ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ! – Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ 70ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟN ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ – Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ «ΟΜΗΡΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
nice

Απίστευτη ωμότητα και αγριότητα στην καρδιά της Ευρώπης. Τζιχαντιστές έχουν απλωθεί στη Γηραιά Ήπειρο και πλέον σκοτώνουν ανυποψίαστους πολίτες, με απίστευτο φανατισμό και μίσος.

Το πρώτο θύμα του 21χρονου Τυνήσιου τζιχαντιστή Μπραχίμ Ασουαουίστον Καθεδρικό της Νίκαιας στη Γαλλία ήταν μια γυναίκα 70 χρονών. Βρέθηκε σε αυτή τη θέση μέσα στο ναό αποκεφαλισμένη. Ευρώπη, Γαλλία 2020. Για τη σημειολογία το έγκλημα έγινε στις 29 Οκτώβρη ημέρα εορτασμού της Γέννησης του Μωάμεθ που συμπίπτει με την εορτή της Ημέρας Ίδρυσης της Τούρκικης Δημοκρατίας. Τα συμπεράσματα αυτονόητα.

122980193_1828632270619097_7462717519905233438_n

Πηγή: dimpenews.com

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία των δύο εκ των τριών θυμάτων του 21χρονου: Πρόκειται για την 44χρονη Βραζιλιάνα Σιμόνε Μπαρέτο Σίλβα και τον 54χρονο νεωκόρο Βίνσεντ Λοκ.

Ο Αουσάουι έκοψε το λαιμό του Λοκ ενώ βοηθούσε στις προετοιμασίες για την καθημερινή Θεία Λειτουργία στην εκκλησία ενώ την Σίλβα την μαχαίρωσε αρκετές φορές ενώ προσπαθούσα να βρει καταφύγιο από την επίθεση του 21χρονου.

Η Σίλβα, η οποία ζούσε 30 χρόνια στη Γαλλία και ήταν μητέρα τριών παιδιών, το τελευταίο που πρόλαβε να πει στους διασώστες που προσπάθησαν χωρίς αποτέλεσμα να τη σώσουν ήταν «πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ».

Simone-Barreto-Silva_

Πατέρας δύο παιδιών ήταν και ο Λοκ ενώ το τρίτο θύμα, μια 70χρονη γυναίκα, δολοφονήθηκε την ώρα που προσευχόταν μέσα στην εκκλησία. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν 14 φορές τον 21χρονο με τον ίδιο να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και ενώ σύμφωνα με την εισαγγελία «ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων».

λοκες

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για τον δράστη της φρικιαστικής επίθεσης στη Νίκαια, που έδρασε στο «όνομα» του ακραίου ισλαμισμού, ο 21χρονος έφτασε στην πόλη με το τρένο, έχοντας στην κατοχή του ένα έγγραφο ταυτότητας που είχε εκδοθεί από τον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής εισαγγελίας της Γαλλίας.

Ο εισαγγελέας Ζαν-Φρανσουά Ρικάρ είπε ότι ο μακελάρης γεννήθηκε στην Τυνησία το 1999 και έφτασε στο Μπάρι της Ιταλίας στις 9 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις εικόνες από τις κάμερες παρακολούθησης του σιδηροδρομικού σταθμού, ο δράστης άλλαξε ρούχα όταν έφτασε εκεί και κατόπιν πήγε με τα πόδια μέχρι τη βασιλική της Νοτρ Νταμ, που απέχει περίπου 400 μέτρα, όπου εξαπέλυσε την επίθεση.

Τέσσερις αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και πυροβόλησαν τον 21χρονο όταν εκείνος κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ», πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Ο δράστης τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά των αστυνομικών και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ο 21χρονος δήλωσε ότι ενήργησε μόνος του, ωστόσο μετά τις νέες πληροφορίες που προέκυψαν, οι γαλλικές αρχές δεν αποκλείουν να συνδέεται με τζιχαντιστικές ομάδες και να ταξίδεψε στην Ευρώπη με σκοπό να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση.

O τρόπος με τον οποίο έδρασε ο νεαρός άνδρας ήταν ακριβώς ο ίδιος με τη δολοφονία του Γάλλου καθηγητή Ιστορίας Σαμιέλ Πατί, σύμφωνα με τον Κριστιάν Εστροζί, δήμαρχο της Νίκαιας.

brahim

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Καλα σε μερικους δεν κοβει καθολου. Τον περιθαλπτουν για να ζησει κ μετα οι υπηρεσιες ασφαλειας να τραβηξουν πληροφοριες κ για αλλους τζιχαντ. Αντε ξυπνηστε λιγο.

  2. Δεν έδρασε στο ονομα του ακραιου ισλαμισμου οπως γραφετε, αλλα του ισλαμισμου – σκετο. Ο ισλαμισμος ξεκαθαρα υποστηριζει το θανατο των απιστων.

  3. Ολοι στο κολπο γιατι τους κουβαλανε ολους στην ευρωπη για να καθαρησουν ολλους που δεν δεν λενε να πεθανουν και περνουν συνταξη.Γιατι αν δεν ηταν ετσι θα τους στελνανε σε μια νυχτα στης πατριδες τους καλλα να περνατε και καλλο κουραγιο και μην ξεχνατε να τα ξαναψοφησετε τα λαμογια της ευρωπης.

  4. Να στείλουμε τη Ντόρα και το Λιάκο να λύσουν το ζήτημα. Την άφιξη τους να την καλύψει ο ΣΚΑΙ με την Κοσιώνη.

  5. ενω οταν οι χριστιανοι του βυζαντιου δολοφονουσαν κι αποκεφαλιζαν εκατονταδες χιλιαδες αθωους Ελληνες…..ηταν απλως θελημα θεου

    1. Ετσι σου ειπανε να λες; αφηστε τα παραμυθια. Εσεις οι αθεοι και οι παγανιστες ριχνατε τους χριστιανους στα λιονταρια για σπορ και διασκεδαση. Άκου λεει Ορθοδοξοι αποκεφαλιζαν στο ονομα του θεου. Τι αλλο θα ακούσουμε.

  6. Ξυπνατε ρε. Ποια πολιτισμικοτητα; Για πολυτισμικοτητα μιλανε αυτοι που τα παιρνουν απο μκο και αριστεροι και δεξιοι που τους φυλανε αστυνομικοι στις επαυλεις τους. Πηγαιντε ρε λαμογια ανθελληνες να ζησετε στον αγιο παντελεημονα και να πατε τα παιδια σας στο σχολειο της περιοχης. Αλλα που να πατε, τρεμετε δειλα ανθρωπακια. Κατα τα αλλα, εισαστε λαλιστατοι για τα ανθρωπινα δικαιωματα μουσουλμανων, γκει και μαυρων. Αυτη η γυναικα που σφαξανε ηταν μαυρη, που ειστε τωρα να καταγγειλετε; για την λευκη δεν περιμενω να πειτε κατι, οπως δεν ειπατε για την μυρτω. Τοση υποκρισια πια ρε ξεφτιλες; σφαξανε 3 σνθρωπους σε εκκλησια ρε ξεφτιλες, που ειναι τα συλλαλητηρια που κανατε για τον τζορτζ φλοιντ, που ειναι οι 40.000 στο εφετειο(που υποτιθεται δεν μεταδοθηκε ο κορονοιος ενω μεταδιδεται αν ειναι 20 ατομα στην εκκλησια!).Η εννοια σας ειναι το τζαμι, δεξιοι και αριστεροι ανθελληνες.

  7. Και ενω συμβαινουν αυτα τα ανατριχιαστικα οι…….φιλεσπλαχνοι της Ευρωπης εξακολουθουν να νταντευουν τους υποψηφιους σφαγεις τους!!!!!!!! Η Γαλλια πρεπει μετα τα οσα επαθε να επαναφερει την γκιλοτινα, διοτι θα εχουν και συνεχεια!!!!!!! Οσο για εδω, Τσιπρα και Μητσοτακη φερτε κι’ αλλους λαθροισλαμιστες, λιγους εχετε φερει!!!!!!!!!!

  8. Εκ του πονηρού τους κουβάλησε η Ευρώπη για μελλοντικά φτηνά εργατικά χεράκια. Δεν είναι αφύσικη η είσπραξη των επίχειρων τηρουμένων των αναλογιών. Λύκος έστω και μεταλλαγμένος με κατσίκι έστω και μεταλλαγμένο στην κλούβα πόσο θα τραβήξει εκτός αν η Ευρώπη διαθέτει και αυτή μπολιαστή. Τελικά στην οικογένεια είναι όλοι τους χημικοί ο ένας με ειδικότητα στην ανόργανη χημεία έκανε το χιλιάρικο σκατά και ο άλλος με ειδικότητα στην οργανική κάνει αυτά που κάνει….

  9. Καρμανιόλα για τον αλήτη που τον νοσηλεύουν κιόλας. Τζάμπα την έχουν την παράδοση οι Γάλλοι;

  10. Η Ευρώπη είναι γεμάτη μέ τζιχαντιστές,όπως η Ελλάδα.Τά πειρατικά πλοία τού Σόρος γεμάτα μέ “σωθέντας”
    δένουν στά λιμάνια τής Σικελίας καί ξεφορτώνουν λάθρους Αφρικανούς.Τό ίδιο γίνεται κάι στήν Ελλάδα.Ο Ούγγρος
    πρωθυπουργός Βικτωρ Ορμπαν ονόμασε τίς Βρυξέλλες” γραφείο ταξιδίων γιά τους λάθρους”.Η ΕΕ τούς θέλει καί αυτή τούς διακινεί
    Γιάννης Λάκων

  11. Είναι και μαύρη η αποκεφαλισμένη. Τι έγινε; Εδώ δεν έχουμε Black Lives matter από τους λαθρολάγνους;

  12. Τον περιθάλπουν κιόλας τον τζιχάντη; χαχαχαχα Του έβαλαν και γάζες; χαχαχαχα Αντί να τον αποκεφαλίσουν επί τόπου και αυτόν οι αστυνομικοί, τον περιθάλπουν κιόλας… Πω ρε πούστη μου τι γελοίο πολιτισμό έχει η Ευρώπη. Θα μας αποκεφαλίζουν και θα τους περιθάλπουμε κιόλας. Θα τους περνάμε και δικαστήριο να τρώνε ισόβια 10 χρόνια και να τους ταΐζουμε και από πάνω και μόλις βγουν να μας αποκεφαλίζουν πάλι…χαχαχαχαχα

  13. Συντομα και στην ελλαδα θα γινονται τα ιδια.Επιτοπου σκοτωστε τον αλητη.Θα κατσει λιγο στη φυλακη ακι οταν βγει θα σκοτωσει και αλλους !

  14. Που ειναι το black lives matter τωρα να σπασουν ολα τα μαγαζια των μουσουλμανων στη γαλλια?μονο των ασπρων σπανε?μαυρη γυναικα αποκεφαλισε.που ειναι ολοι αυτοι οι αντιφα να διαμαρτυρηθουν γιαυτον τον φασιστα?

    1. ΚΑΛΑ ΜΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ

  15. Ο Γάλλος έπρεπε να είχε πάρει πιο πολλά μέτρα νωρίτερα.
    Δεν είχε συμβούλους ασφάλειας να τον ενημερώσουν για το τι θα ακολουθήσει;;;
    Τώρα λέει θα βάλει χιλιάδες στρατιώτες να φυλάξουν τον κόσμο;
    Και πάλι θα γίνει σφαγή.Θα τους βλέπουν με τα αυτόματα και θα πηγαίνουν αλλού να σφάξουν κόσμο.
    Τώρα χρειάζεται μυστικούς των ειδικών δυνάμεων ντυμένους ως απλοι πολίτες η ιερείς με φαρδιά ρούχα και από κάτω να κρύβουν όπλα και να τους γ@μησ🤬υν…..να μη γράψω τι.

  16. Κανονικά έπρεπε να τον πάνε στα Ιλίσια πεδία και σε κοινή θέα να του κόψουν κι αυτού το κεφάλι !!!

    1. Καλυτερα καψιμο ζωντανος. Να μαστουρωσουμε απο ισλαμικη καπνα και τσικνα.

    2. Θα επρεπε να τον θαψουν μεσα σε λιπος γουρουνιου

    3. Να του κόψουν τα αρχίδια πρώτα ώστε να τον τζάσουν και οι εβδομηνταδυό παρθένες.

  17. Πλήρωσαν φόρους για να περιθάλψουν τον άνθρωπο που τους πήρε το κεφάλι, ως πότε θα συμβαίνει αυτό στη Δύση?

Comments are closed.