Απίστευτη φρίκη: Μητέρα κατέσφαξε με μαχαίρι τα τρία μωρά της από επιλόχειο κατάθλιψη (Φωτό)

Κοινοποίηση:
9090gb

Βουτηγμένα στο αίμα και στο κρεβάτι τους βρήκε η Αστυνομία της Καλιφόρνια τα τρία μικρά κοριτσάκια δύο μηνών το μικρότερο και τριών ετών το μεγαλύτερο ενώ λίγο πιο δίπλα στα νεκρά κορμάκια τους ξάπλωνε η 30χρονη μητέρα τους Carol Coronado, που συνελήφθη καθώς, όπως όλα δείχνουν, είναι η δράστης του φρικιαστικού αυτού εγκλήματος που ξεπερνά πραγματικά κάθε φαντασία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η Carol κατέσφαξε τα μωρά της με ένα μαχαίρι, ενώ όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν σε επιλόχειο κατάθλιψη.

la-me-ln-mother-hospitalized-girls-slain-20140-001

Πρώτοι στη σκηνή της τραγικού τριπλού φονικού βρέθηκαν ο πατέρας και η γιαγιά των παιδιών, που σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και μια κοινωνία εθισμένη στην εγκληματικότητα όπως αυτή των ΗΠΑ έμεινε σοκαρισμένη από το γεγονός, ενώ έξω από το σπίτι όπου βρήκαν τα τρία αγγελούδια γνώρισαν τον θάνατο πριν καν γνωρίσουν τη ζωή και μάλιστα από τά χέρια της μητέρας που τους την χάρισε, δεκάδες είναι τα τηλεοπτικά συνεργεία που μεταδίδουν το γεγονός στα τέσσερα σημεία του κόσμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αυτα ειναι ιστοριες για χαζους,η γυναικα ειναι τρελη,απο επιλοχεια καταθλιψη δεν σφαζεις τα παιδια σου.

  2. Ναι,καλά,αυτό φταίει τώρα..Όχι ότι η γυναίκα είναι τρελή για δέσιμο….Αν ήταν κάθε γυναίκα που είχε επιλόχειο κατάθλιψη έκανε τέτοια πράγματα,θα έπρεπε να είχε αφανιστεί το είδος μας…Και εμείς γεννήσαμε παιδιά,αλλά δεν πάθαμε τίποτα τέτοιο..Θα είχε δώσει σημάδια τρέλας η γυναίκα.Δεν τα είχε δει κανείς?Κρίμα τα μωρά..

Comments are closed.