ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ-ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Κοινοποίηση:
LONDINO2

Η βρετανική αστυνομία δήλωσε ότι έχει να κάνει με ένα αιματηρό περιστατικό στη Γέφυρα του Λονδίνου, μετά από αναφορές “ενός φορτηγού που πλήττει πολλούς ανθρώπους εκεί και τους έχει ποδοπατήσει”, αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ.
Αστυνομικά αυτοκίνητα, ασθενοφόρα και ελικόπτερα έχουν φτάσει στη σκηνή της επίθεσης, σύμφωνα με διάφορες εκθέσεις αυτοπτών μαρτύρων στο Twitter.

 

 

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες αφού βεβαιωθεί ότι είναι “ακριβής” η υπόθεση, μετά από τα μηνύματα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι υπήρξε κάποιος επιτιθέμενος με ένα μαχαίρι και πυροβόλο όπλο που ακούστηκε στην περιοχή.

LONDINO12

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτόπτες ισχυρίστηκαν ότι είδαν- μεταξύ ενός και τριών επιτιθεμένων- να πηδούν έξω από το φορτηγό αφού έπληξαν τους ανθρώπους και προχώρησαν σε μαχαιρώματα.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν στη γέφυρα, ανέφερε το BBC. Δεν ήταν αμέσως σαφές πόσο σοβαροί ήταν οι τραυματισμοί.

 

LONDINO13

 

φωτο εξωφυλλου: Aπό daily mail

lon1 lon2 lon3

 

LONDINO11

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ! ΑΝ Κ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΗΠΩΣ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΓΓΛΟΥΚΙΑ

  2. Να βγουν ταξιδιωτικες οδηγίες για τους Έλληνες….. Η Αγγλία δεν είναι ασφαλής χώρα..

  3. Το κακο ξεκινησε με αυτο το ορθιο πραγμα που παριστανει τον προεδρο της δημοκρατιας ( μαθες ) που ευχαριστουσε τα διποδα που ερχοντουσαν .
    Δεν ειναι τυχαιο που ο ετερος παντελως ηλιθιος αμορφωτος και ελληνοφων τσιπρας , τον εβαλε να παριστανει την γλαστρα στην θεση του αλλου τουρκαλβανου παπουλια .
    ΞΥΠΝΑΤΕ ραγιαδες , ολοι ιδιοι ειναι και σας πινουν το αιμα , σιγα και σταθερα για να ταισουν τα λαθροσκατα και τα αφεντικα τους και φυσικα τις σκατοκοιλιες τους .
    Γενικη πολιτικη ανυπακοη στο κατοχικο κρατος των κ(Υ)νοβουλευτικων , ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ . Ολα τα αλλα ειναι τριχες που αναμασουν τα κομματοσκυλα , οι ηλιθιοι και οι γραικυλοι .
    Οσο για τους Εγγλεσους , απλα θεριζουν οτι εσπερναν ολα αυτα τα χρονια με τα πουστικα ανθρωπιστικα τους και την μαλακια που τους δερνει .
    Υπαρχουν πολλοι Αγγλοι που προσπαθουν να λευτερωθουν και αυτοι απο την ντπ , ομως ειναι οπως και εδω . Οι μαλακοπιτουρες ειναι περισσοτεροι .

  4. ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΟΥΣ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ:
    ΜΑΛΑΚΙΑΝ ΕΔΩΚΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ

  5. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΤΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ.

    ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ Η ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΙΩΝΩΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.

    ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΜΑΣ….

  6. Not all muslims, και η ζωή γυρνά στους κανονικούς ρυθμούς μέχρι το επόμενο μακελειό…..

  7. Οι Μαλακισμενοι ισλαμολαγνοι ευρωπεοι εναντιώθηκαν κατα του προέδρου Trump για το κλίμα. Μαλακες ευρωπεοι κομμουνιστές,τα μουσλαμια θα σας αφανίσουν πιο γρήγορα απο την κλιματική αλλαγή. Ξυπνήστε ρεεεεεεεεε Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι Γερμανοί διώξετε αυτούς που σας κυβερνούν ειναι μέρος της ομάδας σορος,ομπαμα,κλιντον. Ζήτω ο πρόεδρος Trump Μόνο αυτος μπορει να σας σωσει.

    1. Απο αυτά που λες διαφωνώ μονάχα στα περι κλιματολογικής αλλαγής, ο πλανητης εχει πάρει τον κατήφορο, οι παγοι στους πολους λιωνουν ραγδαία, οι 4 εποχές μειώθηκαν σε 2, οι ρύποι εχουν φερει τεραστια ανωμαλια στο περιβαλλον, η θερμοκρασια του πλανητη ανεβαινει επικινδυνα σε σχεση και συγκριση με προηγουμενες 10ετίες, αρα εαν δεν ενδιαφερθει και δεν αντιδρασει ο πλανηταρχης, ο προεδρος της Ρωσσιας, και οι ηγετες Κίνας & Ιαπωνίας, τοτε ποιος θα το κανει;;;
      ΥΓ. Στις επομενες 10ετιες τα παιδια μας και τα εγγονια μας θα ζησουν νοσηρες εποχες αποκαλυψης βγαλμενες απο βιβλια των Ορσον Γουελς, Ισαακ Ασιμωφ και σκηνικα βγαλμένα απο ταινιες όπως το Μαντ Μαξ. Δες την ευρεία εικόνα και μην τα γενικευεις ολα σε: χριστιανους-μουσουλμανους, πατριωτες-ισλαμολαγνους, δεξιους-αριστερους, λεσχες Μπίλντερμπεργκ, Ροτσιλντ, Σορος!!!

  8. ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ?

  9. σιγά τα οά, λες και δε θα γίνουν και άλλα. έμαθαν να το παίζουν όλοι “προοδευτικοί” και ” αντιρατσιστές” με τον κάθε κάφρο.καιρός να τους γαμηθεί και αυτούς ο πάτος με τις εφηβικές μαλακίες που έχουν στο μυαλό τους για να δούνε τι θα πει “μουσουλμάνος”. Για 2 ειδών ανθρώπους δεν υπάρχει έλεος.Για μουσουλμάνους και για ΒΛΑΚΕΣ

  10. Πάλι Αγγλία…? Τυχαίο…?
    Βρε τι κάνανε οι Άγγλοι κ θύμωσαν εκείνοι που κρύβονται πίσω από τα γεγονότα…
    Βρε ποιοι θέλουν να τιμωρήσουν τους Άγγλους…?
    Οι Άγγλοι ζουν με τον φόβο της τρομοκρατίας μετά την επιλογή τους να μείνουν εκτός Ευρώπης …Μάλλον κάποιοι θύμωσαν κ τιμωρούν τους Άγγλους…
    Κ επειδή τίποτα δεν γίνετε για ένα λόγο …Δείτε κ το κερασάκι…
    Το λάβατε το μήνυμα…? Όταν ήταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν Ασφαλές …Αυτό θέλουν να τους περάσουν στο υποσυνείδητο…
    Δηλαδή …Φόβος + Μήνυμα = Πλύση Εγκεφάλου…

  11. Αν δεν κανω λαθος οι λονδρεζοι ψηφισανε μουσουλμανο δημαρχο,περαστικα

  12. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ Κ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΤΙΚΟΥΛΤΟΥΡ Α ΙΣΛΑΜΙΑ… Κ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΝ!!!! ΚΑΡΓΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,Ε? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΝΔΙΝΟΝ….. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!! ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΖΩΗ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΕΔΩ?? ΜΕ ΤΟΣΑ ΙΣΛΑΜΙΑ?….

  13. Το λαθροισλαμ ειναι εδω, ενωμενο δυνατο. Παλουκωμα μεχρι να λιωσουν οι σαρκες, παλουκωμα στους αλλυλεγγυους και ανθελληνες ατιστερους και ρασοφορους που υμνουν το ισλαμ. Τιμωρια μεχρι εσχατων σε κσθε φυσεως προδοτη.

  14. Ρίχτε τα πυρηνικά μέχρι να φωσφορίζουν σαν πυγολαμπίδες τα μεμέτια!Υπάνθρωποι!

  15. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.