Στο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

Κοινοποίηση:
nikolaidis

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του και ο Γιώργος Γεραπετρίτης ψάχνει να βρει τη… λύση. Για το λόγο αυτό φαίνεται πως κάλεσε τον Ντέμη Νικολαϊδη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες πως θα ζητήσει από την FIFA και την UEFA την παρέμβασή τους και την συμμετοχή τους σε μια νέα επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει μια επιτροπή η οποία θα συναντηθεί και θα μιλήσει με τις δύο ομοσπονδίες. Μια επιτροπή η οποία θα αποτελείται από μέλη που δεν έχουν καμία σχέση με την τοξικότητα που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzeta.gr λοιπόν, την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε σήμερα το πρωί ο Ντέμης Νικολαΐδης, ώστε να υπάρξει μια διερευνητική συζήτηση για το αν ο άλλοτε πρόεδρος της Ενωσης θα ήταν διατεθειμένος να συμμετάσχει στην Επιτροπή αυτή. Ο Ντέμης τα είπε με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήθηκε και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το τσιράκι του σαμπίντι. Ο αρνητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας για να ξεκουραζεται στα ξενυχταδικα .

Comments are closed.