ΕΤΣΙ αποχαιρέτησε τη φίλη της η Ελένη Ράντου! (φωτο-βίντεο)

Κοινοποίηση:
manisalifoto-614x377

Το συγκινητικό  “αντίο” στη Νατάσα Μανίσαλη είπε μέσω του facebook η Ελένη Ράντου. Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό το τραγούδι “Πόσο λυπάμαι”, ερμηνευμένο από τη Νατάσα Μανίσαλη και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

ellinasntjjjjalikeris

Όπως αναφέρεται και στην περιγραφή του βίντεο του youtube: «Εδώ Από Τις Ανέλπιστα Καλλίφωνες Ηθοποιούς Νατάσα Μανίσαλη Και Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Πρόκειται Για Τραγούδι Από Την Παράσταση Των Μιχάλη Ρέππα Και Θανάση Παπαθανασίου «Βίρα Τις Άγκυρες» Που Ανέβηκε Το 1997 Από Το Εθνικό Θέατρο Στο «Κοτοπούλη-Ρεξ» Σε Σκηνοθεσία Του Σταμάτη Φασουλή. Θεωρείται Παράσταση Σταθμός Στο Ελληνικό Θέατρο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ναι ήταν εξαιρετική ηθοποιός. Εγώ δεν το είχα καταλάβει γιατί στην τηλεόραση οι σειρές που είχε παίξει για να είμαι ειλικρινής δεν μου άρεσαν καθόλου κι οι ρόλοι ήταν ευτελείς. Έτσι δεν φαινόταν. Μέχρι που την είδα στο Ρεξ στο “Ποια Ελένη” των Ρέππα-Παππαθανασίου, όπου έπαιζε την Εκάβη εκεί κατάλαβα πόσο καλή ηθόποιός είναι… ήταν.. και τι δυνατότητες ερμηνευτικές είχε.
    Το έργο ήταν τρελλή κωμωδία, υπήρχαν όμως και σκηνές, τρυφερές μελαγχολικές ή μεγάλης εντάσεως. Σε μια απ’ αυτές η Νατάση ως Εκάβη λέει ένα τραγουδώντας ένα όνειρο, σε ρυθμό ηπειρώτικο. Ακόμα και τώρα όταν το σκέφτομαι ή το ακούω μου έρχονται ρίγη
    Δείτε το εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=-1W3_DZHvzQ

    Καλό σου ταξείδι Νατάσα, έφυγες πολύ νωρίς, κρίμα…

    1. στο εμείς κι εμείς και στο λίφτινγκ ήταν πολύ καλή,τι θα πει
      ευτελείς ρόλοι?θες και βαθυστόχαστα νοήματα?σε κωμωδίες για να
      περνάει ευχάριστα η ώρα έπαιζε.
      καλό της ταξίδι..

Comments are closed.