Περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ. με ντουντούκες! Ζητούν από τον κόσμο να επιστρέψει σπίτια

Κοινοποίηση:
astynomiapronews1

Περιπολίες με μεγάφωνα κατά τις οποίες οι αστυνομικοί θα ενημερώνουν τους πολίτες ότι οι δημόσιες συναθροίσεις από δέκα άτομα και πάνω απαγορεύονται ξεκινά άμεσα η αστυνομία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Καθημερινής, το μήνυμα θα είναι ηχογραφημένο στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, πιθανόν όμως και στα Αραβικά προκειμένου να γίνεται κατανοητό και από μετανάστες που ζουν στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έγινε με πρωτοβουλία των επικεφαλής της Άμεσης Δράσης έλεγχος στα μεγάφωνα των περιπολικών αλλά και των μοτοσικλετών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να εξασφαλιστεί η λειτουργία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων, με πρόστιμο για τους παραβάτες ύψους 1.000 ευρώ στον καθένα τέθηκε σε ισχύ ήδη από χθες κατόπιν απόφασης της Πολιτικής Προστασίας με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μήνυμα εμψύχωσης για τον κορωνοϊό απευθύνουν οι άνδρες και γυναίκες της ομάδας ΔΙΑΣ.  Όπως λένε αστυνομικοί της «ΔΙΑΣ» στο βίντεο που ανέβασαν, «περνούμε ιστορικά μια δύσκολη δοκιμασία. Σε αυτούς τους καιρούς, οι πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης, της αγάπης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο πρέπει να καθοδηγούν τις πράξεις μας.

Εμείς, οι άνδρες και οι γυναίκες της ομάδας ΔΙΑΣ σας καλούμε να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας και το σεβασμό σας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στους ενστόλους της χώρας, πειθαρχώντας πλήρως στις οδηγίες των ειδικών και κάνοντας πράξη το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι».

http://

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τωρα μας πισαται……..Αντε ξεσκατωστε κανενα λαθροπιθικη που μας φερνεται στα μουλοχτα ποια κατα χιλιαδες εξω απο τα σπιτια μας και αφησται τους ταλαιπωρους ελληνες στιν ησυχια τους

Comments are closed.