18 ώρες με την Αλίκη: “Βλάσση, πες του Σπυρόπουλου να τσακιστεί να’ ρθει γιατι θα τον γ@μ@σω…”

Κοινοποίηση:
aliki-spyropoulos3

Τέτοιες μέρες, πέθανε η Αλίκη. Έτυχε, τον Απρίλιο του 1996( έχοντας από τον προηγούμενο χειμώνα, ολοκληρώσει το στρατιωτικό μου), να εργάζομαι στο πολυδάπανο(η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή παραγωγή μέχρι σήμερα της ελληνικής τηλεόρασης με τεράστια νούμερα τηλεθέασης), στο σόου της Ρούλας Κορομηλά, στην παραγωγή της εκπομπής. Εκεί εργάζονταν τότε από όσα θυμάμαι, παραγωγοί και δημοσιογράφοι, ίσως πάνω από 100 άτομα. Μιλάμε για παραγωγές κι όχι αστεία. Τότε που η διαφήμιση κυλούσε σαν ποτάμι και τα εκατομμύρια που μοιράζονταν οι σταρ, τεράστια.

Σε ένα από τα σόου του Απριλίου-κι ενώ εκτίμηση μου τώρα που το ξαναθυμάμαι-είναι ότι η μεγάλη Αλίκη, ήταν άρρωστη(πιθανόν χωρίς να το γνωρίζει), έμεινα δίπλα της, πάνω από 18 ώρες σερί. Τόσο κράτησαν τα γυρίσματα. Η γυναίκα, μας ξεθέωσε. Βράχος. Χόρεψε, τραγούδησε, περίμενε στα διαλείματα πίνοντας καφέ και παίζοντας με το κομπολόι της. Κανονικό αντράκι. Κάποια στιγμή, ξεθεωμένοι, φθάνοντας στο τέλος των γυρισμάτων, η παραγωγή είχε κανονίσει να έρθει να την πάρει ζωντανά, στο στούντιο, ο Κώστας ο Σπυρόπουλος(με τον οποίο ζούσαν μαζί τότε)με τη μηχανή του.

Χαμηλόφωνα της είπα ότι αυτό δεν γινόταν. Γιατί ο ίδιος μας είπε ότι δε μπορεί να έρθει. Γύρισε με κοίταξε κι εμένα και δυο τρείς ακόμα-και τον μακαρίτη τον Βλάσση Μπονάτσο- με εκείνο το μάτι της γυναικείας μαγκιάς και μας είπε: “Πείτε του να πάρει τη μηχανή και να γκρεμοτσακιστεί να είναι εδώ, σε δέκα λεπτά, γιατί αλλιώς θα τον γ@μ@σω”.

Μείναμε άγαλμα.

Μετά από 20 ‘ ο Σπυρόπουλος ήταν εκεί, μες την καλή χαρά.

Αυτή ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήξερε να παίρνει αυτό που γούσταρε, και το έπαιρνε την ίδια ώρα.

Κάτι που θυμάμαι ακόμα και μου έχει μείνει(που μου είχε πει): “Αγόρι μου, επειδή είσαι νέος, άκου. Στον άντρα μετράει να φοράει καθαρό παπούτσι και καλό παπούτσι και καθαρά εσώρουχα και τα μάτια του, καθαρά, να μιλάνε στις γυναίκες”.

Μετά από 3 μήνες, πέθανε. Καλή της ώρα…

Σ.Σ.Χ

(Πλάνα από το εκείνο το σόου. Δεν ήταν Μάρτιος, ήταν Απρίλιος του 1996).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πολλες κακιες εγω μενω μονο στις ταινιες που εκανε και τι ηθοποιος ηταν.Η προσωπικη ζωη του καθενα ειναι δικη του υποθεση οπως εστρωσε ο καθενας θα κοιμηθει και τελικα η ζωη το εδειξε αυτο.

  2. Εκει στο εξοχικο στον Θεολογο ειχε κυκλοφορησει η φημη οτι η Αλικη η Μαρινελλα κ αλλες κυριες τηςεποχης ,εκαναν τελετες βαζοντ;ς στον κ..λο τους μαυρα κερια κ χορευαν γυρω απο το τραπεζι.
    Μερικοι ισως το θυμουνται,αλλοι να το εχουν ακουσει
    Αυτη χωρισε την Κοντου , κατεστρεψε τον Δημητρη ,τον Ηλιαδη κ εγινε παιδεραστου η βρωμογρια κ λιγα επαθε απο τον Θεο
    Ελπιζω να μεταννοησε πριν τον θανατο.
    Στα χναρια της βαδιζει η Μενεγω

  3. Ολους τους γαμ σε η Αλικη ,αλλα η ζωη της αλλα μας διδασκει,οτι αυτη γαμ…. σαν οι εχοντες τα φραγκα,οσο για το παιδι της καλα εκανε κ τα πουλησε ,γιατι θυμιζαν το βρωμικο παρελθον της μαννας του με τους επιβητορες της.
    Ο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗς ,ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    Η Αλ ικη δεν εκανε για συζυγος κ μαννα ,Στους μαγους στο ΙΛΙΟΝ ετρεχε κ κατεστρεψε κ τον ΚυπριοΤωρα ο μαγος εχει μεταννοησει κ ζει ως μοναχος στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΤΑΝΝΟΗΣΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ??????

  4. Στον άντρα μετράει το καλό και καθαρό παπούτσι… Η ψυχή πάει περίπατο δηλαδή Μου θύμισε τη Μπάστα που είπε σε έναν άντρα πρέπει να κοιτάς το παπούτσι, το ρολόι και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

  5. ΜΙΑ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ, ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΥΠΟΥ DORIAN GREY. ΠΑΤΗΣΕ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ Κ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΗ ΖΩΗ. ΑΠΛΑ, ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ, ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΕ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ. Κ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Η ΑΛΙΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΡΜΑ…. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ, ΓΙ΄’ΑΥΤΟ Κ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΙΚΑΚΙ.

Comments are closed.