“ΒΟΜΒΑ”: ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΣΑΤΑΝΙΚΟ” ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! «ΣΚΑΨΕ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΛΗ». ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΠΑΙΖΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΖΑΡΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ! ΟΛΕΣ ΟΙ “ΚΑΥΤΕΣ” ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Κοινοποίηση:
tora eksofilo

Σύμφωνα με έγκυρες και ασφαλείς πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα προκηρύξει αιφνιδιαστικά εκλογές για να τους πιάσει όλους στον ύπνο. Πάμε ολοταχώς για εκλογές μέσα στο Νοέμβρη με πιο πιθανή ημερομηνία τις 12 του μήνα. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα τις ανακοινώσει μέσα στον Οκτώβρη.

Αναλυτικά τι θα πετύχει και γιατί θα το κάνει:

– Mε αυτή την ματ κίνηση δύο σε ένα, ο Τσίπρας θα αιφνιδιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ακόμη δεν έχει κάνει τίποτα με τις λίστες των υποψηφίων. Αντίθετα ο Αλέξης ήδη έχει έτοιμες τις λίστες με απόλυτη μυστικότητα.

– Αιφνιδιάζει το ΠΑΣΟΚ που έχει το συνέδριο 7-12 του μήνα για την ανάδειξη του νέου ηγέτη. Ακυρώνει κάθε διαδικασία που έχει να κάνει με την ανάδειξη νέου ηγέτη της κεντροαριστεράς. Όποιος και αν βγει δεν θα προλάβει να κάνει κιχ. Ούτε δικό του επιτελείο δεν θα προλάβει να δημιουργήσει. Αποτέλεσμα; Τον καίει σαν πρόσωπο 100%!

– Στέλνει για βρούβες άπαντες, και τα μικρά κόμματα και επιδιώκει την επαναφορά στην εξουσία ή μια “ήττα” με 1,5-2%! Αν κερδίσει οριακά τις εκλογές ή τις χάσει με τόσο μικρό ποσοστό, στέλνει αυτομάτως τον Κυριάκο σπίτι του και τίθεται θέμα ηγεσίας στη ΝΔ.

Ποιοι γνωρίζουν το “σατανικό” σχέδιο του Τσίπρα και κρατάνε το στόμα τους κλειστό

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το επιτελείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου που “παίζει” με τον Αλέξη, γνωρίζει τα πάντα αλλά δεν μιλάει, γιατί θέλει να “σφάξει” τον Κυριάκο. Έχει λάβει γνώση ότι πάμε ολοταχώς για εκλογές μέσα στο Νοέμβρη.Υπενθυμίζουμε ότι ο Αβραμόπουλος έγινε επίτροπος Μετανάστευσης επί ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης αυτός που έχει πλήρη γνώση για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις είναι ο υπουργός εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

O μίνι -ανασχηματισμός με άρωμα εκλογών και η δυνατή ζαριά

Aυτός είναι και ο λόγος που ο πρωθυπουργός δεν θα προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό, αλλά σε μίνι ανασχηματισμό μερικών προσώπων με ορίζοντα εκλογών. Το πάει βουρ για κάλπες ο Αλέξης και θα τους πιάσει όλους στον ύπνο!

Θα παίξει δυνατή ζαριά για να στείλει στον καιάδα Κυριάκο, Φώφη και μικρά κόμματα, καθώς και το συνέδριο της Κεντροαριστεράς. Παίζει χοντρή ζαριά και θα του βγει!

Η τελική απόφαση για πρόωρες εκλογές μέσα στο Νοέμβρη πάρθηκε τέλος Αυγούστου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μητσοτάκης δεν θέλει εκλογές τώρα, γιατί προτιμάει την ζαριά του ώριμου φρούτου. Όσο πιο πολύ περνάει ο καιρός τόσο μεγαλύτερη φθορά άρα τόσο μεγαλύτερο άνοιγμα στην ψαλίδα των δημοσκοπήσεων.
Τελικά ο Αλέξης θα αποδειχτεί σε μεγάλο παίκτη. Αυτός θα έχει όλο το μηχανισμό έτοιμο και οι άλλοι ακόμη θα ψάχνονται! Τον βλέπουμε πρωθυπουργό μέχρι το 2020 και βάλε!

από το “OmertaNews”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ. ΑΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΛΙ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ Κ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΜΙΣΘΟΣ ΜΕ 3 ΜΗΔΕΝΙΚΑ, ΨΩΜΙ Κ ΑΛΑΤΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

  2. Ο Λεβεντης σας εδωσε την πληροφορια;του την ειπε κανας πρεσβης και καλα;

  3. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΚΕΛΕΙΟΜΑΓΙΣΕΣ Κ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΘΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΣΙΜΠΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΝΑ ΚΑΣΤΑΝΟ ΝΑ ΒΡΑΣΤΕ

  4. Ρεαλιστικά είναι η μόνη ελπίδα του Τσιπρα. Ο Κουλης δεν πείθει και θέλουν να τον βγαλουν από τη μέση και οι Νεοδημοκράτες. Από το ΠΑΣΟΚ αν το πιάσει πάνω στην αλλαγή σκυτάλης τους γαμησε. Ο Κουλης μετά τα ξηλωματα από τις λίστες έχει πολλή γκρίνια. Και τρεις τεσσερις μονάδες να χάσει ο Πινόκιο σα νίκη του θα είναι.

  5. βασίζεται στην ψήφο των λαθρομεταναστών ο ανθέλληνας πρωθυπουργός

  6. Αμα κανει εκλογες ο προδοτης σκατοαριστερος δεν θα βρει ουτε την ψηφο του οποτε παμε για φθινόπωρο του 2018

  7. μια κλανια στα μουτρα του θα ριξει ο αγραμματος μισελληνας μπολσεβικος….

  8. ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑΙ.. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 2017 ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.. ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.. ΟΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΘΑΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ..

  9. Mε τα τόσα κακά που έκανε χλωμό το βλέπω να ξαναβγεί

  10. θα νικησει ο νεκρος τον πεθαμενο…ζωη σε λογου μας…

  11. ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ….. ΣΤΟ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΧΙ…..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ….

Comments are closed.