“Πνίγηκε” η Θεσσαλονίκη: – Ισχυρή καταιγίδα και δρόμοι ποτάμια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Προβλήματα σημειώθηκαν στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου πλημμύρισαν υπόγεια – Στην Πολίχνη και στην περιφερειακή οδό στο ύψος της Μακρυγιάννη


Iσχυρή καταιγίδα ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη με τους δρόμους της πόλης γρήγορα να μετατρέπονται σε ρυάκια και τον ουρανό να έχει κλείσει από «κουρτίνες» βροχής.

Όπως μεταδίδει το Grtimes.gr, η Πυροσβεστική αναφέρει δύο πλημμυρισμένα υπόγεια στην περιοχή της Καλαμαριάς και μια πτώση δέντρου στην περιοχή της Μαρτίου, περιστατικά στα οποία τώρα επιχειρεί το προσωπικό της..

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες η κίνηση των αυτοκινήτων στον περιφερειακό.

Πριν από λίγο εξάλλου, αναφέρθηκε πως ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, παρασύρθηκε από τα νερά στην περιοχή της Πολίχνης – στην οποία η πυροσβεστική κλήθηκε για απεγκλωβισμούς – χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το αν υπήρχαν επιβαίνοντες σε αυτό.

Κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων δέχτηκε η πυροσβεστική και για το κέντρο της πόλης, όπου η κυκλοφορία των πεζών είναι πολύ δύσκολη, λόγω των νερών που ξεπερνούν σε ορισμένες περιπτώσεις το ύψος του πεζοδρομίου.

Όπως ανέφερε στο Grtimes.gr o προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Όπως είπε ο κ. Στεργιάδης, τα βασικότερα προβλήματα σημειώθηκαν στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου πλημμύρισαν υπόγεια, στην Πολίχνη όπου πλημμύρισε δρόμος, στην περιφερειακή οδό στο ύψος της Μακρυγιάννη λόγω εργολαβίας και στην είσοδο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ερυθρού Σταυρού.

Στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Στεργιάδης ανέφερε πως σημειώθηκαν βροχοπτώσεις με κατά τόπους έντονα φαινόμενα, χωρίς ωστόσο να προκληθούν προβλήματα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. χρειαζονται συγχαρητηρια οι ανθρωποι ολα αυτα τα χρονια 20+ πολη που δεν γηνεται να πλυμηρισει γιατι ειναι κατηφορα πλημηριζει χχαχα ουτε πρωτη ου τε τελευταια φορα και τα εντονα καιρικα φαινομενα ειναι μια απλη καλοκαιρινη μπορα τι να πεις και τι να κανεις ολο σπανια καιρικα φαινομενα απλα και περσυ και προπερσυ και πριν 30 χρονια τετοια εποχη κανει ο καιρος τα ιδια αλλα φταιει ο καιρος και η υπερθερμαση της γης χαχαχαχα

Comments are closed.