ΕΚΤΑΚΤΟ- Στον Κοπελούζο τα περιφερειακά Αεροδρόμια!

Κοινοποίηση:
1500000

Landing στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια κάνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της dealnews.gr o Δημήτρης Κοπελούζος με την κοινοπραξία των εταιρειών FRAPORT AG- SLENTEL Ltd.

 

Πρόκειται για τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου, Καβάλας, Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου.

 

Στον επενδυτή θα παραχωρηθεί το δικαίωμα χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 14 περιφερειακών αεροδρομίων για διάστημα 40 ετών, με δυνατότητα 10ετούς παράτασης.

 

Σημειώνεται ότι η γερμανική Fraport διαχειρίζεται 10 αεροδρόμια ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων εκείνα της Φρανκφούρτης, του Μπουργκάς και της Αττάλειας.

 

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σε λίγη ώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εγώ ξέρω ότι επιχειρηματικότητα είναι όταν κάποιος ρίχνει δικα του λεφτά χτίζει εργοστάσιο,παίρνει μηχανήματα,παράγει προϊόντα,δημιουργει θέσεις εργασίας,κάνει εξαγωγές.Ακομα ο επιχειρηματίας αυτος έχει δυσκολιες γιατι πρέπει να προωθήσει το προϊόν του,να φτιάξει δικτυο διανομής,ακομα πρέπει να προωθήσει το προϊόν στο καταναλωτικό κοινό.Επισης πρέπει το προϊόν του να πουλήσει στην αγορα, να το εξελίσσει διαρκως ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό στην αγορα.Δηλ υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες και φυσικά τεράστια έξοδα και ρίσκα.Μονο έτσι με παραγωγη προιοντων,δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας,γινονται εξαγωγές και ερχεταιαναπτυξη.Ειδατε ποτέ τέτοιον επιχειρηματία να πρέπει να κάνει ολα αυτα τα πράγματα;
    Φυσικά όχι.Οι περισσότεροι “επιχειρηματιες” είναι αεριτζιδες,ούτε δικα τους λεφτά βαζουν,ούτε παράγουν τίποτα,ουτε αναλαμβανουν κάποιο ρίσκο.
    Οι περισσότεροι επιχειρηματίες πουλάνε αερα κοπανιστό,πχ τραπεζίτες,ενώ όσοι δεν πουλανε αερα κοπανιστό,είναι κρατικοδίαιτοι πληρώνονται απο το δημόσιο ή αρπάζουν δημοσια περιουσία,έχοντας όλες τις υποδομές έτοιμες και πληρωμένες ήδη απο το ελληνικό κράτος.Σε αυτην την περίπτωση ανηκει οι επιχειρηματίες τύπου κοπελουζου.Κρατικοδιαιτοι ή καλύτερα πλιατσικολογοι της δημόσιας περιουσίας.Ολα ετοιμα τα έχουν,ούτε θα παράγουν τίποτα,ούτε θα έχουν πονοκεφαλο πως θα πουλήσουν,πως να προωθήσουν το προϊόν.Κανενας πονοκεφαλος γι αυτους,κανένα ρισκο,όλα έτοιμα τα έχουν αρπαζοντας την περιουσία του κρατους.Απατεωνες,πλιατσικολοι,κρατικοδίαιτοι,αεριτζήδες.Με τέτοια επιχειρηματικότητα δεν πρόκειται ουτε να έρθει αναπτυξη,ουτε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίες.Απλα θα γεμισουν οι τσέπες όλων αυτών των απατεώνων.

  2. Άμα έχεις το επιχειρηματικό δαιμόνιο όμως !!! Συγχαρητήρια στον “επενδυτή”.
    Ερώτηση: Αν ήθελε απο την αρχή να κατασκευάσει 14 περιφερειακά αεροδρόμια στις ίδιες περιοχές , με τον ίδιο “απαρχαιωμένο” εξοπλισμό πόσο θα κόστιζε σε σημερινές τιμές?

    Υ.Γ
    Στην Ελλάδα δεν μετράει το επιχειρηματικό δαιμόνιο αλλά το σκέτο δαιμόνιο

Comments are closed.