Μαφία των φυλακών: Προφυλακιστέα η 45χρονη δικηγόρος!

Κοινοποίηση:
zafeiropoulos-768x527

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 45χρονη δικηγόρος η οποία συνελήφθη για συμμετοχή στο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών μετά από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή Ευτ. Νικόπουλου.

Η νομικός είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Αλβανού κακοποιού, Κ. Λ., στο στάδιο της ανάκρισης για την υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη δικηγόρος αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται. Αυτή την ώρα ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή βρίσκεται προκειμένου να απολογηθεί ο 65χρονος δικηγόρος ο οποίος επίσης συνελήφθη με ένταλμα του κ. Νικόπουλου για συμμετοχή στο κύκλωμα.

Δυο φορές ήθελαν να χύσουν αίμα αθώων! Η αποτυχημένη απόδραση και οι λάμες που σχεδίαζαν να βάλουν στα δικαστήρια.

Τα μέλη της μαφίας των φυλακών δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Ακόμα και αν χυθεί αίμα αθώων. Η πρόσφατη αποκάλυψη του OPEN, ότι ήθελαν να μαχαιρώσουν τον βουλευτή και γνωστό δικηγόρο μέσα στα δικαστήρια σοκάρει. Όπως σόκαρε και η αποκάλυψη ότι ετοίμαζαν απόδραση τύπου Πάσσαρη από τις φυλακές.

Ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών σχεδίαζε να επιτεθεί στον δικηγόρο της οικογένειας του δολοφονηθέντα Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Μάκη Βορίδη! Είχε παραγγείλει να του φέρουν δύο στυλό, στα οποία θα έβαζε μέσα λάμες και θα τα έπαιρνε μαζί του στο δικαστήριο. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος θα χτυπούσε και τον Αριστείδη Φλώρο, ο οποίος κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: