«Βράζουν» στην ΑΕΚ με την ΕΡΤ: «Και το θράσος έχει όρια»-Κύμα οργής για την «Αθλητική Κυριακή»

Κοινοποίηση:
paokfc_1

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ βρίσκεται στο +8 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Η Ενωση βρίσκεται… αγκαλιά με τον τίτλο, ωστόσο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι έξαλλοι με την ΕΡΤ και την ιστορική αθλητική εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Δύο επίσημοι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ (Παντελής Κωνσταντινίδης και Κυριάκος Κυριάκος) βγήκαν απόψε ζωντανά στον αέρα της ΕΡΤ με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Γιώργο Μίνο, με σαφή πρόθεση να υπερασπιστούν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη (είχε μπει με όπλο στον αγωνιστικό χώρο και διακόπηκε το ματς) για να κατηγορηθεί η ΑΕΚ ως υπαίτια που δεν τελείωσε το ματς και όλα αυτά δίχως να υπάρχει πουθενά αντίλογος ή η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για αυτά.

Μάλιστα, στην ΑΕΚ ήταν έξαλλοι για όλα αυτά και ανέφεραν ότι για «το αποψινό σόου που παίχτηκε στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και ενώ υπάρχει μια δικαστική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη η ΑΕΚ δεν θα το αφήσει έτσι και θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για τον αποψινό μονόλογο του ΠΑΟΚ στη δημόσια τηλεόραση. Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων»».

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ και στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ γιατί θεωρεί απίστευτο unfair αυτό που έγινε απόψε απέναντι στην ΑΕΚ και καθαρά μεροληπτικό και αντιδεοντολογικό όταν μια υπόθεση κρίνεται αυτή τη στιγμή σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση.
 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. πως θα γινει να μην πληρωνουμε το εκτρωμα της ΕΡΤ?

  2. Ποιος ασχολείται με το υποβαθμισμένο ελληνικό ποδόσφαιρο και Πρωτάθλημα; Πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένος για να έχεις αγωνία και σχέση με αυτά. Εκτός αν έχει συμφέρον η τσέπη σου;

Comments are closed.