Πιάστηκαν με τη….”γίδα” στην πλάτη – Έχουν ρημάξει οι λ@θρο τους κτηνοτρόφους στη Λέσβο (βίντεο)

Κοινοποίηση:
μετανάστες κλεβουν πρόβατα

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο. Οι ζωοκλοπές από λ@θρομετανάστες είναι καθημερινές . Δεν διστάζουν να κλέβουν τα πρόβατα των κατοίκων ακόμα και μέρα-μεσημέρι.. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι διαστάσεις παίρνει βέβαια το φαινόμενο τα βράδια..

Τα παρακάτω βίντεο τραβήχτηκαν μεσημέρι στον Περιφερειακό Μόριας κοντά στο ΚΥΤ, και αναρτήθηκαν από κάτοικο του Νησιού στο facebook.

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν είναι θέμα κυβερνήσεων όπως λέτε παραπάνω , όλοι οι 300 εκεί μέσα στον οίκο ανοχής είναι εντολοδόχοι και τσιράκια , είδατε να γίνεται ποτέ κάτι ΥΠΕΡ της Ελλάδας και του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη τα τελευταία χρόνια ; είμαστε πολίτες β’ κατηγορίας στην ίδια μας την χώρα , και μην τολμήσεις και πεις τίποτα παραπάνω θα σε χαρακτηρίσουν φασίστα/εθνικιστή/ρατσιστή , το πατριώτης δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους γιατί δεν έχουν πατρίδα. Αργά ή γρήγορα το καζάνι που βράζει θα σκάσει και τότε κρυφτείτε στις τρύπες σας ανθελληνικά σκουπίδια .

  2. Και ποιος μας λεει οτι δεν της πουλησε ο γιδοβοσκοςì; ….για να βγαλει την χασουρα απ το πασχα!

  3. Είναι μέλη τού συλλόγου Προστασίας Ζώων τής Ουγκάντας.Απομακρύνουν τά πρόβατα από τό δρόμο γιά νά μή τά κόψει κανένα όχημα.
    Γιάννης Λάκων

  4. το νομπελ σύντροφοι … το νόμπελ!!!
    Άαα και τη κουτάλα…

  5. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ!!!! ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ…ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ…ΕΛΠΙΖΩ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ

    1. Ναι γιατί αν ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ θα ήταν καλύτερα τα πράγματα?
      Μόνο μια πατριωτική εθνική κυβέρνηση θα σώσει ότι μπορεί να σωθεί εδώ πέρα παιδιά της Ελλάδας.

  6. Τατ τατ τατ τατ τατ τατ τατ τατ τατ τατ

Comments are closed.