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΣΟΚ

    1. Ενώ οι υπόλοιποι πρωταθλητές ανα τον κοσμο τα έπαιρναν τα μετάλλια με βιταμίνες,ύπνο πολύ και προσευχή….που ζεις ρε καημένε….

      1. εσυ που ζεις κατακαημένε ναζιστη εν έτη 2017????
        ΟΥΣΤΤΤ αρε κακομοίρη που εισαι υπέρ της ντόπας….ΟΥΣΤΤΤ!!!!

        1. ο ναζιστης εδώ εχει δικιο, εσυ εισαι το κοροιδο

        2. Μίλησε και ο τρυπιος που κάνει πεοθηλασμους για να παίρνει τη βιταμίνη ατόφια…..αθληταρα μου Εσύ!
          ΥΓ
          Ξέχασες το εθνικιστης.

          1. Κανε κανα τατού την φάτσα του κασίδα στο κωλαράκι σου και ηρέμησε φασίστα!!

Comments are closed.