Χρήστος Μάστορας: “Είναι πιωμένη και κ@@λωμ#νη”: Η «καυτή» σύντροφός του πρωταγωνιστεί στο νέο του βιντεοκλίπ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

“Είναι πιωμένη και κ@@λωμ#νη”, μας ενημερώνει ο Χρήστο Μάστορας για την… Χριστίνα Παπαδέλη, η οποία και πρωταγωνιστεί στο video clip, με φήμες μάλιστα να τους θέλουν και ζευγάρι!

Η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Χριστίνα Παπαδέλλη, πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά  στο music video του νέου του τραγουδιού!.

Γεμάτο μυστήριο και αισθησιασμό είναι το κινηματογραφικό music video του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μιχελόπουλου.

Μάλιστα, τo ζευγάρι περνάει τις διακοπές του στην Κρήτη.


 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΆΡΑ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΗΚΟΜΑΙΜΟΥ…

  2. Ειναι δυνατον βρε ηλιθιε (εσυ ο χαχας απο κατω) να βλεπεις αυτα τα χαρακτηριστικα και να μη καταλαβαινεις οτι ειναι αφρικανα!!! Με πατερα απο το σουδαν και μητερα αιγυπτια τι περιμενες ρε χαχανουλη να ηταν ασπρη ; Τωρα οπως καταλαβαινεις το παπαδελη δεν ειναι το πραγματικο της επιθετο, ισως να ειναι του πατριου της γιατι η μανα της χωρισε απο τον πατερα της και ξαναπαντρευτηκε, και μαλλον θα την πηρε κανενας μαλακοελληνας …γιατι βλεπεις οι περισσοτεροι ελληνες αντρες μια αδυναμια στους μπαμπουινους την εχουν! Και ο μαστορας καλο παιδι φαινεται δεν λεω, αλλα απο αραπινα σε αραπινα παει ,κριμα πολυ κριμα το παληκαρι .Για μενα οι λευκοι με τις λευκες και οι αραπινες με τους αραπιδες τελος! Ολα τα αλλα ειναι για βιτσιοζους και ανωμαλους!

  3. Μαύρη εντελώς, όπως όλες οι Μυτιληνιές λόγω τουρκικών γονιδίων…

  4. Τι φήμες ρε παιδιά και κουραφέξαλα. Από τότε που συμμετείχε αυτή στο τελεπαιχνιδι τάχα ε. Το έλεγαν κιολας

Comments are closed.